Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#11 Jamie Gittens

Istaknuti odgovori

images?q=tbn:ANd9GcS8LqdlxYeNM67ORJIlTKJ9LtkoipbHUbZY4w&s

Potencijalno novo pojačanje. 

bivši igrač koji je bio u našoj akademiji, nakon toga u mladjim kategorijama...pogadjate ... Sitija :D

Pominje se da je već postignut dogovor sa igračem i čeka se rasplet situacije sa samim klubom

PS: ako ne znaju englezi da naprave igrača, onda pošalji nemcima da ga preprodaju :hljeb:

• Odgovori 62
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sa Gittensom i Pedrom ce omjer ljevaka i desnjaka na ofanzivnim pozicijama konacno postati vise izbalansiran.  Uci cemo u novu sezonu sa Santosom, Essuogom (ako nije planiran za posudbu), Estevao

• Gittens je meni mnogo bolji igrac od Garnacha. Bolju kontrolu lopte ima, bolji 1 na 1, ima decko slifa. Samo ga malo takticki dotjera i s vremenom ce biti bolji. 

• Bolja partija sinoc iako nije nista specijalno uradio. Mozda mu samo treba vremena malo, PL nije letnja liga jebiga. Ne treba odustajati od njega.

Objavljene slike

2 hours ago, reLo said:

Sedmogodišnji ugovor se spominje. Iskreno, ne znam puno o njemu, ali čim je bio u akademiji Cityja - mora valjati. 

Trafford, Lavia, Gittens, Palmer, Rogers, McAtee, Delap ima tu jos neko sigurno. Jaka bas generacija omladinaca koje su Shields i ekipa skupili, a koje Mareska zna. Svi oni po odlasku iz Sitija pokazuju da sazrevaju u dobre igrace i verujem da bi ih nas dvojac u sto vecem broju okupio kod nas.

Molim se da ovaj dođe kod nas, u budućnosti će postati igrač koji rješava individualno utakmice.

20 godina, Englez, idealan igrač za Chelsea na poziciji gdje gori pod nogama.

1 hour ago, reLo said:

20 godina - Englez.. ta izjava bi do prije 10-ak godina značila da je talašika od igrača. 😀

Nema veze s ovim puno al eto ima o englezima.

Gledja postave Engleza 2012 godine, njima bi Tahirovic i Sunjic hladno drzali posjed i diktirali tempo.

A vidjeli ste juce kako protiv San Marina dominiraju, jbte led i fudbaleri, njima ribari iz San Marina drze doktorat fudbala.

Pa bolan Edin Dzeko samo da stoji na terenu i razgovara o reljefu Mongolije mi bi bili opasniji nekih 50% nego da ga nema na terenu.

IMG_9003.png

• 3 sedmice kasnije...

Sto vise videa i nekih isjecaka gledam o Gittensu, sve sam vise siguran da ce biti dobar. Djeluje kao fizicki naprednija verzija Sancha, kontrola lopte odlicna ali potpomognuta eksplozivnoscu i brzinom, cak i sut ima odlican.

Evo neke usporedbe sa nekim vrhunskim krilima.

GuZ2nK3WUAA9F-3.jpeg

GuZvYU3XAAANX4t.jpeg

GuZvYU4XcAAeAPG.jpeg

GuZvYU5XQAA19SG.jpeg

GuZvYU8XcAEt8s8.jpeg

GuZwLHNWsAAGySQ.jpeg

GuZwzUJW0AAC16S.jpeg

• Autor

Salah znamo kakav je bio u tim godinama, nije baš bio nevidljiv ali ni senka igrača kakav je postao posle...

ovako kad malo razmislim, nemaš ti ili je to jako retko da u premiershipu neko napravi dosta driblinga

Po mom mišljenju za ta krila, ofanzivne igrače je najbitnije na kraju krajeva ili da li će stvoriti priliku ili gol prosto

ja se recimo ne sećam da je Lampard nešto bio virtuoz za driblinge ali je imao neverovatn brojke, Palmer sad zna da baci na dupe igrača i konkretan je, dzabe mi klovn maudeke ako ništa ne napravi da ekipa ima neku korist od toga iako je on možda eksplozivan ....

za ove igrače po Primeri i Bundesu, ne znam šta da kažem, igra se daleko po mom mišljenju atraktivnije, bez nekih grubih startova, mesarenja, jeste i premiership brz ali je malo drugačiji pristup igri, pogotovo i u odnosu na holandiju

zato bih se ipak skoncetrisao na ovu kategoriju "ključna dodavanja" pogotovo zato što kada Palmeru nije dan, mi nemamo osim možda ernandeza nekog ko će nešto stvoriti

naravno sve preko toga kroz asisten. ili golove je toplo dobrodošlo

Ja generalno ne volim ove grafike, osim ako se ne porede dva igraca slicnih godina i iz iste lige recimo. 

