Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Stoke City (H) 10.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 207
  • Pregledi 13,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Elao' timestamp='1331398519' post='34604']
Prvo poluvrijeme ih ubili, drugo napadali do gola, nakon toga patnja zesca, protiv Napolia se moze nadati samo sreci teeeskoj, ma ni sreca tu nece pomoci. Drogba opet pokazao kako se to radi, Mati se noge pozlatile, Lampard predobar, Cahill odlican.
[/quote]

Vec je vise puta dokazano, da Chelsea ne moze racunati na srecu.... Samo cistim znanjem protiv Napolia....
Jedno 3x bolje igrati nego danas....
Kao i protiv Birminghama igra losa ali eto makar smo pobjedili.. ii ovako smo jadni ali da nije ovog Mate i njegovih asistencija vec davno bi zaboravili borbu za LP..
u prvom dobro igrali trebali smo povest ivanovic je bio najbolji u prvom poluvremenu svaka caast stokeu dobro su se branili kaloua u drugom nisam nikako vidio i sta je bilo jeli ivanovic povrijeden znali neko posto luiz nije probio ni jednom po desnoj strani svaka cast lampardu za zalaganje na terenu
Iz utakmice u utakmicu igramo bolje od kad je trener RDM ima sad lepo vremena da do meca sa Napolijem izvuce iz njih najbolje da popricaju o greskama
odlično, srce mi je odma veliko ko kuća
u prvom dijelu odigrali dobro, kružili polako bez srljanja i tražili put do mreže
Bane i Meireles po meni opravdano izvaÄ‘eni iz igre, Meireles imao nekoliko grešaka, a Bane ponajprije zbog loših ubačaja kojih je imao dosta
drugi dio također igramo dobro, tražimo taj pogodak strpljivo i tada se ukažu Mata i Drogba, kraljevi
mislim da su svi koji su željeli Torresa umjesto Drogbe pojeli govno
jedna od najsvjetlijih točaka danas po meni je Lampard - cijelu tekmu, ali znači cijelu, od prve do 93. minute je trčao i borio se ko zmaj i uz to je odigrao fantastično, u napadu uvijek je imao ideje i vidio slobodne suigrače, a kada bi izgubili loptu vraćao se u obranu i nekoliko puta nam čak vratio loptu, po meni je odigrao onako kako je to radio u najboljim danima
Mata čini mi se nakon nekoliko loših tekmi, opet je onaj stari
jedino je Kalou imao dosta lošu partiju danas
i moram napomenuti posljednjih petnaestak minuta kada smo se bespotrebno povukli i riskirali da primimo gol, trebali smo nastaviti napadati

generalno, cijeli tim se borio cijelu tekmu, i bilo bi stvarno šteta da nismo uzeli sva 3 boda, odnosno da se nije dogodio trenutak inspiracije Mate i Drogbe

ako ponovimo ovakvu predstavu protiv Napolia, mislim da imamo realne šanse nadati se prolasku
a dotad, KTBFFH!
Ne znam za vas, ali ja nisam previše oduševljen igrom. No to ne znači da ne vjerujem da će u buduće biti bolje, RDM je tek nekoliko dana "glavni" i dosta još treba kockica posložiti da igra dobije njegov štih, mada, napredak se već uočava.

Drogba je pokazao kako se to radi, zabio gol i samo je to bitno. Piše se pobjeda, što nam je jako važno u ovim trenucima, ne znam što bi bilo da nismo pobijedili, još s igračem više..
Napokon smo uspjeli nesto ucinit od nase igre, al i to je jedan mali dio onoga sto bi trebali raditi na terenu, nadam se da bi nas ovaj trener moga odvesti daleko, i da bi mogao ucinit nesto sa nasom igrom,Naravno, tu jos ima nekih gluposti i nedostataka, sto njegovih sto od strane igraca, ali mislim da ce vremenom to da nadoc, i postat cemo opet nepobjedivi. Zao mi samo sto nije poceo Torres umjesto Kaolua, pa da je njeg zamjenio Daniel, ali eto, valjda ce bit u buduce. Svidja mi se sto su popravili igru, kolko toliko, imaju vise napada samo jos 'finishing' doradit i to ce bit to. A mogao je bit i veci rezultat, da nisu protivnici igrali 8-1 formaciju, i da mi nismo u ovakvoj situaciji. :) Come on Chelseaaaaaaa Love you !!!!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331398847' post='34613']
Odlična utakmica!
[/quote]
:lol: :lol: :lol:

Tri boda i to je najvažnije. B)
Slaba realizacija, borbenost nije falila, a nije bilo ni srece.
Sigurno da Napoli nema igrace da igra poput "Stoke". Di Mateo izgleda igra za igrace, a trebalo bi obrnuto, izgleda da i on nije u stanju izbaciti Lamparda i Drogbu, plasi se njihove reakcije, a dok je god tako tesko da ce se bitnije sta promjeniti.
[quote name='Kopernik' timestamp='1331398590' post='34605']
Uzevši u obrzir da smo više od sat vremena igrali sa igračem više i uzevši u obzir s kakvim smo sastavom igrali ovo je loš rez i jako loša igra u 2 pol. Ja nisam zadovoljan.
[/quote]

dajte ljudi,a da uzmete u obzir igru kada je AVB bio tu??današnja igra je zlato naspram one
kombinatorika 300puta bolja, i ono najvažnije, igrači su napokon ginuli za klub

