Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/8 finala: PSG (A) 11.03. - 21:00h 

Istaknuti odgovori

Osijedit cu uz ovaj fudbal, super nasi stoje do zadnje trecine terena. Tu nastaju problemi, nema koncetracije u zavrsnici, Enzo Palmer Neto mnogo prilika i poluprilika su usrali.

• Odgovori 56
  • Pregledi 693
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Previse se omalovazava ovaj PSG. Ok, mozda su kiksali sa Monacom ali i mi smo sa Burnleyem pa jedva i Wrexham dobismo. Polako ljudi sa otpisivanjem ekipe koja ima toliko dobrih igraca. Njihovi krilni

• Whisper
    Whisper

Plasim se najvise Roseniora i neke ne daj Boze taktike sa 6 stopera u timu. 

• Nisu ni prošle godine završili u top 8 nego su se sastavili u drugom dijelu sezone i izdominirali sve do kraja. I da su u prošlosezonskoj formi ja sam siguran u prolaz ovdje. Idemo po pobjedu na Park

Objavljene slike

1 hour ago, Adi said:

Ključno će biti da Jorgensen ne napravi disasterclass kao Kinsky, nego da to napravi Safonov.

Na kraju Safonov ni kriv ni duzan umjesto dva primljena gola ima samo jedan jer je pal,er pd svega uspio pogoditi samo njega. Jorgensen standardno, ukopava pasovima sve oko sebe na ovako jak presing PSGa

Drugo poluvrijeme mora bolje, ima ovde prostora da se izadje bez poraza

• Autor

Vrhunska utakmica 2 top ekipe, dostojna Lige Sampiona. Odlican tempo, presing, trcanje. Sudije zasad vrlo dobre, svira sve sto se mora svirati a ne sjecka igru. 

Trosimo se mnogo, nismo s ovako dominantnom i jakom ekipom igrali ove sezone. Odlucit ce prvih 15 minuta drugog dijela i izmjene. Trener ne smije kasniti ni 5 minuta s promjenama, osvjezavanjem u sredini te u napadu. Inace ce nas zdrobiti jer su ovi u stanju zavaliti 2-3 gola da se ne okrenes i onda izgubis 4-1 umjesto da odes kuci s remijem.

Samo jako nastaviti u drugom, malo vise koncentracije u zavrsnici i moze se do povoljnog rezultata. Imali smo vrlo dobrih sansi na 0-0, 1-0, 1-1 i 2-1. 

Up the Chels!

Tesko je bilo sta postici ako ti svaki mec racunas unaprijed da ces primiti 1-2 gola zbog nase odbrane. Nema tog trenera na svijetu koji sa ovim stoperima kao sto su Fofana i Chalobah mogu nesto napraviti. Nije realno ocekivati da ces svaki mec zabiti vise od jednog gola pogotovo protiv jacih protivnika a to onda samo po sebi je problem jer ces zbog ove dvojice uvijek primiti 1-2 gola.

Zao mi je nas navijaca koji moramo trpiti igrace kao sto su Neto, Fofana i Chalobah. Zao mi je nas koji toliko volimo i navijamo za ovaj klub dok su oni milioneri i uzivaju na ovakvim terenima i glamuru kakav je fudbal.

Chelsea je ostalo samo ime, ovo je čisto sranje od ekipe. 

Mater vam jebem u picku, uđe igrac s klupe i sam rijesi utakmicu.

Kakav potop na kraju, nestvarno. Po svemu prikazanom smo bili barem podjednako dobri ako ne i bolji. 3 od 5 golova su iskljucivo individualne greske pojedinaca. Kao sto je neko vec rekao mi nemamo stopere ni golmana za ovaj nivo takmicenja.

Nadam se da su ovi sto prizivaju Jorgensena veceras uzivali u njegovoj predstavi. 

2 minutes ago, Whisper said:

Sve ce ovo proci i biti zaboravljeno ako se izvuku odredjene lekcije.

MI NEMAMO GOLMANA ZA OVAJ NIVO TAKMICENJA.

MI NEMAMO STOPERE ZA OVAJ NIVIO TAKMICENJA.

Usrana Upravo, ovo je vas poraz i vasa bruka. 

Sve je istina i zbog tog razloga treba se nadati da ce se te pozicije popraviti u budućnosti. Ovo je nedovoljno dobro za pucanje na najvece trofeje. 

Ljudi su nam se osvetili za poraz od ljetos i to je to. Idemo dalje, imamo obaveze u ligi.

Slijedi nam borba za mjesto koje vodi u LP.

Na kraju potop, nemam pojma, ovo mi nije bila ni blizu utakmica za poraz 5-2, najgore što je revanš samo formalnost jer ćemo primit bar dva i kod kuće.

Individualni nekvalitet nas bukvalno ubija, nemam ni volje detaljisati, jednostavno nemamo zadnju liniju i golmana za ovaj nivo i to je to.

