Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#11 Jamie Gittens

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sa Gittensom i Pedrom ce omjer ljevaka i desnjaka na ofanzivnim pozicijama konacno postati vise izbalansiran.  Uci cemo u novu sezonu sa Santosom, Essuogom (ako nije planiran za posudbu), Estevao

• Gittens je meni mnogo bolji igrac od Garnacha. Bolju kontrolu lopte ima, bolji 1 na 1, ima decko slifa. Samo ga malo takticki dotjera i s vremenom ce biti bolji. 

• Bolja partija sinoc iako nije nista specijalno uradio. Mozda mu samo treba vremena malo, PL nije letnja liga jebiga. Ne treba odustajati od njega.

Objavljene slike

Doveden za nekih 56 miliona koliko vidim, predvidjam da ce za dve godine da se proda za 45 miliona i kako je to zapravo boehly masterclass jer se cena amortizovala na 7 godina i kako je klub zapravo profitirao od njega

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Samo još da snimi video materijal sa klupskim medija timom o tome ko mu je najdraži pjevač, gdje voli izlaziti i šta radi u slobodno vrijeme i ko da mi lobotomiju neko uradi. 

1 minute ago, BT14 said:

Samo još da snimi video materijal sa klupskim medija timom o tome ko mu je najdraži pjevač, gdje voli izlaziti i šta radi u slobodno vrijeme i ko da mi lobotomiju neko uradi. 

A jesmo se nafurali na njega protiv Leverkuzena. Odgovorno tvrdim od njega je Mudryk pismeniji i skolovaniji igrac 2x, jel treba sta dalje reci?

Malo se pretjeruje. Ne bih momka otpisivao odmah. Danas ga je gurnuo na krilo gdje nikakve podrske nije imao. Primi loptu, odmah 2 protivnika na njemu a nikog od suigraca ni da otvori prostor niti da pridje pa odigra dupli pas. Tesko je protiv ovakvog bunkera nesto napraviti i boljim igracima.

Dati mu 10-15 utakmica kao i svim drugim pojacanjima pa cemo vidjeti. 

Just now, Wisey said:

Malo se pretjeruje. Ne bih momka otpisivao odmah. Danas ga je gurnuo na krilo gdje nikakve podrske nije imao. Primi loptu, odmah 2 protivnika na njemu a nikog od suigraca ni da otvori prostor niti da pridje pa odigra dupli pas. Tesko je protiv ovakvog bunkera nesto napraviti i boljim igracima.

Dati mu 10-15 utakmica kao i svim drugim pojacanjima pa cemo vidjeti. 

jedino s cime se slazem je to da je tek dosao i da mu treba dati vremena. Neto je danas bio 10x opasniji na drugoj strani, vise se trudi, vise grize a makar to ne bi trebalo biti upitno. Za sad veoma veoma lose, ne mogu naci jednu dobru stvar da je uradio. Cak sta vise George koji nas sve nervira i koji je nikakav igrac, cak i on mi je bio bolji od Gittensa. Za sad nije dobro, bez pretjerivanja ali Sancho koji je dosta sporiji igrac od njega je barem nesto poksuavao, petljao, nekad uspije nekad ne, ali kod ovog za sad nista ne vidim. 

Ali ajde jos da sacekamo, pljuvao se i Cucurella pa vidimo ga sada.

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Taman nesto malo odigra, pomislis evo ga i onda opet nista. Covjece dobijes priliku u LS, krilni si igrac i ti za 35 minuta ne smijes jedan prodor pokusati, jedan dupli pas, utrcavanje... Samo vracanje lopte nazad beku ili veznom. Nek ga je izvadio vala, iako vjerovatno nije to razlog bio ali svejedno. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.