Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#11 Jamie Gittens

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sa Gittensom i Pedrom ce omjer ljevaka i desnjaka na ofanzivnim pozicijama konacno postati vise izbalansiran.  Uci cemo u novu sezonu sa Santosom, Essuogom (ako nije planiran za posudbu), Estevao

• Gittens je meni mnogo bolji igrac od Garnacha. Bolju kontrolu lopte ima, bolji 1 na 1, ima decko slifa. Samo ga malo takticki dotjera i s vremenom ce biti bolji. 

• Bolja partija sinoc iako nije nista specijalno uradio. Mozda mu samo treba vremena malo, PL nije letnja liga jebiga. Ne treba odustajati od njega.

Objavljene slike

2 minutes ago, lampard8 said:

Probao je probijati ali su mu uzeli loptu dva puta sto sam zapamtio, ostalo je bilo kako si napisao nazad ili prvom do sebe pas.

I ja se sjecam dva OCAJNA pokusaja driblinga, jedan ka sredini drugi prema naprijed, oba puta je ispao smijesan i izgubio loptu.

Ne znam sta da mislim za ovog igraca, kad se pisalo da ce doci bio sam bas mnogo protiv njega posebno za ove novce. Kad je dosao pruzio sam mu sansu i ne napadam ga koliko bi trebao ali momak nista ne nudi na terenu. Vise od pola sezone je proslo, a on nijednom nije pokazao ono sto je radio u Dortmundu (mislim na one golove kada zasjece lijevo biciklom i bum u malu mrezicu), bilo je tu nekih prodora lijepih,par asistencija ali nista vrijedno pomena.

• 6 mjeseci kasnije...

Toliko bitan igrač da je na drugoj stranici teme, iako je bio dio prvog tima čitavu prošlu sezonu. Treba mu dati još tri-četri sezone da nadođe.

2 minutes ago, Adi said:

Cole Palmer, Reece James i Joao Pedro su takođe na drugoj stranici. :D

Nije teško spasti kad imamo 40 tema.

Pogledaj datum zadnjeg komentar na njihovoj temi, a pogledaj kod ovog...

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.