Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - WBA (A) 03.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Nisam mogao gledati tekmu zbog skole i izgleda da je i bolje sto nisam jer kada sam vidio rezultat slagirao sam se :blink: .
  • Odgovori 142
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Vinko' timestamp='1330796239' post='32027']Wis nemožeš reć da navijači nisu objektivni kad se traži Lamps ispred Meirelesa pogledaj samo statistiku pa onda reci takvo što. AVB je uvelike kriv, jer WBA nas je sašio ko baba čarape, [u][b]ako mislite da je AVB-ov posao jedino odabrat ko će istrčat na teren grdo se varate, njegov posao je cjeli klub, pa tako i taktika[/b][/u] , a da je ona bila dobra onda nas WBa nebi nadigrao, Stu ako nije 100% spreman nije trebao ni igrat moglo se nešto iskemijat imamo širok kadar, i opet je zasrao vađenjem Essiena taj je držao cjeli vezni red koji je danas bio ispodprosječan, al ne ovaj ubaci Torkea, pa jebem ti mater glupu pa ako već hočeš ubacit Torresa onda nemoj vadti najboljeg igrača s terena pa bog te glupi to bi i retardiran znao da se ne radi. Kao što sam rekao AVB ako ne počne radit posao kako treba može se pokupit i sa sobom nekolicinu igrača. ČEstitke WBA-u na zasluženoj pobjedi, ništa komplicirano školski sa triput manjim buđetom, svaka čast.[/quote]

Da te pitam, jesil vidio onu situaciju kad baš kamera prikazuje kako im govori da izadju naprijed, jednom, dva puta, tri puta i tek onda krenuse... Pa da su bosanski tornjaci bili na terenu, prije bi ga poslušali. I šta on tu može, šta???

Nek izdrži jos do kraja sezone i onda pola ekipe promjenit, a ne 2 igrača. Govori se kako treba dovesti jednog veznjaka (i ja sam medju tim bio), ali bgm sad vidim da trebaju dovesti 3 veznjaka. A ovi koji igraju pola prodat, a drugu polovicu drzat da ulete kao zamjene, kad se povriijedi ko. Nema hljeba od njih.

Odbrana dobra, osim na Coleovoj strani gdje puše, sredu već komentarisao, a napad isto nema potrebe komentarisat, već samo sjest i plakat. Danas sam Mati i Danielu jbao sve što imaju....Ne zna se koji je gori bio...
Također drago mi je što se pokazuje i dokazuje priča, kako Torres nije ništa kriv, eto sad je Drogba u napadu pa haman razvaljujemo. :unsure:
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330799301' post='32059']

Nijedan trener nije imao vremena da ga uspostavi. Cak i ako su se nazirali znakovi to sistema, zbog male krize, trener bi poppio otkaz. Dosao bi novi, pa otkaz. I tako u krug...
[/quote]

ako ti misliš da mi nismo imali sistema proteklih godina, onda si u gadnoj zabludi
i greška je što su treneri kao Mou, Hiddink ili Ancelotti uopće otišli od nas zbog tih "malih kriza" koje se ipak svakoj momačdi moraju kad tad dogoditi

a žalosno je da ova "kriza" pod AVB-om traje cijelu sezonu
Sve ti već nekoliko puta objašnjeno i opet uhvati se jednog pravca i negledaš nigdje drugo.

Gore smo mi budale što se raspravljamo.
[quote name='soxx' timestamp='1330796367' post='32028']
Al serete..

Sta to nije uradio dns dobro??

Sastav koji smo trazili..

Ubacuje Maloudu umjesto staridza ( koji je bio los dns) nadajuci se da ce on postici nesto... ( Koga drugo da ubaci?? )

Torres mjesto Essiena vidio 0 0 treba nam pobjeda od boda nista nemamo tj pojacao napad..

Ne znam ko je izasao 3ci nisam pratio..

Vi bi ubacili neke tamo tinejdzere da igraju pa jestel normalni ako u rezervama postignu pogodak nisu za prvog tima odma..

Lamps ko karina ( da ga je ostavio na klupi bilo bi, jebo sve svoje ostavio lampsa)

Inace da su svi se borili kao sto torres se bori kad udje.. Sashili bi ih ko picku
[/quote]

