Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Stoke City (H) 10.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1331399754' post='34638']
Jedino sto cu pamtiti iz ove utakmice su 3 boda .

Igra nije nista bolja nego pod komandom AVB-a .

Jednu stvar nerazumijem 14 kornera i nista , nepamtim kad smo zadnji put dali go iz kornera (nebrojim Fa kup) .

Lampard veoma dobar danas , trudi se , ali vidi se da su ga godine sustigle .
[/quote]
dali smo go iz kornera protiv boltona drogba je dao glavom a igra je daleko bolja nego kod boasa ali najvaznije je da smo pobijedili
  • Odgovori 207
  • Pregledi 13,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Blues_95' timestamp='1331399754' post='34638']Jedino sto cu pamtiti iz ove utakmice su 3 boda . Igra nije nista bolja nego pod komandom AVB-a . Jednu stvar nerazumijem 14 kornera i nista , nepamtim kad smo zadnji put dali go iz kornera (nebrojim Fa kup) . Lampard veoma dobar danas , trudi se , ali vidi se da su ga godine sustigle .[/quote]

Tebi očito udarila ta hladnoća s ÄŒelika u glavu pa ne znaš šta pričaš. Igra je duplo bolja, pogodili smo 3 stative i stvorili još bar 5-6 dobrih prilika uz to protiv STOKE CITYJA, MESARSKOG BUNKERA, a što se tiče kornera ti očekuješ da damo gol glavom Stokeu koji ima 6-7 igrača preko 190!?!?!?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331400237' post='34654']

[b]Tebi očito udarila ta hladnoća s ÄŒelika u glavu pa ne znaš šta pričaš[/b]. Igra je duplo bolja, pogodili smo 3 stative i stvorili još bar 5-6 dobrih prilika uz to protiv STOKE CITYJA, MESARSKOG BUNKERA, a što se tiče kornera ti očekuješ da damo gol glavom Stokeu koji ima 6-7 igrača preko 190!?!?!?
[/quote]
Mozda i jeste .
Ja samo znam da s ovom igraom nemamo nikakve sanse protiv Napolia .
Koliko god da imaju ogromnih igraca , iz 14 pokusaja da samo 1 zaprijetis , je nejverovatno i uz to smo imali igraca vise .
Ako je netko očekivao da ćemo dat hrpu golova taj je lud.. Jesmo, imali smo tih 14 kornera, al pogledaj koliki su njihovi stoperi, nije ih lako ni nadskocit, a kamoli uz to i zabit gol.. Dobro smo ih i izvodili kad se uzme u obzir koliko su se ovi teglili, i kamerman je to naglašavao kako Terrya i Cahilla doslovno grle kad se izvodi korner, sudac je to trebao sankcionirati na vrijeme.. Ne penalom, no mozda zutim kartonom, jer drugo je naguravanje u 16 metara kod kornera, a drugo je ovo kad ti suparnički stoper ne da doslovno da se mičeš
[quote name='Blues_95' timestamp='1331400503' post='34660'] Mozda i jeste . Ja samo znam da s ovom igraom nemamo nikakve sanse protiv Napolia . Koliko god da imaju ogromnih igraca , iz 14 pokusaja da samo 1 zaprijetis , je nejverovatno i uz to smo imali igraca vise .[/quote]

JEDNOM ZAPRIJETIŠ!?

Nemoj lagat, znam da nisi gledao utakmicu. Prvo zaprijetili smo vise od jedanput, Bane preko gola, Terry prečka itd...a kako zaprijetit kad te siluju za dres na svakom skoku a sudac to ne vidi? Pa komentator je držao predavanje o tome cijelu utakmicu.
Dubro je u ononm gore postu dobro rekao. Skok igru zaboravi protiv njih, stvaranje ogromnog broja prilika također zaboravi..

A li opet, danas smo mi stvorili dosta dobrih šansi. Ovi što govore kako smo na terenu dominirali zahvaljujući crvenom nisu upravu, jer i prije tog crvenog smo dominirali i napadali kao i poslije.

Ja sam zadovoljan pobjedom, te zadovoljan sam time što se dokazalo da su nam igrači (ne svi) obično smeće. Još se smatraju legendama, sramota.
Danas našli trčat, a prethodnih 20 i kusur tekmi nista..

Robbie fino započeo, želim mu sreću pa da nastavi tako..
Osjetno je da ekipa drugačije 'diše', ali takoÄ‘er očigledno je ono što se kroz cijelu sezonu provlači - manjak kvaliteta, tromost, nekreativnost... Treba ipak ostati pozitivan nakon ove tekme, nadati se dobrom meču i da se neke stvari poklope protiv Napolitanaca.