Nema kvalitete na nekoliko pozicija i ne mozes to nadomjestiti. Jorgensen, Fofana, Delap i Chalobah su igraci za ekipu Palace-a, imaju neku nevidjenu srecu da igraju u ovakvom klubu. Realno Palace, Leeds ili Burnley tu ekipe za njih. Evo zamislim Chalobu u Burnleyu i tako realno izgleda u tom klubu. Niti sta losiji niti bolji. Isto vazi i za Fofanu i za nase golmane. Neto, Garnacho su malo bolji igraci od njih ali takodjer za ekipe kao sto su Totenhem, Newcastle a nikako za ove najvece klubove. Mozes jednog loseg igraca nadoknaditi ali vec njih 5 je tesko.

Nazalost tako je. Samo skontajte da ovo nije pretjerivanje i da ako zamislite ove igrace u tim klubovima jasno vam se u mozgu sve lijepo poslozi i shvatite o cemu govorim. 

Cucurela, James, Enzo, Caisedo, Palmer i Jao Pedro su zvijezde, ovo ostalo je sve cisti prosjek i igraci za Notingham, West Ham, Bourmouth, Everton.

• Autor

Zvucat ce cudno nakon sto primis 5 pogodaka, ali:

1. Mi od sampionske sezone 20/21 nismo odigrali bolju utakmicu u Ligi Sampiona 

2. Mi od te iste sezone (dakle 5 godina) nismo na gostovanju protiv top ekipe (racunajuci sve meceve kontra Citya, Liverpoola, Arsenala i jakih stranih timova) odigrali bolju utakmicu

3. Mi smo defanzivno odigrali mozda i najbolje sto mozemo.

Ovdje odmah objasnjenje: smatram da samo uz dozu srece mozemo proci jedan ovakav mec bez kiksa golmana i odbrane. Protiv Arsenala je Imbecil istu loptu poklonio, nekom ludom srecom to nije zavrsilo golom ili crvenim kartonom. Danas jest. Ovaj golman je isto retardiran ocigledno, nema sekunde osjecaja za utakmicu. Misli da se iste sheme odigravaju u 5. i 70. minuti, kad su noge teske a domacin te ganja svjezinom preko cijelog terena. Nema osjecaja da se nekad jednostavno izbije lopta, pa nek trener zagalami ili sta kaze. Isto je i sa odbranom. Mozga nemaju, jer ova se igra igra mozgom.

Zalosno je da das 2 gola, a izgubis 3 razlike i prakticno ispadnes. Za raspad dijelom krivim i trenera zbog kasnih izmjena cime nije prevenirao umor kao faktor odluke. Prvi gol Kviche dekoncentracija zbog umora, drugi gol slicno tome. Ipak, zbog gore navedene prve 2 tacke imam odredjenog optimizma. Ekipa nije toliko neiskusna, ali bez lidera u odbrani (mislim lidera u smislu kvalitete, ne samo iskustva) i pravog golmana se ne moze nista napraviti. Uprava je propustila da ove sezone odemo korak dalje kada ljetos nisu adresirali ove probleme. Svi su za njih znali, osim same Uprave.

Evo, sta covjek da uradi da je na Roseniorovom mjestu? 

Daš debilčini priliku i onda ti ovako uzvrati. Pored njega imaš još nesposobnu odbranu. 

Uz sve to, dolazi ti jebeni PSG koji je tako nabrijan da te ponizi, i umjesto da tebe da utakmica jos vise nabrije pa da ti njih ponizis i popisas se po njima, oni ovakve gluposti naprave. 

Ko na dugme. Imamo igru, nacin da ih ugrozimo i klik samoubistvo. Dakle nista cudno za nas. 

Ko je hteo da vidi ranije u cemu je problem video je. Nije problem ni u Mareski, Poketinu ni u Rosenioru. 

Neko je resio da se igra menadzera i doveo retarde od golmana i retardi koji ne mogu 2 godine da vide da nam treba golman i stoper. 

Nevjerovatno koliko smo dobrih sansi i polusani na mecu napravili i izgubili 5:2. Deff igramo dobro, pogotovo igranje bekova po stranama je novina u odnosu na Marescu. Ali fudbal nije samo napad vec i odbrana a tu smo bas tanki. Ili sto bi neko drugi rekao, zamjeni njihova krila sa nasim i dobijamo mi ovo 2-3 razlike.

• Autor

@hamco

Nije realno da sve sanse zabijas, al mi samo da smo 3 gola primili umjesto 5 bilo bi sasvim ok. I to bi se desilo bez one gluposti golmana.

Ovako ce revans biti takav da ces morati svaku priliku koristiti i jos imati srece da oni svoje ne zabiju. Cak ni to ne garantuje prolazak, jer imas golmana te stopere koji u svakom momentu mogu pokloniti gol. Sanse su sa 30% spale na 3%.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.