nemože odma igra za finale lige prvaka, ali ogroman napredak se vidi
Odlicna partija, posebno kad uzmes u obzir da smo igrali protiv Stoke, koji igraju najprljavi i najgrubji fudbal u ligi. Odlicna igra cele ekipe, i odlicne zamene Di Mattea.
Poboljasanje je uocljivo, vidi se da ima dosta napretka i da vishe nema ono pimplanje, sada polako sa zajednickim silama idemo protiv Napoli, pa sta bude neka bude.
KTBFFH!
[quote name='trebevic' timestamp='1331399055' post='34621']
Slaba realizacija, borbenost nije falila, a nije bilo ni srece.
Sigurno da Napoli nema igrace da igra poput "Stoke". Di Mateo izgleda igra za igrace, a trebalo bi obrnuto, izgleda da i on nije u stanju izbaciti Lamparda i Drogbu, plasi se njihove reakcije, a dok je god tako tesko da ce se bitnije sta promjeniti.
[/quote]

zašto bi ih izbacio???? jesi li ti svjestan da nam je Lampard danas bio najbolji igrač, i da nam je Drogba svojom majstorijom donio pobjedu?
Cahill me zadivio, kako momak igra to je nevjerojatno, s onakvim iznošenjem lopte prema naprijed i odraÄ‘ivanju defanzivnih zadataka, malo mi na Lucia baca u najboljim danima... Vidi se da Terryu fali igre, nije bio u pogonu 6 tjedana valjda, i baš se to osjeti, nekoliko puta je kako u skoku tako u duelima otišao u prazno, meÄ‘utim uz njegovu klasu to će se popravit sigurno daljnjim igranjem..Cole solidan, Bane u prvom dobar, samo manje petljanja i pojednostavit igru, Luiz je bio solidan al nije napravio skoro ništa prema naprijed, za razliku od Bane..

Nadam se da ce sljedecu utakmicu RDM izostavit Meirelesa iz sastava, previse lopti izgubio i skoro nista posteno nije napravio..
Lampard odličan, zajedno s Drogbom i Cahillom ponajbolji na terenu..
Mikel bio dobar, Ramires također..
Žao mi Kaloua, nije došao do izražaja nikako, možda sljedeću protiv Napolija početi s Didierom i Nandom zajedno :)
Kontam nesto, da stoke nije dobio crveni mozda bi mi dali taj gol i u prvom poluvremenu.. Onako kad su dobili crveni svi su bili nazad pa je tesko lopta i da prodje a da se izdaleka puca uvijek se odbije od nekog igraca jer malo je prostora kod sesnesterca praznog.. Uglavnom 3 boda smo uzeli sada ce biti tesko city, tottenham..

Inace cahill prejak u odbrani ;)
Veoma dobro 1. poluvrijeme. Sreca nam je opet prdnula za uvo. Potpuna kontrola utakmice. Neki moraju shvatiti da je veoma tesko probiti Stokea. Oni nikada ne planiraju ici naprijed, pogotovo kada imaju igraca manje. Onda je autobus zagarantovan! U ovoj ocajnoj formi, svaka pobjeda je odlicna. Ja nisam izbirljiv kao neki ovdje. Ne mogu ocekivati da mi sad pred kraj sezone igramo atomski fudbal kada vise od pola sezone to nismo radili. To neki moraju shvatiti... Potpuno zasluzena pobjeda! Cinjenica je da smo zadnjih 15 minuta potpuno pali. Ne znam stvarno sta se to desi u glavama igraca pa odjednom stanu.... Ne igraju presing, ne trce. To je "sindrom" koji se vuce kroz cijelu ovu sezonu i treba se poraditi na tome, ali kazem, to igraci moraju sami raskrstiti u svojim glavama.

Da je ta jebena sreca (mater joj jebem) bila uz nas i da su 2 precke i stativa krunisani golovima, sada bi se ovdje pisali hvalospjevi. Svako ko misli da smo nezasluzeno pobjedili, nije gledao istu utakmicu!

Da pohvalim novine koje je uveo Robbie. Kao prvo, svidja mi se to sto je odlucio primijeniti 4-2-3-1 formaciju. Ta formacija nam sa ovim kadrom odgovara. Djelujemo sigurnije na sredini i ne gubimo tako lako lopte i na taj nacin omogucavamo protivnicima da nam zaprijete... Zatim, uvodjenje Mate u sredinu, eksperiment sa Luizom na beku i pravovremene izmjene.

Protiv Napolija sta bude...
Jedino sto cu pamtiti iz ove utakmice su 3 boda .

Igra nije nista bolja nego pod komandom AVB-a .

Jednu stvar nerazumijem 14 kornera i nista , nepamtim kad smo zadnji put dali go iz kornera (nebrojim Fa kup) .

Lampard veoma dobar danas , trudi se , ali vidi se da su ga godine sustigle .
ja jedino nebi kalou u prvu ostalo je super nismo imali srece ali nadam se da ce se to vratiti kad bude najpotrebnije
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1331399834' post='34641']
ja jedino nebi kalou u prvu ostalo je super nismo imali srece ali nadam se da ce se to vratiti kad bude najpotrebnije
[/quote]
Vjerovatno ce sturridge od prve igrati
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.