28. januar28. jan comment_370604 Probao je probijati ali su mu uzeli loptu dva puta sto sam zapamtio, ostalo je bilo kako si napisao nazad ili prvom do sebe pas. Prijavi
28. januar28. jan comment_370609 2 minutes ago, lampard8 said: Probao je probijati ali su mu uzeli loptu dva puta sto sam zapamtio, ostalo je bilo kako si napisao nazad ili prvom do sebe pas. I ja se sjecam dva OCAJNA pokusaja driblinga, jedan ka sredini drugi prema naprijed, oba puta je ispao smijesan i izgubio loptu. Ne znam sta da mislim za ovog igraca, kad se pisalo da ce doci bio sam bas mnogo protiv njega posebno za ove novce. Kad je dosao pruzio sam mu sansu i ne napadam ga koliko bi trebao ali momak nista ne nudi na terenu. Vise od pola sezone je proslo, a on nijednom nije pokazao ono sto je radio u Dortmundu (mislim na one golove kada zasjece lijevo biciklom i bum u malu mrezicu), bilo je tu nekih prodora lijepih,par asistencija ali nista vrijedno pomena. Prijavi
2. februar2. feb comment_370770 Ozlijedio se protiv West Hama. Zadnja loža. Taman kad je bio na 2 godine od ulaska u formu. Šteta. Prijavi
2. februar2. feb comment_370771 Šteta, ako se Estevao ne uspije vratiti za Arsenal ostajemo na jednodimenzionalnim Netu i Garnachu. Gittens je barem loš u više dimenzija. Prijavi
5. februar5. feb comment_370830 Rece sef danas da ima misicnu rupturu u preponi. Znaci out je minimum 6 sedmica. Prijavi
9. august9. aug comment_374096 Toliko bitan igrač da je na drugoj stranici teme, iako je bio dio prvog tima čitavu prošlu sezonu. Treba mu dati još tri-četri sezone da nadođe. Prijavi
9. august9. aug comment_374097 Cole Palmer, Reece James i Joao Pedro su takođe na drugoj stranici. Nije teško spasti kad imamo 40 tema. Prijavi
9. august9. aug comment_374100 2 minutes ago, Adi said: Cole Palmer, Reece James i Joao Pedro su takođe na drugoj stranici. Nije teško spasti kad imamo 40 tema. Pogledaj datum zadnjeg komentar na njihovoj temi, a pogledaj kod ovog... Prijavi
9. august9. aug comment_374101 Zadnji komentar na Gittensovoj temi 9. august, na Joao Pedrovoj 24. maj Prijavi
9. august9. aug comment_374103 2 minutes ago, Adi said: Zadnji komentar na Gittensovoj temi 9. august, na Joao Pedrovoj 24. Hahah jebi se, prije nego što smo ovo počeli komentarisati Prijavi
9. august9. aug Autor comment_374104 Da mi je znati šta je hteo malo pre pored aut linije, gurnuo je loptu u prazno i naravno nije uspeo valjda da pretrči igrača, nego je dao direktno protivniku u noge da je ovo takmičarska utakmica moglo je da dovede do prilike za suprotnu ekipu Prijavi
10. septembar10. sep Autor comment_375095 Sad sam gledao, imao je 107 utakmica za Borusiju, a lik izgleda kad udje na teren kao da je juče izašo iz naše akademije odigrao je više utakmica u LŠ nego pola naših igrača Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.