25. februar 2023.3 god. comment_341152 Ma ko bi znao ko je sa kim u kombinaciji. Ali fakt jeste da je van svake pameti da se bivsi ministar poljoprivrede koji je pazite pravnik po struci, kandiduje za prvog coveka FSS🤣 Ajde, stojim iza toga da direktor treba da bude svestrana osoba, i da je dobar tim ono sto je najbolje za posao, ali ovo je smesno bilo. Inace, pojavili su se i grafiti u Maticevom mestu gde se isti vredja sto je tek dno dna, ako je istina da je covek svima pomagao tamo Prijavi
25. februar 2023.3 god. comment_341159 2 hours ago, chiba said: Ma ko bi znao ko je sa kim u kombinaciji. Ali fakt jeste da je van svake pameti da se bivsi ministar poljoprivrede koji je pazite pravnik po struci, kandiduje za prvog coveka FSS🤣 Ajde, stojim iza toga da direktor treba da bude svestrana osoba, i da je dobar tim ono sto je najbolje za posao, ali ovo je smesno bilo. Inace, pojavili su se i grafiti u Maticevom mestu gde se isti vredja sto je tek dno dna, ako je istina da je covek svima pomagao tamo Ma kad se kod nas u sport postavlja covek iz politike jedini kriterijum je da bude poslusan i da naravno zmuri na oba oka kad se lova iznosi. Matic je donirao novac obnovi svetinja u tom kraju, placao dugove ljudima, digao FK Jedinstvo na noge, ali jebiga kratko je pamcenje veliki problem. Prijavi
26. februar 2023.3 god. comment_341193 18 hours ago, Whisper said: Ma kad se kod nas u sport postavlja covek iz politike jedini kriterijum je da bude poslusan i da naravno zmuri na oba oka kad se lova iznosi. Matic je donirao novac obnovi svetinja u tom kraju, placao dugove ljudima, digao FK Jedinstvo na noge, ali jebiga kratko je pamcenje veliki problem. Govna su ljudi po prirodi, kada im tako pomažeš i daješ na kraju se do podrazumjeva i to je u redu ali kad uradiš nešto što im nije po volji odma te razapnu i samo o tome pričaju, jebi ga, govna su govna Prijavi
30. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_342742 Podsecanje na dan kad je Bane grtalica pomerio ceo zivi zid Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343396 Gledo sam tekmu i nisam pojma imo do tada da igra srbin u celsiju. Sto kazes rest is history Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343398 Pa nije on bio tolko bas poznat igrao valjda u OFK Beograd, pa odatle u Rusiju, dok se za Vidica znalo posto je bio u Zvezdi i oni su imali tad pristojan tim. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343400 Na programu je bila druga utakmica, a na našu su se ubacivali kada su padali golovi. Mislim da ga nikad prije toga nisam vidio, tek je došao i nije često igrao, a nisam često mogao gledati naše utakmice. I pojavi se taj neki Ivanović i zabi 2 ista gola. Revanš sam gledao i bio je nezaboravan, uvijek mi je u glavi kao jedna od najboljih utakmica ikada. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343401 1 hour ago, Adi said: Na programu je bila druga utakmica, a na našu su se ubacivali kada su padali golovi. Mislim da ga nikad prije toga nisam vidio, tek je došao i nije često igrao, a nisam često mogao gledati naše utakmice. I pojavi se taj neki Ivanović i zabi 2 ista gola. Revanš sam gledao i bio je nezaboravan, uvijek mi je u glavi kao jedna od najboljih utakmica ikada. Beše u revansu nam je Aurelio dao jedan od glupljih golova? Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352985 On 4/8/2023 at 11:40 AM, Whisper said: And the rest is history... Da sad opet svi lijepo pogledamo Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352987 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Da sad opet svi lijepo pogledamo Bane mi je u top 5 najdrazih igraca koji su nosili dres ovog kluba. Drogba, Terry, Hazard, Kante i Ivanovic. Lampard je 6. Ne mogu mu halalit prelazak u City. Mislim i biti 6. u ovakvoj konkurenciji je uspjeh. Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352988 4 minutes ago, hamco said: Bane mi je u top 5 najdrazih igraca koji su nosili dres ovog kluba. Drogba, Terry, Hazard, Kante i Ivanovic. Lampard je 6. Ne mogu mu halalit prelazak u City. Mislim i biti 6. u ovakvoj konkurenciji je uspjeh. Džaba sve ali meni je Lampard najdraži ikad. Teško je to porediti, Lamps, Drogba i Terry ali meni lično Lamps. Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352990 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Džaba sve ali meni je Lampard najdraži ikad. Teško je to porediti, Lamps, Drogba i Terry ali meni lično Lamps. Same here. Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352991 Ipak Drogba. Napadač je napadač i svi oni golovi u finalima kojima nam je donio trofeje. A i činjenica da još uvijek nije adekvatno zamijenjen (sa izuzetkom Coste) iako ta pozicija i uloga nije toliko specifična. A sveukupno najdraži Kante. Njega bi moglo nadmašiti samo da mi neko iz bližeg roda zaigra. Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352993 Lampard, Drogba i Terry. Meni su njih trojica prvo mjesto bez da ih dijelim. Lampard jeste ujeo za srce, ali ne mogu da mu zamjerim. Omiljeni igrač mi je bio, vjerovatno i najbolji od ove trojice na svojoj poziciji. Bane mi je u top 6. Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352994 5 hours ago, Kun Aguer0 said: Džaba sve ali meni je Lampard najdraži ikad. Teško je to porediti, Lamps, Drogba i Terry ali meni lično Lamps. ti si srbomrzac Prijavi
23. februar 2024.2 god. comment_352995 Lampard je meni bio daleko najdrazi igrac do prelaska u City. Nakon tog poteza mi licno nije ni medju 5. Prijavi
24. februar 2024.2 god. comment_353017 On 2/23/2024 at 6:58 PM, Wisey said: Lampard je meni bio daleko najdrazi igrac do prelaska u City. Nakon tog poteza mi licno nije ni medju 5. I meni vala, onaj pomalo manipulatorski prelazak kao u Njujork pa završi prvi u Mačesteru i zabi nam još u njihovom dresu. Kao trener se je malo iskupio u prvom mandatu jer je forsiro našu omladinu i dao šansu Mountu, Abrahamu, Jamesu ... da bi u drugom onda opet zasro 🥲 Što se tiče Baneta i meni je jedan od top 5 igrača, uvijek davao sve od sebe i ne znam da je ikad razočarao šta zajebo kakav veći kiks napravio 💙 Prijavi
24. februar 2024.2 god. comment_353018 9 minutes ago, EdvinTB said: Što se tiče Baneta i meni je jedan od top 5 igrača, uvijek davao sve od sebe i ne znam da je ikad razočarao šta zajebo kakav veći kiks napravio 💙 Jedino čega se sjećam je polufinale Liga Kupa protiv Swanseaja kad su ga vratili na štopera i kiksao je za oba gola. Prijavi
24. februar 2024.2 god. comment_353020 10 minutes ago, Adi said: Jedino čega se sjećam je polufinale Liga Kupa protiv Swanseaja kad su ga vratili na štopera i kiksao je za oba gola. Eto to sam zaboravio skroz il možda nisam ni gledo Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353023 Ma kako nije. Znao nas je zajebavati Bane dosta puta, pogotovo zadnje dvije tri sezone kad nije znao lopte ubaciti u 16terac. Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353052 On 2/23/2024 at 5:57 PM, MASKO said: ti si srbomrzac Nisam nego su jednostavno ova četvorica (JT, Lamps, Drogba i Cech) posebni... Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353053 Legenda lampard zaigrala za city Legenda cech za arsenal Blago nama Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.