Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Man. United (A) 03.11 ~ 17:30

Istaknuti odgovori

Imali smo stativu Maduekea iz jednog kornera. Zabili smo gol nakon izbijanja lopte iz kornera. Ali da, slazem se da to mora biti mnogo bolje. Korneri me uzasno frustriraju u tolikoj mjeri da pozelim da nemamo korner.

• Odgovori 79
  • Pregledi 957
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Logicno, pred nas mec.    

• Imamo mnogo dobar protok lopte do zadnje trecine terena i tu uvijek nekako sjebemo losim pasom, odlukom, centarsutem koji pogodi prvog igraca ispred i slicno.  Imamo malo i straha i to se iz aviona

• 🚨 BREAKING: Anthony Taylor will be the referee for Man United vs Chelsea on Sunday. (@EPL) Vec vidim scenarij ove utakmice. 

Objavljene slike

1 hour ago, hamco said:

Imali smo stativu Maduekea iz jednog kornera. Zabili smo gol nakon izbijanja lopte iz kornera. Ali da, slazem se da to mora biti mnogo bolje. Korneri me uzasno frustriraju u tolikoj mjeri da pozelim da nemamo korner.

Na skali od 1 do 10, pri čemu je 1 najmanje vjerovatno, a 10 najviše vjerovatno, koliko bi dao mišljenju da bi VAR poništio gol zbog guranja koje je Madueke uradio igraču koji ga je čuvao?

50 minutes ago, reLo said:

Na skali od 1 do 10, pri čemu je 1 najmanje vjerovatno, a 10 najviše vjerovatno, koliko bi dao mišljenju da bi VAR poništio gol zbog guranja koje je Madueke uradio igraču koji ga je čuvao?

Logicno, 10. Ali to ne znaci da nije bio dobar centarsut i pozicioniranje igraca u tom korneru, koji bi svakako Madueke mogao i trebao bolje i bez guranja.

Ovo mi je juce bas zapelo za oko, bukvalno kad je odlucio sutati trebao je samo gurnuti Jacksonu lijevo. Mnogo je drzao loptu ovdje, ok igraci su se povlacili i on je cekao da vidi sta ce, ali bas u tom zadnjem casu kad je sutao treba je dodati Jacksonu.

Screenshot 2024-11-04 at 13.08.42.png

Morali smo dati gol, npr. Enzo i Jackson, ne zna se ko je smotaniji. Medjutim imali smo ispada kao onda kad je Garnacho bio sam pa uspio traljavo da sutne po sredini.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.