Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/8 finala: PSG (A) 11.03. - 21:00h 

Istaknuti odgovori

• Odgovori 56
  • Pregledi 687
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Previse se omalovazava ovaj PSG. Ok, mozda su kiksali sa Monacom ali i mi smo sa Burnleyem pa jedva i Wrexham dobismo. Polako ljudi sa otpisivanjem ekipe koja ima toliko dobrih igraca. Njihovi krilni

• Whisper
    Whisper

Plasim se najvise Roseniora i neke ne daj Boze taktike sa 6 stopera u timu. 

• Nisu ni prošle godine završili u top 8 nego su se sastavili u drugom dijelu sezone i izdominirali sve do kraja. I da su u prošlosezonskoj formi ja sam siguran u prolaz ovdje. Idemo po pobjedu na Park

Objavljene slike

Sad najednoput igrači ne valjaju, a mene se prije mjesec dana pokušavalo uvjeriti kako su igrači vrhunski samo fali trener

2 hours ago, ja13 said:

Sad najednoput igrači ne valjaju, a mene se prije mjesec dana pokušavalo uvjeriti kako su igrači vrhunski samo fali trener

Koji igraci ne valjaju? 

10 hours ago, Spaha said:

Koji igraci ne valjaju? 

On 3/11/2026 at 9:59 PM, hamco said:

Nema tog trenera na svijetu koji sa ovim stoperima kao sto su Fofana i Chalobah mogu nesto napraviti.

On 3/11/2026 at 9:59 PM, hamco said:

moramo trpiti igrace kao sto su Neto, Fofana i Chalobah

On 3/11/2026 at 11:35 PM, Spaha said:

Daš debilčini priliku i onda ti ovako uzvrati. Pored njega imaš još nesposobnu odbranu. 

On 3/11/2026 at 11:16 PM, Zemo said:

Cucurela, James, Enzo, Caisedo, Palmer i Jao Pedro su zvijezde, ovo ostalo je sve cisti prosjek i igraci za Notingham, West Ham, Bourmouth, Everton.

On 3/11/2026 at 11:11 PM, hamco said:

Jorgensen, Fofana, Delap i Chalobah su igraci za ekipu Palace-a, i

On 3/11/2026 at 11:11 PM, hamco said:

Neto, Garnacho su malo bolji igraci od njih ali takodjer za ekipe kao sto su Totenhem, Newcastle

Ja bih još dodao, da pored manjkavosti iz privih 11 na je i klupa poprilično jadna... Možda brojna ali kvaliteteom nikakva, nama svaka ozljeda stvara ogromne probleme 

• Autor

@ja13 Ti si to pricao kad se gubilo od Sunderlanda, Brightona i Leedsa. Ljudi ti odgovore da ekipa ima slabosti, ali nije toliko losa da ih takvi protivnici tuku. Celavi imao u nizu 1 pobjedu od 9 utakmica. Neces to spomenuti, vec se sad nasladjujes nakon poraza od evropskog prvaka. 

Igra je pod Roseniorom u ovom kratkom roku bolja iako covjek ne moze 3 treninga spojiti da nesto uigrava. To ko ne vidi nema pojma o fudbalu. 

Ja sam iskreno mislio i vidio nakon provog poluvremena da ima sanse da se otkine jako dobar rezultat, ne remi cak i pobijeda.

Vidjelo se da kod njih ima dosta rupa pogotovo po toj lijevoj strani gdje igra "najbolji lijevi bek na svijetu". Iskreno po vidjenom onaj se smatra najboljim samo sto je brz i sto je to dobro na FIFI i ni po cemu drugome.

Problem je nastao kada je iz igre izasao nevidljivi Doue koji je isto tako navikan a usao majstor Kvicha koji je polomio one nase tulipane u odbrani, cetvrti gol je majstorija.

Krivac za pad ekipe je golman, ljudi onoliko ginu, igraju stvaraju sanse i na kraju ti to sve prodas onakvim potezom, previse se igrao on, ne samo protiv PSGa i protiv Wrexama takodje.

Da je ostalo makar 4:2 mislim da bi imali realne sanse, ovako ne vidim kako mi mozemo zabiti njima tri gola bez da primimo 1 minimalno, steta...

On 3/13/2026 at 7:41 PM, ja13 said:

Ko te to uvjeravao da su igrači vrhunski?

Imamo nekoliko vrhunskih igrača ali imamo i onih koji nisu za Premier Lige nego za jedan razred niže.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.