Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma ko bi znao ko je sa kim u kombinaciji. Ali fakt jeste da je van svake pameti da se bivsi ministar poljoprivrede koji je pazite pravnik po struci, kandiduje za prvog coveka FSS🤣

Ajde, stojim iza toga da direktor treba da bude svestrana osoba, i da je dobar tim ono sto je najbolje za posao, ali ovo je smesno bilo.

Inace, pojavili su se i grafiti u Maticevom mestu gde se isti vredja sto je tek dno dna, ako je istina da je covek svima pomagao tamo

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

2 hours ago, chiba said:

Ma ko bi znao ko je sa kim u kombinaciji. Ali fakt jeste da je van svake pameti da se bivsi ministar poljoprivrede koji je pazite pravnik po struci, kandiduje za prvog coveka FSS🤣

Ajde, stojim iza toga da direktor treba da bude svestrana osoba, i da je dobar tim ono sto je najbolje za posao, ali ovo je smesno bilo.

Inace, pojavili su se i grafiti u Maticevom mestu gde se isti vredja sto je tek dno dna, ako je istina da je covek svima pomagao tamo

Ma kad se kod nas u sport postavlja covek iz politike jedini kriterijum je da bude poslusan i da naravno zmuri na oba oka kad se lova iznosi. 

Matic je donirao novac obnovi svetinja u tom kraju, placao dugove ljudima, digao FK Jedinstvo na noge, ali jebiga kratko je pamcenje veliki problem. 

18 hours ago, Whisper said:

Ma kad se kod nas u sport postavlja covek iz politike jedini kriterijum je da bude poslusan i da naravno zmuri na oba oka kad se lova iznosi. 

Matic je donirao novac obnovi svetinja u tom kraju, placao dugove ljudima, digao FK Jedinstvo na noge, ali jebiga kratko je pamcenje veliki problem. 

Govna su ljudi po prirodi, kada im tako pomažeš i daješ na kraju se do podrazumjeva i to je u redu ali kad uradiš nešto što im nije po volji odma te razapnu i samo o tome pričaju, jebi ga, govna su govna

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Na programu je bila druga utakmica, a na našu su se ubacivali kada su padali golovi.  Mislim da ga nikad prije toga nisam vidio, tek je došao i nije često igrao, a nisam često mogao gledati naše utakmice. I pojavi se taj neki Ivanović i zabi 2 ista gola.

Revanš sam gledao i bio je nezaboravan, uvijek mi je u glavi kao jedna od najboljih utakmica ikada.

1 hour ago, Adi said:

Na programu je bila druga utakmica, a na našu su se ubacivali kada su padali golovi.  Mislim da ga nikad prije toga nisam vidio, tek je došao i nije često igrao, a nisam često mogao gledati naše utakmice. I pojavi se taj neki Ivanović i zabi 2 ista gola.

Revanš sam gledao i bio je nezaboravan, uvijek mi je u glavi kao jedna od najboljih utakmica ikada.

Beše u revansu nam je  Aurelio dao jedan od glupljih golova?

• 10 mjeseci kasnije...
1 minute ago, Kun Aguer0 said:

Da sad opet svi lijepo pogledamo

Bane mi je u top 5 najdrazih igraca koji su nosili dres ovog kluba.

Drogba, Terry, Hazard, Kante i Ivanovic.

Lampard je 6. Ne mogu mu halalit prelazak u City. Mislim i biti 6. u ovakvoj konkurenciji je uspjeh.

4 minutes ago, hamco said:

Bane mi je u top 5 najdrazih igraca koji su nosili dres ovog kluba.

Drogba, Terry, Hazard, Kante i Ivanovic.

Lampard je 6. Ne mogu mu halalit prelazak u City. Mislim i biti 6. u ovakvoj konkurenciji je uspjeh.

Džaba sve ali meni je Lampard najdraži ikad. Teško je to porediti, Lamps, Drogba i Terry ali meni lično Lamps.

Ipak Drogba. Napadač je napadač i svi oni golovi u finalima kojima nam je donio trofeje. A i činjenica da još uvijek nije adekvatno zamijenjen (sa izuzetkom Coste) iako ta pozicija i uloga nije toliko specifična. A sveukupno najdraži Kante. Njega bi moglo nadmašiti samo da mi neko iz bližeg roda zaigra.

Lampard, Drogba i Terry. Meni su njih trojica prvo mjesto bez da ih dijelim.

Lampard jeste ujeo za srce, ali ne mogu da mu zamjerim. Omiljeni igrač mi je bio, vjerovatno i najbolji od ove trojice na svojoj poziciji.

Bane mi je u top 6.

On 2/23/2024 at 6:58 PM, Wisey said:

Lampard je meni bio daleko najdrazi igrac do prelaska u City. Nakon tog poteza mi licno nije ni medju 5.

I meni vala, onaj pomalo manipulatorski prelazak kao u Njujork pa završi prvi u Mačesteru i zabi nam još u njihovom dresu. 

Kao trener se je malo iskupio u prvom mandatu jer je forsiro našu omladinu i dao šansu  Mountu, Abrahamu, Jamesu ... da bi u drugom onda opet zasro 🥲

Što se tiče Baneta i meni je jedan od top 5 igrača, uvijek davao sve od sebe i ne znam da je ikad razočarao šta zajebo kakav veći kiks napravio 💙

9 minutes ago, EdvinTB said:

Što se tiče Baneta i meni je jedan od top 5 igrača, uvijek davao sve od sebe i ne znam da je ikad razočarao šta zajebo kakav veći kiks napravio 💙

Jedino čega se sjećam je polufinale Liga Kupa protiv Swanseaja kad su ga vratili na štopera i kiksao je za oba gola.

10 minutes ago, Adi said:

Jedino čega se sjećam je polufinale Liga Kupa protiv Swanseaja kad su ga vratili na štopera i kiksao je za oba gola.

Eto to sam zaboravio skroz il možda nisam ni gledo 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.