Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - WBA (A) 03.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='Vinko' timestamp='1330783228' post='31921']

sry novi sam u tome još nisam tako gledao tekme sve su telki :)
ajd onda ko će znat mož da ostavi pa da i Vinko gleda patnju i mizeriju :)
[/quote]
imas na sport klubu +
  • Odgovori 142
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Počinjemo isto ko i prošlu tekmu naravno. Da je promijenio nešto vjerujem da bi ga linčovali svi. :lol:

[size=4][color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Ramires, Essien, Lampard; Sturridge, Drogba, Mata.[/font][/color]
[color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]subs: Turnbull, Hutchinson, Mikel, Romeu, Meireles, Malouda, Torres.[/font][/color][/size]
[quote name='Wisey' timestamp='1330784424' post='31924']Počinjemo isto ko i prošlu tekmu naravno. Da je promijenio nešto vjerujem da bi ga linčovali svi. :lol: [size=4][color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Ramires, Essien, Lampard; Sturridge, Drogba, Mata.[/font][/color] [color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]subs: Turnbull, Hutchinson, Mikel, Romeu, Meireles, Malouda, Torres.[/font][/color][/size][/quote]

I opet nema Lukaku-a, u pm..odma me izjeba..ccc
Ma ne nadaj se džaba Lukakuovoj šansi. Vidim Hutch na klupi, eh da je dobar rezultat osigurat, pa mu dat šansu pred kraj. Zaslužio je momak.

Meni je žao što ovaj put, nema Bertranda ni na klupi.
Nea Lukakua ni na klupi, nego svidja mi se sastav kao i predhodnu utakmicu, Sturridge, Lampard i Mata po 1 gol danas ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330784662' post='31927'] ha valjda će ući u 2. pol... samo da torketa ne vidim[/quote]

Mozda u rezervama kad bude igro, ovdje ga nema ni na klupi..
ne znam zasto nisu zabili jos gola, pa u ovakvim trenutcima u ovakvim utakmicama moramo samo trpati i trpati, sta cekaju vise, Arsenal je pobjedio, stvarno bi od nas bilo nisko ako izgubimo protiv WBA ili remiziramo

ESSIEN! uf, kako mi nedostaju njegovi udarci
Ovo mora da se dobije O B A V E Z N O! Nema kalkulisanja više, pobede do kraja lige!
haha, evo placem, pa ovo nam i treba, ko qrci se vucu po terenu, a nikad ozbiljne prilike, ccc pa da je Carlo sad ostao, sigurno bi do sad uvalili 6 komada, na sta smo mi spali

evo i meireles ulazi da nas dokrajci
Ovakvom igrom smo u rangu Birminghama, od koga ćemo izubiti ako nastavi ovako da se igra.

Svim igračima otkaze i sve u PM!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.