Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - WBA (A) 03.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1330795507' post='32020']Očito da je, dubro, dogovoreno bilo sa Sturridgeom da odigra 60 minuta. Nije bio spreman za više, a nemaš nikoga drugog sem Maloude za tu poziciju. Mata je znao odlično izvoditi prekide, danas ga jednostavno nije išlo. O čemu pričaš ? Uostalom kad Frank ima toliki autoritet mogao je uzet loptu i izvesti koji slobodnjak.[/quote]

Nije to samo danas, primjetio sam odavno da Mata katastrofalno ubacuje visoke lopte, prođe mu jedna iz dvadeset pokušaja, Bane i Lampard su puno bolji u tome, ali očito je Villas-Boas stavio Matu da izvodi.

Nema nikog drugog za tu poziciju? Što nije Kaloua stavio na klupu a ne ovog mrtvaca? Što nije Affanea ili Piazona zazvao? Ne, Malouda je bolji od njih...
  • Odgovori 142
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330795200' post='32017'] Mata izvodi prekide? Malouda u igru? Nema nikakve akcije ni ideje cijela ekipa, nitko ne trči, ne znaju što bi sa sobom?[/quote]
Uvijek izvodi mata, sto se na to prije nisi zalio. Malouda je usao samo zato sto je sturridge fulio 2 prilike 100%, a koga bi ti stavio umjesto njega. Ne znam sto ne trce, nesto im se to cesto desava, mozda zato sto nemamo playmakera, niti ne moze niko organizovati napada. Jedino sto nama valja u timu je odbrana, ostalo u korpu.
Lamps je prošlu tekmu izveo 86 kornera i samo jedan je bio dobar. Ivanović da izvodi ? To je isto ko da Hutha u Stokeu puste na nabacuje lopte. :rolleyes:
Kakav Piazon, Affane ? O čemu pričaš ? Koji bi to trener uradio ili koji je to trener uradio u Chelseaju ? -_-
Wis nemožeš reć da navijači nisu objektivni kad se traži Lamps ispred Meirelesa pogledaj samo statistiku pa onda reci takvo što.
AVB je uvelike kriv, jer WBA nas je sašio ko baba čarape, ako mislite da je AVB-ov posao jedino odabrat ko će istrčat na teren grdo se varate, njegov posao je cjeli klub, pa tako i taktika , a da je ona bila dobra onda nas WBa nebi nadigrao, Stu ako nije 100% spreman nije trebao ni igrat moglo se nešto iskemijat imamo širok kadar, i opet je zasrao vađenjem Essiena taj je držao cjeli vezni red koji je danas bio ispodprosječan, al ne ovaj ubaci Torkea, pa jebem ti mater glupu pa ako već hočeš ubacit Torresa onda nemoj vadti najboljeg igrača s terena pa bog te glupi to bi i retardiran znao da se ne radi. Kao što sam rekao AVB ako ne počne radit posao kako treba može se pokupit i sa sobom nekolicinu igrača.
ČEstitke WBA-u na zasluženoj pobjedi, ništa komplicirano školski sa triput manjim buđetom, svaka čast.
Al serete..

Sta to nije uradio dns dobro??

Sastav koji smo trazili..

Ubacuje Maloudu umjesto staridza ( koji je bio los dns) nadajuci se da ce on postici nesto... ( Koga drugo da ubaci?? )

Torres mjesto Essiena vidio 0 0 treba nam pobjeda od boda nista nemamo tj pojacao napad..

Ne znam ko je izasao 3ci nisam pratio..

Vi bi ubacili neke tamo tinejdzere da igraju pa jestel normalni ako u rezervama postignu pogodak nisu za prvog tima odma..

Lamps ko karina ( da ga je ostavio na klupi bilo bi, jebo sve svoje ostavio lampsa)

