Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - WBA (A) 03.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Bravo momci, jadni ste.
  • Odgovori 142
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ljudi budi mo malo realni i treba rec da mi nemamo nikakve igre kad pogledamo igru oba mancestera igramo preslabo naspram njih odigramo jednu utakmicu dobro ostalo lose netreba krivit ni toresa ni nikoga jednostavno treba popravit igru i nac boljeg trenera koji ce to slozit kad pogledam ovog meirelesa pa covjek nezna lopte dodat igra se sa njom ko dijete
Čestitam momcima iz WBA na istorijskoj pobjedi, zaslužili su je u potpunosti. Koja želja, borba...
A ne ovi naši zečevi, boli njih uvo kako ćemo mi proći.. Neću da komentarišem ništa više.
ÄŒestitke WBA.
WBA nas je unustio !

Ja neznam dal ovo ima veze s Boas-om al pobogu si brate da je U18 team igrao napravili bi bar jednu 100 % priliku :(
Ja mislim da je za poraz kriv Torres jer je sjeo na pogrešnu stolicu,takoÄ‘e mislim da je on kriv što smo imali duplo manje šuteva od WBA jer nije imao dobru frizuru...
I da da ne zaboravim on je kriv što je nas vezni red bio ponovo spor i očajan jer nije dobro svezao pertle,a o golu da ne pričam nije smio one kopačke obuti i ući na teren....
Moram priznati da me WBA oduševio. Hrabro i borbeno su odigrali. Školski primjer kako 'mala' ekipa kod kuće nadtrči 'veliku' i zasluženo pobijedi. Stvarno su odlično odigrali.
A tu je i razlika izmeÄ‘u nas i Uniteda npr., jer United i kad ovako loše odigra a protivnik mu ovako dobar bude, oni izvuku pobjedu. Mi to nismo u stanju. Nekad smo možda bili, ali sada nismo.
Legende podbacuju iznova i iznova. Ja sam želio Lamparda u prvih 11 ovu tekmu, ali sve je to isto sranje samo što Meireles nije omiljen meÄ‘u navijačima kao Frank. Zato mnogi nisu realni.
Pohvalio bih i ovdje komplet odbranu, fantastični su bili.

Cahill MOTM za mene.
Ma sramota bre, ne vidim bilo kakvo zalaganje i zelju za pobede u igraca, bas nikakvu strast za fudbal i pobede. Jebem ti ekipu.
Boas mora da shati da sa ovim igracima ne ide, daj neka pusti te mlade momke, preko kurca vise sa ovih salabajzera u ekipi.
Ovo danas je bio veliki sram, ogromni, kastrirao bih da mogu svi do jednog.
Zaslužena pobjeda WBA, svaka čast momcima, tako se igra. Što se nas tiče, bilo je samo pitanje kada će, danas odlična, obrana popustiti. Vezni red je ponovno bio na razini sedme regionalne lige, Ramires i Lampard bili su mrtvi, jedino je nešto odradio Essien, realizacija je bila katastrofa, Drogba je izgubio na robusnosti i ja sam uvjeren da bi ovo dosta bolje završilo da je kod onog izvrsnog driblinga oko Olssona bio maksimalno sebičan, nešto poput Sturridgea. Al eto ga, Sturridgeovi promašaji i hrpa u najmanju ruku debilnih odluka AVB-a poput Maloude i toga da Mata izvodi prekide pored Lamparda na terenu (pa mislim stvarno, momak je dobar, al ubacuje koda lopatom ubacuje) došle su na naplatu.

Jedina pozitiva koja se iz ovoga može izvući, je, ako je Abramovič pri zdravoj pameti, da više nećemo gledati [b]smiješnog Portugalca[/b] na klupi. Toliko o tome.
neću nikoga birano krivit, generalizirat ću i reći da smo kompletno loši, da smo loša momčad

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330794619' post='32001']
sta znaci MOTM
[/quote]

man of the match
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330794619' post='32001']
sta znaci MOTM

[/quote]

man of the match.
Ma idemo dalje.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1330793970' post='31974']ljudi budi mo malo realni i treba rec da mi nemamo nikakve igre kad pogledamo igru oba mancestera igramo preslabo naspram njih odigramo jednu utakmicu dobro ostalo lose[u][i][b] netreba krivit ni toresa ni nikoga jednostavno treba popravit igru i nac boljeg trenera[/b][/i][/u] koji ce to slozit kad pogledam ovog meirelesa pa covjek nezna lopte dodat igra se sa njom ko dijete[/quote]

Al si mi ti pametan, ne treba nikakog krivit, al treba nac novog trenera, de se dogovori sa sobom sta zelis rec, pa onda reci..
Pa jebo im Bog po mater... Pišam ih sve od reda s vrha Stamford Bridgea...

Pičkice...

Nek samo ijedan izjavi kako žele osvojit nešto, kako se trude, pišam ih se u facu iste sekunde..

I AVB, jbm te glupa, koji kurac svake sedmice vodiš iste igrače, daj youth, pa makar ispali. Bar se neće djeca šetkat, ko ova pašÄad...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1330794725' post='32004']Nema nikakve veze sa AVBom, jer jednostavno covjek je stavio onu ekipu koju smo svi prizeljkivali, koja je najjaca. Izmjene isto tako su dobre. Jednostavno imamo tu prosjecnu ekipu, nemaju pojma. Nije AVB kriv sto sturridge fula 2 100% prilike. Uglavnom svaka cast WBAu.[/quote]

Nikad ništa AVB nije kriv. Odi na plac prodavat zjake bogati.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330794982' post='32013']cijela odbrana ukljucujuci Essiena je bila ok a ovo ostalo nista...[/quote]
Malo je cole lutao.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330795088' post='32015'] Nikad ništa AVB nije kriv. Odi na plac prodavat zjake bogati.[/quote]
Sta je kriv sad?
[quote name='diablo_bih' timestamp='1330795108' post='32016'] Malo je cole lutao. Sta je kriv sad?[/quote]

Mata izvodi prekide?
Malouda u igru?
Nema nikakve akcije ni ideje cijela ekipa, nitko ne trči, ne znaju što bi sa sobom?
Očito da je, dubro, dogovoreno bilo sa Sturridgeom da odigra 60 minuta. Nije bio spreman za više, a nemaš nikoga drugog sem Maloude za tu poziciju.
Mata je znao odlično izvoditi prekide, danas ga jednostavno nije išlo. O čemu pričaš ? Uostalom kad Frank ima toliki autoritet mogao je uzet loptu i izvesti koji slobodnjak.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.