Robbie ako sa ovim igračima uspije ostvariti plasman u LP i osvojiti FA kup onda treba dobiti posao trajno. :)
Joj samo da ovog Kaloua moje oci vise ne vide, pa ajd sto se nije vidio 86 min, nego za one 4 min je zajebao 20 lopti.
Odakle vam strpljenja da napunite 5 strana za 30min..
Zadovoljan sam pobedom. Ivanović je odigrao odlično, do povrede na poluvremenu.
Cahill i Terry odlični kao po običaju, i ACole nije bio loš(kao što ume da bude).
Srednjaci su mogli brže da vezu loptu, ali zadovoljavajuće i od njih. Torres je kod jednog auta odmah dodao loptu igračima, dosta i od njega.
Čestitam Drogbi na 100. golu za Chelsea, Ivanoviću 100. nastupu za Chelsea, i pobedu na 107. rođendanu!
[quote name='Zxenox' timestamp='1331402085' post='34681']
Odakle vam strpljenja da napunite 5 strana za 30min..
Zadovoljan sam pobedom. Ivanović je odigrao odlično, do povrede na poluvremenu.
Cahill i Terry odlični kao po običaju, i ACole nije bio loš(kao što ume da bude).
Srednjaci su mogli brže da vezu loptu, ali zadovoljavajuće i od njih. Torres je kod jednog auta odmah dodao loptu igračima, dosta i od njega.
Čestitam Drogbi na 100. golu za Chelsea, Ivanoviću 100. nastupu za Chelsea, i pobedu na 107. rođendanu!
[/quote]
Imal gdje da pise da je povreda ivanovica??
Rekao je spiker na SKPrime, potražiću zvaničnu vest, ali mislim da nije ništa ozbiljno.
100% ga nije izbacio zbog loše igre.
Izbacio ga je jer je smatrao da ofanzivniji Luiz može puno bolje iskoristit onoliko prostora po desnoj strani. Međutim, Stokeovi igrači su u međuvremenu zatvorili taj dio terena.
ja sam zadovoljan današnjom partijom, igrali smo vrlo dobro, nači držali loptu, napdali , stvorili dosta dobrih šansi, samo štš je Beogivć bio na visini zadatka dansa i odlično branio inče bi Stoke popio još kojeg, oni nisu stvorili nikakvu konkretnu šansu, sve u svemu bili smo bolji i zalužili pobjedu, nebi nikoga izdvajao jer smo odigrali baš fino kolektivno, RDM je održao lekciju AVB-u kako nogomet treba izgledat na terenu, i jako mi se sviÄ‘a čista mreža u 2 susreta nismo gola primili, mogao bi već reć da nam se smiješi svjetla bdućnost, ali kao što rekoh kad proÄ‘u Napoli, Tottenham i City onda čemo moć reć dal je momčad izaÄ‘la iz krize il ne, na pragu toga jesmo:)
PS iduće 3 utakmice na TV-u nema jebavanja sa streamovima :) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ovako sad kad je se sve smirilo, pogledam i mislim se: pa da je bilo malo te glupe srece uvalili bi im i više..2 prečke i stativu smo zdrmali, da je bar Terryev ili Banetov šut ušao u prvom poluvremenu igrali bi duplo lakše i rastresenije
Možda je bolje ovako, ovdje nije išlo ko po loju, zato nam se možda otvori protiv Napolija :)
[quote name='The_KING' timestamp='1331411403' post='34727']
RDM nemoj da se zezas gde mi je bre TORRES???????? :)
[/quote]
Nije ovo Torres FC šefe, joj što ne mogu ovo. :rolleyes:
[quote name='Wisey' timestamp='1331416804' post='34743']
Nije ovo Torres FC šefe, joj što ne mogu ovo. :rolleyes:
[/quote]
Ma hocu Torresa u prvih 11. sta da ti radim!!!! :D
[quote name='The_KING' timestamp='1331421555' post='34758']
Ma hocu Torresa u prvih 11. sta da ti radim!!!! :D
[/quote]
Instaliraj sebi PES il FIFU i deri :))
Ova utakmica je bila kriza, ali tri boda se pišu što je najvažnije. I to bi mogla biti tri slatka boda, pogotovo ako Arsenal sutra kiksa. Šta dalje, kako dalje s ovom igrom? Odgovor je nikako. Moliti Boga (tko je vjernik), moliti sreću (tko nije vjernik), jer teško nama do kraja. Protiv Napolija se nemojte previše nadati, da se ne razočarate.

Moram spomenuti Kaloua, koji je kriza nad krizama. Ne znam stvarno šta on radi u prvoj postavi. To jedino zamjeram Di Matteu. Ostalo sve OK.
@Cae nebi se složio , pa igrali smo vrlo dobro , stvarali šanse držali loptu, baš smo držali konce meča cjelo vrijeme u svojim rukama, oni nisu centra prešli... jebiga Begović je bio dobar , naša realizacija slabija ali mislim da se napredak vidi i da je jako velik, slažem se da se netreba nadat prolazu u LP jer talijani nam nepašu a i imaju jaku prednost i strašan je to pritisak, ali u PL imamo dobre šanse za popravak sezone, i mogu ti reć da mi se igra jako sviÄ‘a, ako tako odigramo protiv Citiya neginu nam 3 boda u to sam siguran hiljadu posto :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.