Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Stoke City (H) 10.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 207
  • Pregledi 13 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Na pocetku sezone su uzeli bod, sad je vrijeme da idu kuci placuci :) cvrsta ekipa koja u gostima igra dosta losije nego kod kuce, pobjeda 2-0 ;)
Mislim da imamo dobre šanse za pobjedu. Ako je suditi po utakmici sa Birminghamom, izgleda da su se igrači malo trgnuli, te pred domaćom publikom sigurno da će se potrudit da dobiju.

Vjerujem u RDM, kao što sam i u Andrea, te nadam se da će mu odlično ići u našem i njegovom klubu.

Stoke, znamo kako igraju, dakle protiv njih što manje lopti u aut i što manje kornera, za ostalo je lahko.
Očekujem da stara garda krene od prve, znači Lampard, Drogba, Cole, vjerovatno Essien - svi među 11. A nadam se da neće, ali...
[quote name='Kalouda' timestamp='1331193194' post='33611']
Glasao sam za poraz. Onako, rekreativno.
[/quote]
Kalouda,covjece jebes li ti jos sta osim nas ? :D
Nekako sam optimistican za duel sa Stoke, i ovako opsto sa RDM. Pa videcemo sta ce biti.
I daj RDM, nemoj opet Torresa u prvi tim, ili Drogbu, ili Lukakua bolje pusti.
Bice tesko sa onim medvjedima! Predvidjam pobjedu...
[quote name='Kalouda' timestamp='1331193194' post='33611']
Glasao sam za poraz. Onako, rekreativno.
[/quote]

Uh ti pravo rekreativan, svake sedmice.. :P
Dosao bi Lukaku njima svima glave. ;)
treba navalit od prve minute da im uvalimo go treba se pazit prekida tu su najopasniji imaju onog delapa covjek baci ko da ima katapult u ruci i obavijest za navijace iz bosne da imaju prenos na bht1
Stoke je u relativno dobroj formi, zadnje 2 utakmice u PL su dobili pa treba bit oprezan s njima ko i uvijek..Zna se kako oni igraju, treba se spremiti na bunker ispred njihova gola, to je jasno..
Ocekujem tijesnu utakmicu, nece nama biti nimalo lako, mozda pobjeda 1:0 il 2:1 eventualno, al velika je mogucnost i remija kad se uzme u obzir cijela situacija s nama, ona pobjeda protiv Birminghama je bila dobra, al ovo je nova utakmica u kojoj ponovo moramo dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu zelimo li ta 3 boda
Ipak, svu srecu zelim Di Matteu u njegovom debiju u PL, neka mi dobijemo sve da oni sami sebi daju gol, ja sam sretan :)
U ovakvim utakmicama nam treba taj zadnji pas Mate.
Stoke ce sigurno igrat' bunker stoga je tesko organizovati napad sa puno silovanja lopte.
Treba odigravat iz 1-2 dodira,sto brze.

Kljuc uspjeha vidim u Mati koji moze proigrat Drogbu.Jedini on moze gurnuti taj neki pas da Drogba izadje sam na Begovica/Sorensena.

Samo cvrsto u odbrani i pokusat u prvom dijelu zabiti gol. :)
tesko da ce Didier poceti od prve, Torke je dobro igrao protiv Briminghama, no da ponovim 12873982385 put, mozda zabije protiv Stoka?
PredviÄ‘am pobedu, ali neku novu nekorišÄ‡enu taktiku :D
Za golove sam prestao da predviÄ‘am, pošto nisam dobio bodove na Chelsea predict već 7utakmica.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.