Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Stoke City (H) 10.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 207
  • Pregledi 13,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Riskantan ali i pametan potez odmoriti dva najvaznija igraca (Matu i Sturridge) i bio sam za to da Bertrand pocne od prve ali sta je tu je, go BLUES :)
Steta sto one 2 precke nisu 2 gola, ili bar jedan... Parkirali autobus u 16m i gaze ko bizoni.

Nadam se da cemo nekako probiti ovaj bedem u nastavku...
Igramo odlično, imamo inicijativu i Roberto radi baš ono što sam ja govorio u analizi, a to su napadi preko desne strane, golovi će doć u 2.p

Neke od izjava komentatora sa SWNL-a:

'Oh my God, what an idiot, I can't believe this, WHAT AN IDIOT!!' (Za Fullera)
'Just change the rule, every pull should be a penalty" (u vezi povlačenja za majicu u 16ercu kad je korner)
'I don't believe how many time and space Ivanovic is getting on the right side, where is Wilson, where is Walters!?"
'What the hell are Wilson and Walters doing there!? Tony Pulis will have a plenty to tell them on the half time"
Stvarno je Ivanovic imao dosta prostora na desnoj strani.. i puno napada je islo upravo preko njega..
Jesam ja reka da ce bit tvrda utakmica :angry:
Ne sviđa mi se kako igramo, ne stvaramo prilike iz suvislih akcija, Terryeva prečka iz kornera, Ivanovićeva iz odbijanca, Cahillov udarac izvana proizašao iz solo prodora..

Dosta smo lopti izgubili dajući je u prazan prostor gdje nema nigdje nikoga, ne znam zašto je toliki problem pogledati prije nego što dodaš loptu
Obrana kolko tolko dobra, al imali su nekih situacija ( Terry, Ivanović ) gdje su mogli odmah očistit loptu, al su išli komplicirat i na kraju je izgube, treba samo pojednostavnit igru

Na BHT-u riknuo prijenos na nekih 10 minuta pa nisam vidio zašto je Meireles izašao, jel neka ozljeda il zbog "sjajne" igre?

Igramo s igračem više, a i dalje se mučimo, kad se dođe pred gol Mata, Lampard, Drogba, Ramires i Kalou te Cole i Ivanović iz drugog plana mogu bez problema izigrati njihovu obranu, pružiti loptu u prostor i onda je nisko ubaciti na 5-10 metara, a ne dizat je gdje Shawcross i Hutt kupe sve živo glavom

Nadam se da će se popravit u drugom poluvremenu :mellow:
Ocito je koliko bolje igramo otkako je otisao Boas.
Dali je to zbog igraca, ili zbog Di Mattea ne znam, ali ocigledni su neki promena na terenu u ponasanju i zalaganju igraca. Kako i da je, dobro je sto igramo ovako muski i cvrsto, znamo sto trazimo i svaki napad idemo sa nabacivanjem ili sutom ka golu, nema vise ono pimplanje koje smo imali pod Villasa Boasa, to mi se jako dopada.
Di Matteo za sada tacno zna sta radi, dopada mi se formacija koju je danas izbacio, isto i protiv Birminghema, dopada mi se to sto polako pritisce, jer je Stoke cvrsta ekipa. Dobro je sto je zamenio Meirelesa, nije pokazao nista, i plus sa 10 igraca su Stoke slabiji daleko, pa izmena mu ja navremena i na mesto. Ja licno bih zeleo Staridza umesto Kaloua, i onda rock 'n' roll.

P.S John Terry & Gary Cahill, najbolje defanzivno duo sto imam videno, i samo jedan komentar ih moze opisati dovoljno: THIS IS SPARTA !
po meni igramo dosta dobro, samo nam taj gol fali
ipak nije lako bunkera probit, pogotovo STOKIN jer oni su ipak majstori u tome

najviše mi se dopada što ne srljamo, nego lijepo i polako kružimo i onda preko desne strane pokušavamo nešto napraviti
samo strpljivo i gol će doći
Konacno imamo posjed lopte,protok lopte solidan,moze to bolje al' sa ovim igracima ovo je vrhunac.
Ulaskom Mate igramo jos bolje. :D
Izmjene Mikel-Essien i Kalou-Sturridge :D
Stigoh na zadnji 10-ak minuta prvog dijela i kontam 'jebo majku, poboljšali smo'. Da bi poslije čuo za crveni Stokea. Ovdje ne da se mora pobijediti, nego natrpat.

Treba nam gol u prvih 15 minuta drugog dijela. Torrke i Danny će pomoći ne bude li išlo.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331395221' post='34591']
najviše mi se dopada što ne srljamo, nego lijepo i polako kružimo i onda preko desne strane pokušavamo nešto napraviti
[/quote]

Baš ovdje ima jaako puno mjesta za napredak, imamo dosta dobrih i tehnički potkovanih igrača da bi mogli još više opsjedati njihov gol, ne moramo na prvu odmah slati loptu u 16 metara..
Samo treba strpljenja više, i ne slati lopte na glavu, nego prizemne brze lopte koje oni robusni stoperi Stokea neće moći tako lako pokupiti kao što kupe one šta idu u zrak

Al da se vidi napredak kakav takav - vidi se ;)
ne secam se kad su nasi ovoliko trcali i trudili se...svaka cast RDM ne znam sta im je rekao.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1331218263' post='33704']
U ovakvim utakmicama nam treba taj zadnji pas Mate.

Kljuc uspjeha vidim u Mati koji moze proigrat Drogbu.Jedini on moze gurnuti taj neki pas da Drogba izadje sam na Begovica/Sorensena.

[/quote]

Jesam ga ubo. :D
Prvo poluvrijeme ih ubili, drugo napadali do gola, nakon toga patnja zesca, protiv Napolia se moze nadati samo sreci teeeskoj, ma ni sreca tu nece pomoci. Drogba opet pokazao kako se to radi, Mati se noge pozlatile, Lampard predobar, Cahill odlican.
Uzevši u obrzir da smo više od sat vremena igrali sa igračem više i uzevši u obzir s kakvim smo sastavom igrali ovo je loš rez i jako loša igra u 2 pol. Ja nisam zadovoljan.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.