19. oktobar 2025.19. okt Popularna objava comment_368319 Moje misljenje je da u trenutnoj situaciji Guiu prosto mora dobiti minute i biti ukljucen u utakmice, nema izgovora. Povrede Palmera i Delapa su veliki udarac za ovu ekipu, izgubio si sve ono što nudi Palmer sa pozicije ofanzivnog veznog i izgubio si totalnu drugu dimenziju koju je nudio Delap u špicu. Šta smo juče dobili sa Santosom na mjestu desetke realno nista, potrosili prvo poluvrijeme na jedno veliko nista. Šta nas je spriječilo da počnemo sa sredinom npr. Lavia, Santos, Buanote, nemam pojma. Malo Gusto u sredini mi je negdje veze na kraju i on dobi crveni uz sve povrede koje imamo, ako su Santos na ofanzivnom veznom i Gusto u sredini posljedica nepovjerenja u neke druge igrace onda imamo problem. Spuštanje Joao Pedra na AMF a Guiu u špicu je u ovom momentu nesto što najvise ima smisla. Guiu za razliku od Georga ima kretnje napadača, jer momak jeste napadač u suštini. Protiv Ajaxa nece biti ni Joao Pedra znaci htjeli ne htjeli improvizacije mora biti ali dajmo smisao improvizaciji pokusajmo da sto manje igraca igra na neprirodnim pozicijama. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369201 Sta igra ovaj momak? Djeluje kao da ima nekih privatnih problema, indisponiran totalno. Gubi lopte, lose odluke, katastrofa. Okej, shvatio sam zasto nikad nece top karijeru imati. Glavni razlog je nedostatak tehnike i kontrole lopte. Svaki prijem ili okret bjezi mu lopta ili se podvuce pod noge, pa se on onda pruzi i pokusava u zadnji tren izvuci ispred stopera. Nije to nivo Lukakua ali je dovoljno lose da ga koci. Al i pored te mane, mora i moze dosta bolje. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec Autor comment_369205 Najvise sam razocaran u njega. Kako nam se frajer prodo na CWC, ovo sad je amaterski nivo sto igra. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369206 Mene ovo podsjeća na one BEZBROJNE situacije kada igrači u prvih par utakmica donesu dobru formu iz prošlog kluba (zbog čega su i dovedeni jelte) i onda se kroz neko vrijeme krenu gubiti Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369237 Nisam ništa očekivao od njega kad je došao, smatrao sam ga precijenjenim igračem koji nije rješenje za naše probleme i da je dobru statistiku nabio šutanjem penala. Razuvjerio me u prvim utakmicama, da bi sad opet povratio staro mišljenje. Očito je ovo jedan od onih koji će povremeno da bljesnu, a neće biti neko ko može iz kola u kolo praviti razliku. Njegov imenjak Pedro je na početku izgledao kao Hazard, da bi se ispostavilo da je ipak Willian. Ovaj je na početku bio Drogba, a sad je ponajviše Abraham. Imamo Joao Pedra koji kad primi loptu nikako da dođe do šuta i Delapa koji nakon prvog kontakta odmah ide na šut. Pa birajte šta više želite. Svim pojačanjima iz Brightona je trebalo neko vrijeme da dođu na svoje tako da mi je to utjeha. Prijavi
9. decembar 2025.9. dec Autor comment_369331 Enzo Maresca and Chelsea will not panic, but they have every right to be concerned by Joao Pedro's displays of late. He is operating on the peripheries, barely affecting games. Joao Pedro has averaged just 1.75 shots a game: among the lowest for strikers starting regularly across the Premier League this season. Last term, Nicolas Jackson was averaging 3.08, by way of comparison. Prijavi
13. decembar 2025.13. dec comment_369403 Ovaj decko treba prestati lutati s pozicijama. U igrackim je godinama kada mu se mora znati najbolja pozicija, sta igra i gdje se krece. Moje neko vidjenje je da on nema tehniku, nema igru na malom prostoru da bude 10-ka. A nema prodornost za klasicno krilo. Mislim da se treba uigravati kao centarfor. Visok je, jak, zilav, ima solidnu igru glavom i zna potegnuti sut. Problem je sto previse voli loptu, zeli posjed i da je okrenut licem golu a kao istureni spic moras mnogo vise bez lopte raditi, trcati u prostor, otvarati prostor za dodavanja i otvarati prostor za suigrace iz drugog plana. Na top nivou nece nikad moci biti 10-ka ni plejmejker, tako da ako zeli uspjeti jedina mu je sansa na poziciji centarfora. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec Popularna objava comment_369542 Kako dobar gol danas, u stilu Coste. To je ono sto on treba raditi svaki mec. Samo borba, trcanje, na svaku loptu ici i bit ce nagradjen. Dosad je birao utakmice kad mu se igra, jer trener nema autoritet da ga kazni. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec Autor comment_369543 Ne samo sto je dao gol nego je cijeli mec se trudio i dao je svoj maksimum. Ovo je igrac kakvog zelimo gledati. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec comment_369546 Hvala Bogu da je konacno i on nesto pokazao. Nek nastavi ovako i udje u formu sa svjetskog klupskog Prijavi
