Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - WBA (A) 03.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

watch-west-bromwich-albion-wba-vs-chelse

West Bromwich Albion V Chelsea

VENUE: The Hawthorns, KO: 15:00 (16:00h CET)
DATE: 3rd Mar 2012

uvodničar: zibel

tema će biti otključana sutra (ponedjeljak)

• Odgovori 142
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pošto vidim da se Cero nije javio danas a samim time nije bio u mogućnosti ispuniti obećano i otključati temu, evo ja sam uradio to za njega. Let the games begin ! :D

PS. i anketa otvorena
Veoma nezgodan protivnik, ali nemamo sada vremena da kalkulišeno, pobeda i samo pobeda dolazi u opticaj.
Hvala na otključavanju teme, mislio sam da je neka greška :D
Pobjeda i dici moral i ekipi i navijacima pred vazne utakmice, prije svih Napoli !
bilo bi dobro da je dobijemo i naravno treba pocet u veznom redu kao protiv boltona
wba je ekipa koja igra vrlo napadački nogomet koji predvodi odemwingie, a na velikom broju njihovih utakmica padne više od 2 gola, tako da smatram da će pobjediti ona ekipa čiji napad taj dan bude raspoloženiji i produktivniji, jer po mom skromnom mišljenju u toj utakmici kapitulirat će obje obrane tj. golmani...
[quote name='Kalouda' timestamp='1330454916' post='31016']
Glasao sam za poraz, čisto onako rekreativno.
[/quote]

to je ono što radiš, kvariš prosek uvek.

Nego zanima me što svi pišu indentične postave za sve utakmice?!
Nadam se da nastavljamo sa pobjedama.

Ja bi probao na toj utakmici nešto što je nemoguće da padne na glavu AVB-a:
Golman: ÄŒech
Obrana: Ivanović - Cahill - Luiz - Ashley Cole
Povučena veza: Essien - Lampard - Ramires
Iza napadača: Sturridge - Mata
Napad: Torres
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/348992_Chelsea.jpg[/img]
Ja bih sa ovom postavom poceo, :) pa ako zagusti, nesto bih mjenjao odmah po mogucnosti.......pa zasto da ne ubaci konacno Lukakua,taman da dobije koji minut od pocetka,mozda izleti sa kojim hat-trick-om :D i onda za napad ne brinemo.....ovo je samo u slucaju da Drole nije 100% spreman i neka se lijepo oporavi,a Torres bi mogao sa klupe......nadaam se boljoj vezi sa Matom u sredini...... ;)tooolikoooo
uuu zajeban je WBA , posložio ih Hodgson bome svaka mu čast, najviše se bojim onog Engleskog nogometa , to nam ne paše i mogli bi fasovat opet koji gol, nebi se na ovo kladio , al da moram igrao bi X
[quote name='Vinko' timestamp='1330472656' post='31132']
uuu zajeban je WBA , posložio ih Hodgson bome svaka mu čast, najviše se bojim onog Engleskog nogometa , to nam ne paše i mogli bi fasovat opet koji gol, nebi se na ovo kladio , al da moram igrao bi X
[/quote]
razbit cemo ih
Zadnje dvije utakmice su odigrali strasno.. protiv Wolvesa 5:1 u gostima, pa kuci protiv Sunderlanda 4:0.. ali recimo utakmica prije ove dvije poraz od Swansea kuci.. uglavnom ove sezone jos nisu uvezali vise od dvije pobjede zaredom.. ii uglavnom nakon najvise dva dobra rezultat slijedi poraz.. pa eto nadam se pobjedi :)
[quote name='mata10' timestamp='1330473199' post='31135']
Zadnje dvije utakmice su odigrali strasno.. protiv Wolvesa 5:1 u gostima, pa kuci protiv Sunderlanda 4:0.. ali recimo utakmica prije ove dvije poraz od Swansea kuci.. uglavnom ove sezone jos nisu uvezali vise od dvije pobjede zaredom.. ii uglavnom nakon najvise dva dobra rezultat slijedi poraz.. pa eto nadam se pobjedi :)
[/quote]
ja mislia da je bilo 5-1 za wolvese
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1330473294' post='31136']
ja mislia da je bilo 5-1 za wolvese
[/quote]
Nije, pogledaj :)
http://www.index.hr/sport/clanak/video-wba-pregazio-u-gostima-wolverhampton/598800.aspx
[quote name='mata10' timestamp='1330473515' post='31140']
Nije, pogledaj :)
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/video-wba-pregazio-u-gostima-wolverhampton/598800.aspx"]http://www.index.hr/...ton/598800.aspx[/url]
[/quote]
hahahahah nece bit lako
Bilo bi mi drago da počne s Lukakuom jel je momku u pitanje došlo i igranje za A reprezentaciju Belgije, msilim da je željan iskazivanja :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.