13. juli 2025.1 god. comment_365883 Samo da ne bude ono standardno kod napadaca koji zabijaju prvih 5 meceva, pa stanu. Zasad je odlican. Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365885 što se mene tiče ne mora davat golove, samo neka igra kako je igrao ovih prvih par utakmica i prošlu sezonu u brajtonu, fenomenalan timski igrač iako je ofanzivac i brazilac cigan Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365910 on pre svega zna da igra fudbal, to što je napadač je samo plus za nas a Dzeksona možemo lagano da ostavimo u hotelu Prijavi
14. juli 2025.1 god. Autor Popularna objava comment_365928 Joao Pedro je igracina, sve zna s loptom plus je fizicki jak. Prvi spic mora biti, dobra stvar je sto ne mora ni igrati spica te time moze dati mnogo opcija i ako bi igrao ispod napadaca. Fantastican transfer. Prijavi
14. juli 2025.1 god. comment_365958 al pogledajte kretnju kod palmerovog drugog gola, nerealno, bukvalno njegov gol Prijavi
14. juli 2025.1 god. Autor comment_365959 1 hour ago, MASKO said: al pogledajte kretnju kod palmerovog drugog gola, nerealno, bukvalno njegov gol Meni je vise Gusto tu odradio nego Pedro. Prijavi
14. juli 2025.1 god. comment_365960 26 minutes ago, hamco said: Meni je vise Gusto tu odradio nego Pedro. šta je gusto uradio kod palmerovog drugog gola ? Prijavi
14. juli 2025.1 god. Autor comment_365961 1 hour ago, MASKO said: šta je gusto uradio kod palmerovog drugog gola ? Duboko se izvinjavan Masko, mislio sam od Pedra da ne Gusto. Oprosti molim te. Prijavi
14. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365963 8 minutes ago, hamco said: Duboko se izvinjavan Masko, mislio sam od Pedra da ne Gusto. Oprosti molim te. ne znam kako si pomislio da gusto ima mentalni kapacitet da onako utrči i otvori prostor na taj način. valjda si skonto da je glupan koji trči pravolinijski i nabija loptu Prijavi
16. juli 2025.1 god. comment_366011 https://www.facebook.com/share/r/1A9tPmiYcc/?mibextid=wwXIfr Prijavi
16. juli 2025.1 god. comment_366013 50 minutes ago, MASKO said: https://www.facebook.com/share/r/1A9tPmiYcc/?mibextid=wwXIfr Majkaro, fulio si temu Prijavi
16. juli 2025.1 god. comment_366014 58 minutes ago, MASKO said: https://www.facebook.com/share/r/1A9tPmiYcc/?mibextid=wwXIfr Perfekcija na svim nivoima. Prijavi
16. juli 2025.1 god. comment_366015 15 minutes ago, Spaha said: Majkaro, fulio si temu Pročitaj prethodne postove, vidjećeš koliko sam svršavo ja protrčavanje Žoaa Pedra i napiso sam gore da je ovo Pedrov gol. Spoiler Prestani da kenjaš inače ćeš morati da pojedeš sva govna koja si izasrao Prijavi
30. august 2025.1 god. Popularna objava comment_367049 Niko da spomene ovog igraca, lelele. MOTM danas, gol, stalna pretnja u zadnjoj trecini (kad do nje stignemo) i na kraju sprecio siguran gol Fulahmu u 90+ jer m,ajmun Sanchez gleda da gura igrace kod kornera, znaci da ga casti od clean sheet bonusa sto bi dobio. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367057 36 minutes ago, Igi said: Niko da spomene ovog igraca, lelele. MOTM danas, gol, stalna pretnja u zadnjoj trecini (kad do nje stignemo) i na kraju sprecio siguran gol Fulahmu u 90+ jer m,ajmun Sanchez gleda da gura igrace kod kornera, znaci da ga casti od clean sheet bonusa sto bi dobio. Fenomenalan je. U pravu si sve @Igi. Nekako mi odise samopouzdanjem, pravo ona faca jebacka kakva nam je nekad pola ekipe bilo. Neka samo nastavi ovako i da nam ostane zdrav. Samo ne mogu jos skontati koja mu je najbolja pozicija, ali to je i nebitno kad ovako igra. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. Autor comment_367172 Trebamo svi moliti Boga da se ovaj ne povrijedi inace smo jebani. Jos ide u Brazil da igra za repku. Zamislite povrijedi se i on i prvo kolo u LS protiv Chelsea vs Bayern: Garnacho - Guiu - Neto Diaz - Kane - Olise Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367276 Ma on treba da igra devetku uvek, ne bih ja njega stavljao na 10, čak šta više, pre bih probao sa 4-4-2, zašto i gde piše da mora da se igra 4-3-3 Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367667 Strasan igrac. Sam protiv svih. Pitanje je dana kad ce se povrijediti dok ga celavi rauba ovako. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368284 Nisam očekivao da ce ovako brzo "ispuhati", izgledao je kao igrac koji ce imati veliki uticaj iz kola u kolo i igrac koji ce igrace oko sebe ciniti boljim, cinio se kao idealno pojacanje. Posljednje vrijeme sve je u znaku viška poteza i sebicnosti. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368289 Ja sam zadovoljan s njim. Danas jedan od najboljih igrača u prvom poluvremenu, morao je igrati za dvojicu i vraćati se na 30 metara od svog gola kako bismo bili u stanju započeti akciju. U nekim od prethodnih utakmica je igrao sam zbog crvenih kartona i trenerovih bravura sa izmjenama. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368294 I ja sam zadovoljan njegovim partijama ali ucinkom nisam zadovoljan. Pa nama je prvi strijelac tima Caisedo sa tri gola. U predsezoni je Joao Pedro davao golove kao od sale, tako je i usao u sezonu i onda blokada, nema nekog ucinka vec neko vrijeme. Imam ga na fantasy pa sam popizdio haha Necu ga porediti sa Haalandom koji je liga za sebe ali npr. Woltemade je vec dao 4 gola u ligi. Sada ide nesto laksi raspored u ligi, pa cemo ga vidjeti Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368296 Zato jer nije napadač, u određenim utakmicama kao lažna 9 može funkcionirati, ali pokazalo se da u većini utakmica u PL-u ti treba pravi napadač, on to nije. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368313 Smatram da nam je bar dok nema Palmera najbolja napadacka postavka Guiu u spicu, Joao iza njega, Neto levo a Estevao desno. Tu dolazi do izrazaja i kvalitet nasih bekova. Cucurella koji zna odlicno da se ubaci u kazneni sto ce i Netu praviti dodatan prostor za centarsuteve i James koji moze da se duplira sa Estevaom i takodje ima vrhunski centarsut. Guiu kao klasicna 9ka i Joao kao kvalitetan SS bi sigurno profitirali od takve postavke a i nas napad bi bio veoma raznovrsan jos ako dodas Enzove pasove i Caicedov top. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.