Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#9 Joao Pedro

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve 2 golcine danas. Monstruozna partija, sam nam je donio iz nikakve igre preokret. 

• ne znam kako si pomislio da gusto ima mentalni kapacitet da onako utrči i otvori prostor na taj način. valjda si skonto da je glupan koji trči pravolinijski i nabija loptu

• Niko da spomene ovog igraca, lelele. MOTM danas, gol, stalna pretnja u zadnjoj trecini (kad do nje stignemo) i na kraju sprecio siguran gol Fulahmu u 90+ jer m,ajmun Sanchez gleda da gura igrace kod k

Objavljene slike

Ima sve sto treba da ima savrsen spic. Leva desna glava, solidan sut iz daljine, brzina, skok, tehnika dribling penal, hladnokrvnost ume da primi igru da sacuva loptu i odlozi. Kod njega je bilo samo pitanje konstantnosti samopouzdanja i ustaljenosti uloge u timu i eksplodirao je. Dosta mu je olaksano sto ne mora sada da bude prva violina u smislu kreacije vec je veci deo i realizacija i Rosenior je to dobro kanalisao.

Sto se tice ranije uloge on je na pocetku bio dosta ucinkovit i sa pozicije 10 al posle je stao. To sto je cesto provodio vreme na poziciji 10 je bilo i iznudjeno zbog povrede Palmera a nije bilo zamene za njega. 

Kod mene postoji sada i bojazan sta ako on stane ili ne odigra neku kako valja, a nas model igre je sada dosta zavisan od njegove realizacije u odnosu na raniji period kada je svako ulazio u sanse.

Od Delapa vajde nema a Palmer ne plodi kao ranije. 

• 1 mjesec kasnije...
1 minute ago, Adi said:

Samo je on pokazao neku želju i nagrađen je golom. Vraćao se u odbranu, organizovao napade, igrao sve pozicije.

I Enzo, mislim nebitno. 

Za mene je on igrac sezone. Moi je na pocetku kidao ovaj imao sporiji ulazak u sezonu ali se dozvao i bio nas najbolji igrac.

• 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Klasično zadovoljavanje Brazilske publike koja misli da je Neymar najveći igrač nakon Pelea i da je Endrick novi Pele. To što je Joao Pedro trenutno puno bolji u puno jačoj ligi, to ništa. Barem ćemo ga imati odmornog za novu sezonu.

IMG_2710.jpeg

Pozvati Endricka koji igra u Šnj Francuskoj ligi a otpisati Pedra koji igra u najjačoj ligi  i onda govoriti da ti je žao je licemjerno. Isto važi i za Neymara.

Brazil mi je uvijek bio drag ali sad im želim što ranije ispadanje.

ovo zvuci tolko burazerski, Perez cimnuo Ancelotija ajde stavi mi malog da malo nabije cenu...

razumem da je pozvao Nejmara bez obzira na godine...

onog Rajana sam pohvalio ali momak je kolko znam bez nekog veceg iskustva i igra krilo...

martineli mi nije bio u nekoj formi u poslednje vreme

koju god matematiku da primenis, ne vidim zasto je Pedro izostavljen iz razloga sto je mogo dve pozicije da pokrije....no dobro

• 2 mjeseca kasnije...

Napisao sam na nekoj temi da će nam sezona zavisi od njega, i dalje mislim da će tako biti

ostatak ekipe je neizvestan, trener tek treba da vidi šta će i gde će, ostali iz ekipe npr. Kaisedo u koga sad ne sumnjam, ne mogu ne znam kako da mu pomognu

za top4 mislim da pored Pedra moraju i ostale linije da prorade, plus da ne primamo golove

za sad mi ne izgleda blistavo, jedino što mislim da sa njim možemo ponovo do LŠ

• Adi mijenja naslov u #9 Joao Pedro
  • 3 sedmice kasnije...

Odličan je Joao, pretvorio je se u pravu napast, nešto kao Diego Costa nekad.

Sve radi, promasio je onaj zicer al se znalo da ce vec sljedecu šansu završit i tako je i bilo.

Prosto želi da nosi ekipu na leđima da tako kazem i tako se i ponasa i igra.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.