brate ja tebe volim
Danas su krivi svi, i danas i zadnja 2 mjeseca, niko se ne trudi onako kako bi mi zeljeli i niko nema motivacije da se trudi, tako da ima nekad gresaka pojedinaca, ali i oni su ljudi i njima se desi da pogrijese, uhvatila ih kriza, treba izvrsit smjenu generacija, pa onda poigrat lopte, iako sam protiv ovakvih rezultat, i u par navrata pljuvao AVB-a, i pojedine igrace, al jbga to je bilo u afektu, al mislim da on zna sta radi, i da namece svoju filozofiju, i svo je metode, puno je novih ljudi u rukovodstvu doslo, dok se to sve uklopi, nemaju svi jos uvijek povjerenje u sve, i za vecinu je to novo iskustvo i ne znaju da se ponasaju. Jest AVB vodio Porto i jest s njim osvojio sta ja znam kolko titula, al to je portugalska liga, i tamo je puno lakse bit trener, i osvajat, imas 2-3 kluba i oni se bore, ali engleska je najjaca liga na svijetu, i drugaciji je mentalitet i zemlje i lige, i izgre on je jos mlad i talentovan menadjer zato sam misljenja da mu treba dat podrsku i novu priliku nek pokaze sta zna i sta smislja sa ovakvom igrom i ovakim metodama.Toliko,
da li se moze vise uopste komentarisati danasnja igra, a i opcenito kako igramo ove sezone?
how i feel it now
http://www.youtube.com/watch?v=xb_RYwDvCzo
Wis jebiga on to mora bit , on je taj koji odlučuje ko če igrat , koja če se taktika igrat, tko če se dovodit on taj mora bit ako on to nije onda klub ne funkconira kako treba ako on to ne želi bit može otič nazad u Proto, na menađeru je da sve dluke donosi nači on bi trebao bit glavna figura kluba, ako mu igra ne pašu nek rpmjeni igrače ako mu rezultat ne paše on je taj koji bi trebao učinit sve u svojoj moći što je potrebno, ja njemu ništa nebi prigovorio da smo imao brdo 100% šansi, da smo potopili WBa ali oni su to napravili nama i zato ga prozivam, jebiga zajeban je to posao kad Chelsea bude pobjeđivao i graio slavu prvom ču njemu pripisat zasluge, tako je i u porazu.
@How yes no ja sam rekao da mi se to jako sviđa kod AVB-a što sudjeluje u igri što gestikulira što je na nogama cjeli meč i što da 100000% od sebe na tekmi al problem je što to igrači moraju radit na tekmi a on to mora radit i tjedan prije i poslje tekme on ih mora nabrijavat pripremat itd.
kao što rekoh meni je AVB jako drag i vjerujte mi nema sretnijeg od mene da Chelsea hara prvenstvom sa AVBom i njegovim španjolcima portugalcima i brazilcima, al slućaj nije taj i kao glavni mora primit porciju kritike pogotov jer je igra isod sakog nivoa. A AB kao i uvjek ima moju podršku, ja ču ga ispljuvat i skinut mu bogove sve kad mi tlak digne al u savakom trenutku izabrat ću AB-a prije bilo kojeg trenera na svjetu (sem Mou-a i Wilkinsa) i reći da želim da on ostane a da "taj" ne dolazi :)
pazite šta ću vam reć sada... Nećemo igrat ni europa ligu iduće godine i onda nitko neće tit potpisat za nas i nećemo se moć pojačat... Siguran sam 99 posto u to...

[quote name='how yes no' timestamp='1330800208' post='32068']

Da te pitam, jesil vidio onu situaciju kad baš kamera prikazuje kako im govori da izadju naprijed, jednom, dva puta, tri puta i tek onda krenuse... Pa da su bosanski tornjaci bili na terenu, prije bi ga poslušali. I šta on tu može, šta???

Nek izdrži jos do kraja sezone i onda pola ekipe promjenit, a ne 2 igrača. Govori se kako treba dovesti jednog veznjaka (i ja sam medju tim bio), ali bgm sad vidim da trebaju dovesti 3 veznjaka. A ovi koji igraju pola prodat, a drugu polovicu drzat da ulete kao zamjene, kad se povriijedi ko. Nema hljeba od njih.

Odbrana dobra, osim na Coleovoj strani gdje puše, sredu već komentarisao, a napad isto nema potrebe komentarisat, već samo sjest i plakat. Danas sam Mati i Danielu jbao sve što imaju....Ne zna se koji je gori bio...
Također drago mi je što se pokazuje i dokazuje priča, kako Torres nije ništa kriv, eto sad je Drogba u napadu pa haman razvaljujemo. :unsure:
[/quote]
Šta će prominit na kraju sezone kad se nigdi ne plasiramo... Još će ti pola igrača otić pametnjakoviću veliki... Ako se ne plasiramo šta je realno moguće jer nam ždrijeb do kraja nije naklonjen onda smo u debelom kurcu...
[quote name='essien5' timestamp='1330853159' post='32125']
[b]pazite šta ću vam reć sada... Nećemo igrat ni europa ligu iduće godine[/b] i onda nitko neće tit potpisat za nas i nećemo se moć pojačat... Siguran sam 99 posto u to...

Šta će prominit na kraju sezone kad se nigdi ne plasiramo... Još će ti pola igrača otić pametnjakoviću veliki... Ako se ne plasiramo šta je realno moguće jer nam ždrijeb do kraja nije naklonjen onda smo u debelom kurcu...
[/quote]
Ne bacaj bombe poginut ce nevini..
po meni AVB uopće nije kriv..čovjek nema jednostavno igrača u pravoj formi..to je sve nešto igra toplo-hladno..neki bljeskovi dobre igre su prisutni i onda jedna velika crna rupa..jednostavno nemamo igrača koji će uzet loptu u vezi i povuć naprijed i igrača koji će uzet loptu i preć 3 njihova igrača i zabit gol..fali to jako..svaka ekipa to ima osim naše..sturriddge može to ali nije on još na razini velikih igrača..prođe 2 put i onda 10 puta izgubi loptu..mata isto može ali imam osjećaj kao da se boji..on ima tehinke i svega i stvarno je odličan igrač ali imam osjećaj kao da se boji driblat..treba nama jedan pravi vođa i lider na terenu koji se bori i gine svaku utakmicu..igrali protiv WBA(svaka im čast za jučer!) ili protiv Reala!
[quote name='essien5' timestamp='1330853159' post='32125']
pazite šta ću vam reć sada... Nećemo igrat ni europa ligu iduće godine i onda nitko neće tit potpisat za nas i nećemo se moć pojačat... Siguran sam 99 posto u to...

[/quote]

O djes ba, nisam te prepozno... De mi reci, protiv koga cemo gubit, te koga cemo bijedit, da se okladim malo....

Čuj nećemo ni u E ligu.... :D
Sa ovakvom igrom nismo dostojni ni EL.
Nadam se,vjerujem da cemo izboriti 4 mjesto.

Na ljeto prodati 7-8 igraca i kupiti 5-6 kvalitetnih igraca a ne novog Benayouna i Meirelesa.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.