Inace da su svi se borili kao sto torres se bori kad udje.. Sashili bi ih ko picku
Ma pusti wisey, traze dlaku u jajetu uvijek, samo sto ovdje naglabaju, tesko im sto je ne mogu naci. Tim kao tim je podbacio, i to debelo podbacio. AVB je izveo taj najbolji tim. Eno sad citam, sto nije ubacio torresa od prve umjesto drogbe i takve stvari. Izveo je essiena, zato sto je to zadnji vezni, a trebao nam je napad. Sturridge-a je izveo zato sto je lose igrao, promasio (koliko puta da kazem) 2 100% sanse. A lampard je igrao do kraja, o cemu pricas vinko?
Ovako, odsad pa nadalje ću na forumu biti aktivan samo u offtopicu, jer vaše svršavanje na AVB-a nema kraja, i definitivno vas više ne podnosim, sve sam tolerirao al ne ide ovako. Dok portugalsko majmunče ne dobije otkaz nećete me vidjeti više u ovom pdf-u. Hvala i adio.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330796504' post='32030']
Ovako, odsad pa nadalje ću na forumu biti aktivan samo u offtopicu, jer vaše svršavanje na AVB-a nema kraja, i definitivno vas više ne podnosim, sve sam tolerirao al ne ide ovako. Dok portugalsko majmunče ne dobije otkaz nećete me vidjeti više u ovom pdf-u. Hvala i adio.
[/quote]
Elhamdullilah
Vinko
Statistika je kao bikini, znaš ? Po njoj bi ispalo da je Modrić niželigaški igrač npr. Malo ti ona znači. :)
Dalje, ne može on stvoriti igru bez igrača. Oni su ti koji izlaze na teren i igraju, a ne on. Mogu se kladit da bi Di Matteo sa četrdeset i kusur godina i povredom koja mu je prekinula karijeru više dao od jednog Maloude recimo. Imamo širok kadar ? :lol: Pa ima i Bolton širok kadar samo što su svi karine.
Essien je najdefanzivniji veznjak, a uvođenje napadača mjesto istog znak je želje za pobjedom.

Oćemo još ?
Vi znate da ja priznam kada AVB uradi grešku, ali isto tako ne dam da ga se napada bez osnove.

PS. ovo trebo je stavit Torresa mjesto Droleta, 'lako je biti general poslije bitke' ;)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330796504' post='32030']
[/quote]
ne seri bre brate :D
[quote name='diablo_bih' timestamp='1330796390' post='32029']
Ma pusti wisey, traze dlaku u jajetu uvijek, samo sto ovdje naglabaju, tesko im sto je ne mogu naci. Tim kao tim je podbacio, i to debelo podbacio. AVB je izveo taj najbolji tim. Eno sad citam, sto nije ubacio torresa od prve umjesto drogbe i takve stvari. Izveo je essiena, zato sto je to zadnji vezni, a trebao nam je napad. Sturridge-a je izveo zato sto je lose igrao, promasio (koliko puta da kazem) 2 100% sanse. A lampard je igrao do kraja, o cemu pricas vinko?
[/quote]

Pa Stu nije bio 100% fit za tekmu i nije trbao ni igrat, al kad ga je već stavio dobrog a je izvadio tu mu ništa nisam prigovorio, dok Essiena nije trebao vadit jer on lagano može igrat više pozicija u vezi i trebalo se izvadit Lampsa koji je danas bio loš, ili pak vadti braniča, a ne igrača koji drži i to malo konaca igre što smo imali. Al taktika nevalja već duže vrijeme igra se jako jako loše, ja ne tržim AVB-ovu smjenu nego da se stvari počnu mjenjat jer ovako nećemo ništa postić. I da želim da klinci igraju jer ovi stariji očito nemogu ništa, i neznam zašto ste tolko potiv toga , mislite da če doč Harry Potter s magićnim štapićem i začarat ove tipa Malouda da znaju igrat ?? naravno da neće, i zato treba igrat netko drugi a pošto je gospodin bio uvjeren da mu netrebaju pojačanj pa nij nikoga dove nek bar igraju ovi iz akademije bar će srce na terenu ostavit možda se izazove neki pozitivan šok, jer kamen neće puknut ako ga nastaviš lupat glavom.
Po ko zna koji put ponavljam: "In AVB I trust!" :) Danas čovjek nijednu grešku nije napravio, to što mi imamo skoro pa prosječan tim to je već stvar politike kluba u zadnjih par godina a i do samih je igrača...
Wis znam ja da statistiku moš objesit mačku o rep al i ona može dosta toga reć, a i naivno je mislit da su igrači krivi za lošu igru , on je taj koji njima mora upravljat, ako ne pašu l ne slušaju nogom u dupe, uzet ćemo klinca nije bitno al če bit autoriteta i nek se obznani u novine i nek ga se popljuje, al kako šef kaže tako mora bit, kao što sam rekao AVB je glavna figura kluba i on je kriv i za poraze i za pobjede on vodi glavnu rjč i o njemu sve ovisi i on je taj kad nejde koji treba probdjet cjelu noć u gledanju kako i gdje pokrpat, i kad ide slatko spavat i uživat svaku noć sa 2 krasne kurve.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330795088' post='32015']