14. januar14. jan comment_370169 Ima neshvatljivu potrebu da izvede šmekerski prijem lopte i tako izbaci igrača po prijemu, međutim svaki put završi tako što uspori napad. Prijavi
17. januar17. jan comment_370263 Ja vjerujem u njega da on moze postati bitan igrac. Kao da ima nekih psihickih blokada i bitno je samo da ga krene. Ne bih ga otpisivao tek tako. Prijavi
17. januar17. jan comment_370264 Golčina samo takva. Svakako je danas igra bila sramotna, ali trebaju nam ovakvi golovi iz ničega. Prijavi
17. januar17. jan comment_370278 Ne mogu da shvatim ove današnje napadače koji umjesto da iskoriste otvoren put prema golu padaju jer osjete vjetar u kosi. Bravo za gol. Ponovo je imao pokušaje efektnih prijema zbog kojih je ispadao smiješan. Prijavi
25. januar25. jan comment_370497 Svidja mi se gol koji je dao danas. To je nacin na koji on treba da igra, dobar prijem odlozi loptu saigracu i trk ka golu. Imamo kvalitetne igrace koji mogu da ga iskoriste na pravi nacin. Prijavi
25. januar25. jan comment_370501 ja od njega prvo ništa nisam očekivao, ne vidim da je i da će biti nekakva top klasa kao Drogba, Anri, Haland sada... ali ono što mislim da je jako bitno da on nekako uspe da uveže par utakmica gde ostatak tima ima glavu i rep što se nažalost nije desilo bilo je ono protiv PSG kada je gotovo ceo tim bio top i onda je Pedro samo to još nadogradio ove sezone se gubi, jedan deo je do umora, drugi deo je konfuzna rotacija igrača, loše partije krila, i bekova naizmenično. odsustvo palmera nije da mi nemamo dobre igrače u napadu na papiru, ali to u praksi izgleda jako loše, plus na forma Delapa ne ide na ruku nikako Mislim da nismo promašili sa njegovom kupovinom ali isto tako mislim da može bar za stepenicu, dve bolje, ali da ne treba očekivati ni da će nas sam odvesti do titule samo bih da dodam da kada su Kosta, Drogba imali svoje najbolje sezone, na visokom nivou su bili i Lampard, Azar, Fabregas, pa i Maluda, Kalu.... a sad ovaj igra sa Garnaćom, Gustom koji odigra jednu dobru partiju na tri, Gitensa nema, Palmera nema, Neto prosto nije igrač koji će nositi ekipu, on bez dobrog Palmera i Enza neće davati mleka Prijavi
25. januar25. jan comment_370503 Ne krivim nijednog našeg napadača u klubu ni za 30% njihovih loših stvari. Mi smo odavno ekipa kojoj napadač ne radi ono što bi mu trebala biti glavna uloga, a to je da visi u šesnestercu i zabija golove. Mnogi treneri sa svojim sistemima unazad godinama su sporedne stvari gurali kao jednako ili čak više važne nego li zabijanje golova. Znači uopšte se igra ne kroji napadaču tipa Coste, Haalanda, Džeke itd, već se nešto spušta napadač do polovice terena da bi pomogao u izgradnji napada što je ludilo. Da kažem da mi djeluje dobro na terenu i ne djeluje, ali da se mogu sjetiti nekih zicera da je promašivao pa i ne mogu. Zar pored Palmera, Estevaa, Reeca Jamesa, Enza itd nama treba špic iz napada dolaziti i pomoći u kreiranju napada. Prijavi
25. januar25. jan comment_370504 On će kao i Jackson zabiti 15 golova, ali će subjektivni osjećaj biti kao da je zabio 5. Već je na 8 komada u ligi + onaj protiv Atalante u Ligi Prvaka. Prijavi
26. januar26. jan comment_370508 Ma kakav god da je, nemamo boljeg trenutno. Po meni treba biti starter Pedro Garnacho Palmer Estevao Enzo Caicedo Cucu ? ? James Sanchez To je po meni nasih najboljih 9. Stoperi su jos pod upitnikom Prijavi
26. januar26. jan comment_370512 Apsolutno boljeg nemamo, nažalost je tako. Baš zna biti beskoristan, ali eto 8 golova u ligi za našeg špica je ok, jer uglavnom naši napadači imaju 8 golova na kraju sezone. Od Delapa baš nemamo ništa, ono nula ko vrata, posao bi bio kada bi nekako uspjeli prodati Delapa a recimo dovesti Matetu. Prijavi
26. januar26. jan comment_370515 3 hours ago, King Chelsea said: Apsolutno boljeg nemamo, nažalost je tako. Baš zna biti beskoristan, ali eto 8 golova u ligi za našeg špica je ok, jer uglavnom naši napadači imaju 8 golova na kraju sezone. Od Delapa baš nemamo ništa, ono nula ko vrata, posao bi bio kada bi nekako uspjeli prodati Delapa a recimo dovesti Matetu. Kod nas bi ova kompilacija promašaja trajala jos duže, kakva iskustva imamo sa napadačima. Prijavi
26. januar26. jan comment_370516 Ovde fali samo Tosinov pokušaj gola u prošlom kolu koji je Sančez isčupao, verovatno više neće moći decu da ima kolko se rasčepio i fizički i psihički Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.