Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Man. United (A) 03.11 ~ 17:30

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Da iskoristim momentum 😁 

Ne mogu i glupo mi je da analiziram taktiku i igru ekipe koju ove sezone nije pobedio samo onaj koji je zakasnio na autobus. 

Muka mi je od toga sto koliko god su oni losi toliko mi ne umemo da izadjemo na kraj s njima. U poslednjih 10 meceva dobili smo ih dva puta, uz tri poraza i pet remija. Dva od ta tri poraza su bile jebene blamaze(0:4 i 1:4). Dve pobede smo vezali jos davne 2016/17

Opet smo i igracki jaci i u boljoj formi i sve je na nasoj strani. 

Vila gostuje Tottenhamu, Arsenal Newcastleu a Liverpool ceka Brighton. Sve su to potencijalne zamke i sanse da se pobedom dodatno priblizimo vodecima.

Moraju nasi da se stisnu i da se ostvari pobeda jer nam je sledeca utakmica Arsenal.

Ajmo Plavci !!!

• Odgovori 79
  • Pregledi 956
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Logicno, pred nas mec.    

• Imamo mnogo dobar protok lopte do zadnje trecine terena i tu uvijek nekako sjebemo losim pasom, odlukom, centarsutem koji pogodi prvog igraca ispred i slicno.  Imamo malo i straha i to se iz aviona

• 🚨 BREAKING: Anthony Taylor will be the referee for Man United vs Chelsea on Sunday. (@EPL) Vec vidim scenarij ove utakmice. 

Objavljene slike

Gledam ovog Ten Haaga zadnjih par sedmica i kontam se, jbt kakav je ovo arogantni klaun od trenera. Toliko smece da sam cak bio sretan sto u moru nasih trenerskih promasaja i promjena nijednom nismo utrefili pa doveli ovog diletanta. Lik je na sve lose sto radi bezgranicno bezobrazan.

Naravno da je otkaz dosao tik pred nas mec s njim i to na Old Traffordu. Znas da ce sad nabrijanost biti ogromna. Publika jedva docekala da ga se makne a igraci ce svi zapeti ne bi li se dokazali njegovom nasljedniku. Ruud je tu prilicno nebitan. Sve u svemu,  najgora moguca situacija po nase. 

No ako zelimo napraviti iskorak prema velikim ekipama, moramo jedan derbi pobijediti. Moramo nesto na ovakvom gostovanju napraviti. Vrijeme je da se luzerski mentalitet pocne skidati.

Hahaha bukvalno popusi otkaz pred našu utakmicu, sad sam uvjeren da ce nas mlatnit bukvalno nema sanse da izgube, da je ostao mogli smo do boda, ovako ce se opet vadit iz kanala protiv nas kao i uvijek😁

Protiv ovih uvik izgubimo kad su najgori. Sad još i trenera prominili netom prije naše utakmice. Kiks u najavi. 

Van Nistelrooy ima samo jednu pravu sezonu kao trener. Vodio je prvo drugi tim PSV-a, pa PSV i sad je bio pomoćnik u Unitedu. Sa PSV-om je završio na drugom mjestu, uzeo mu Slot titulu. Na polusezoni su mu prodali Gakpa i Maduekea (koji doduše nije ni igrao zbog povrede) i poslije su mu rezultati bili još bolji. Na kraju sezone je napustio klupu iz ličnih razloga sa osvojenim Kupom i Superkupom. Na kraju sezone je otišao i Simons. Nakon njega su sa Boszom pomeli konkurenciju prošle sezone, a i ove gaze. Što se tiče taktike i toga, nisam ih nešto puno gledao, sjećam se da su bili jako dobri protiv Arsenala u Ligi Europe. Inače nikad nisam čitao i slušao o njemu kao o nekom strategu, ideologu i sličnom.

Nema on vremena da ikakve ideje sprovede u djelo, kako sada stvari stoje neće se dugo zadržati kao prvi trener, ali može uraditi dovoljno da podigne ekipu za 2-3 utakmice što će biti tu. Očekivao sam svakako kiks ovdje jer koliko god da su loši protiv nas izvuku dobar rezultat. Sada sa ovom promjenom se još više plašim ovog duela.

Stvarno nas jebu namjerno i nista nasi ne poduzimaju povodom toga. Realno svi znaju da Chelsea ne voli kad im Taylor sudi, pa sad ovi iz FA kontaju ajmo namjerno njega. 

Ovo je vec postalo sprdanje s nama i dok se nasi ne pobune ali doslovno pobune, ovako ko sto relo kaze, jebavat ce nas. Bolje i kaznu dobiti i 0:3 na zapisnockom stolu za bolje sutra.

• Autor

Ako bude vodio Amorim ekipu na krila staviti Mudrika i Neta, dva trkacka grla koja ce United tesko da brani u 3-4-3.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.