Jednostavno nisu toliko merodavni prema mom misljenju jer ne prikazuju realan odnos razlika u kvalitetu izmedju liga i tima za koji se igra. Svakako je pohvalno sto neko tako mlad ima takve procente. 

Iz ovog sto je Hamco postavio se jasno vidi da ako ne uzmemo Gittensa treba krenuti ne po Leaoa @hamco😛 vec po moju zelju Yildiza 😀

Nas najveci problem je trener, ostajem pri tome. 

19 minutes ago, Whisper said:

Jednostavno nisu toliko merodavni prema mom misljenju jer ne prikazuju realan odnos razlika u kvalitetu izmedju liga i tima za koji se igra.

A to je nemoguće vidjet kroz statistiku, hoće li igrač koji je dobar u slabijoj ligi/klubu to prenijeti na jaču ligu/klub. Mi vidimo (bilo kroz statistiku bilo očima) ono što igrač radi tu gdje je, kakav će bit negdje drugdje, ne znamo. Postoje neki indikatori, ali dok ne proba ne znamo zapravo. To je uvijek rizik s igračima iz slabijeg kluba/lige, ali i generalno igračima iz druge lige, ne nužno slabije, što ne znaš kakav će bit. Naravno svaki igrač može floppat kad promjeni sredinu, ali ipak je manja šansa za floppanjem ako već znaš što može na toj razini/ligi

55 minutes ago, Wisey said:

Gittens dogovoren, javljaju brojni mediji. Cifra 55 miliona funti, cca 60 u eurima.

Odakle ti ova cifra? Ja vidio 44 mil funti. Mozda je 55 sa bonusima

57 minutes ago, Wisey said:

Gittens dogovoren, javljaju brojni mediji. Cifra 55 miliona funti, cca 60 u eurima.

Odakle ti ova cifra? Ja vidio 44 mil funti. Mozda je 55 sa bonusima

Svejedno puno je i 44 mil funti za rezervu Dortmunda 

9 minutes ago, chiba said:

Ne znam nemački, jel ovo BVB na svom zvaničnom službenom sajtu objavila da je postignug dogovor za njegovu prodaju??

Inače, ovo već postaje praksa da Borusija kupuje mlade talente iz engleske i posle ih preprodaje

Da, gotovo je sve. 

• Popularna objava

Sa Gittensom i Pedrom ce omjer ljevaka i desnjaka na ofanzivnim pozicijama konacno postati vise izbalansiran. 

Uci cemo u novu sezonu sa Santosom, Essuogom (ako nije planiran za posudbu), Estevaom, Pedrom, Gittensom i Delapom kao novim igracima. To je dosta dobro osvjezenje tima. Jesu to ponovo talenti, nedokazani igraci ali su recimo Gittens iz Dortmunda i Pedro iz Brajtona mnogo ozbiljnija pojacanja nego kad smo dovodili Mudrika iz ukrajinske lige ili Maduekea iz PSVa. 

Sada je vrijeme da se drugi igraci prodaju. Vrlo moguce da ce pored Nkunkua prodati i Maduekea i Dzaksona. Da ne pricam o vec otpisanim. Njih ima toliko da se citava jedna ekipa moze napraviti.

Nedostaje jedna ekstra klasa na poziciji stopera i jedan siguran, stabilan golman. Nadam se da ce trener koristiti igrace koje ima na raspolaganju, da ce znati za 5 izmjena i da ce napadati sve trofeje jer ima dobru sirinu u rosteru.

• reLo mijenja naslov u #00 Jamie Gittens

Veliko pojačanje na poziciji gdje gori pod nogama, dobrodošao majstore.

Siguran sam da će se pokazati i narednih godina steći veliki status kao jedno od najboljih krilnih na svijetu.

• 3 sedmice kasnije...
2 minutes ago, chiba said:

Gledao sam baš vežba u teretani, trening full, vežbe snage, eksplozivnosti, sve pomalo, samo da debituje

Mali je Sitijev djak, zna da su fizikalije u PL bitne koliko i talenat.

Imao sam čak priliku da ga gledam uživo protiv Aston Ville prošle godine, zanimljiv igrač. Treba nam više ovakvih, koji znaju svojim driblingom otvoriti prostor i kreirati priliku za gol. 

• chiba mijenja naslov u #11 Jamie Gittens
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ma u nas svaki anonimus dodjeni bude strasno pojacanje dok ne zaigra.

Ne kazem da nece bit, mozda i bude top al cisto sumnjam. Sve je to isti kurac, neto, madueke, gittens itd.

Zamjenili maduekea bukvalno snjim, i to vjrv jer ce u knjigama bolje proci ne sto je ovaj bolji il losiji.

Al hajde, nada zadnja umire al isto tako sam se mogao nadat i za maduekea da ce proradit.

Isto i garnacha ako dovedemo. Nadat se da ce biti top, jer nada zadnja umire

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.