Nikad ništa AVB nije kriv. Odi na plac prodavat zjake bogati.
[/quote]

čuj dubro ja se slažem s tobom al znam da mi nećemo ništa uvjerit ove koji podržavaju AVB-a
jednostavno već sam i sam sebi dosadan sa pljuvanjem AVB-a (iako mislim da bi trebao otkaz dobit i da jako loše radi posao), zato što vidim da nikoga nisam uspio uvjeriti da AVB loš posao obavlja
potrudit ću se da ubuduće generaliziram cijelu momčad kao lošu, a ne samo AVB-a (jebiga potrudit ću se, ali teško da ću uspjeti jer ipak mislim da sve počinje od AVB-a i da je on glavni krivac), ali ništa čudno ako opet završim na psovanju majke AVB-a
[quote name='Vinko' timestamp='1330797431' post='32043']
[u][b]Wis znam ja da statistiku moš objesit mačku o rep al i ona može dosta toga reć, a i naivno je mislit da su igrači krivi za lošu igru , on je taj koji njima mora upravljat, ako ne pašu l ne slušaju nogom u dupe, uzet ćemo klinca nije bitno al če bit autoriteta i nek se obznani u novine i nek ga se popljuje, al kako šef kaže tako mora bit, kao što sam rekao AVB je glavna figura kluba i on je kriv i za poraze i za pobjede on vodi glavnu rjč i o njemu sve ovisi i on je taj kad nejde koji treba probdjet cjelu noć u gledanju kako i gdje pokrpat, i kad ide slatko spavat i uživat svaku noć sa 2 krasne kurve.[/b][/u]
[/quote]

Vinko slažem se sa tobom, ali ja naprosto sumnjam da ćemo nekoga uspjeti uvjeriti da je AVB taj koji vuče sve konce našeg tima i koji je direktno odgovoran za našu igru
Pa ja, kriv je danas opet AVB. Tesko je pogledati istini u oci i shvatiti da mi imamo prosjecan tim bez sistema igre.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330798551' post='32054']
Pa ja, kriv je danas opet AVB. Tesko je pogledati istini u oci i shvatiti da mi imamo [b]prosjecan tim bez sistema igre[/b].
[/quote]

nije teško pogledati istini u oči...

mi jesmo prosječan tim zato što nemamo sistem igre

A zašto nemamo sistem igre? na ovo pitanje si sami dajte odgovore
Samo cu reci da sam nekad pred ovakve utakmice govorio zabit ce 2-3 gola i bio sam siguran u to, a sada to kazem i onda molim Boga da zabiju makar 1 :) ode Arsenal na 3 boda, do kraja ima jos da se igra, vjerujem u momke i AVB-a da ce ipak na kraju zavrsiti na mjestu koje vodi u LP ;)
Za danasnju losu igru i poraz krivim Luiza, Lamparda, Sturridge i Drogbu.. nisu ni ostali puno bolji ali eto ovi su posebno isticali.. Luiz ja vise nisam mogao da izbrojim koliko je lopti potrosio sa nekim dugim loptama i pasovima preko cijelog terena.. Lampard skoro da se nije ni vidio na terenu, u nekim trenucima sam pomislio da je zamijenjen.. Sturridge u svojoj igri ima dva poteza dribling lijevo ili desno i sut.. aa Drogba koliko god bio legenda kluba i svaka mu cast na svemu i hvala mu na svemu ali on je ipak usao debelo u cetvrtu deceniju zivota i to se itekako osjeti na njegovoj igri.. da naglasim moje misljenje.. eto toliko
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330798706' post='32055']

nije teško pogledati istini u oči...

mi jesmo prosječan tim zato što nemamo sistem igre

[b]A zašto nemamo sistem igre? na ovo pitanje si sami dajte odgovore[/b]
[/quote]

Nijedan trener nije imao vremena da ga uspostavi. Cak i ako su se nazirali znakovi to sistema, zbog male krize, trener bi poppio otkaz. Dosao bi novi, pa otkaz. I tako u krug...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.