Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Bolton Wanderers (H) 25.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Veoma dobra partija danas, ipak nije bio protivnik po mjeri ali svakako će dobro doći ova pobjeda za podizanje morala igračima kako bi što bolje završili sezone.

2500. pobjeda u svim takmičenjima, 99. gol Drogbe u PL, 9 sezona zaredom da Lamps zabija 10 ili više golova...

Sve u svemu odličan dan, odlično poslijepodne. Po meni, danas su svi do jednog solidno odigrali, svi suigrali za ekipu kako bi se što prije prebrodila kriza. Današnji igrač utakmice, po meni, je Lamps, koji se cijeli utakmicu maximalno trudio, zalagao, trčao...
  • Odgovori 158
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Iako je to Bolton, prezasluzena pobjeda i dobra igra, Luiz, Ivanovic i Lampard fantasticni, ostali odlicni.
BOAS konacno skontao da je sredina sto je danas igrala najbolja sto imamo znaci lampard essien ramires ..bravo za boasa konacno da nesto dobro uradi :)
Danas je bila veoma prosecna partija u prvom dela, onda u drugom delu malo vise nad prosekom, ali dobro, ocigledno je da je sa ovakvim igracima to maksimum.
Igralo smo danas veoma dobra u sporedjenju sa proslim naptrevarima gde smo bili ocajni, Luiz je pokazao svoju klasu i objasnio napadacima.
Nadam se da Drogbazuka nije tesko povredjen, i onda to bi bilo to.
Gledam sve utakmice ove sezone i onda ne pogledam jednu i mi pobjedimo 3:0 :D al hajd bitno je da smo dobili :D AVB <3
[quote name='Wisey' timestamp='1330190407' post='29948']
Zanimljivo kako je za svaki kiks kriv manager, a evo kada pobjedimo nigdje niko da čestita Andreu. ;)
[/quote]
Wisey jebes li ti jos sta osim nas ? :lol:
Da li je los Bolton zasluzan za ovo ili je nesto drugo, ja ne znam... Ali smo danas izgledali kompaktnije na terenu. Vidjela se zelja od 1. minute pa sve do kraja. U 1. poluvremenu kao sto sam rekao, bilo je sansi da povedemo. Igra je bila dobra. Onda sam se opet pribojavao da ne udjemo u 2. poluvrijeme mlohavo i da ga primimo, ali krenuli smo jos jace i to se ispatilo. Luiz i Cahill bili veoma dobri. Luiz manje petljao i odmah je bilo lakse svima u odbrani. Ramires trcao, zalagao se, ukratko - odigrao jednu svoju tipicnu utakmicu. Ubuduce mora igrati Essien ako igra Ramires, jer Essien daje tu sigurnost u slucaju greske Ramiresa a Lampard je slobodan da sa Matom kreira nesto u napadu. Lamps je pokazao kakva je institucija! Ono ljubljenje grba i pokazivanje prstima na teren u fazonu: "Ovdje pripadam!" je nesto sto me strasno raduje.

Poslije 6. meceva bez pobjede u svim takmicenjima, desila su nam se ova 3 boda. Pobjeda ce ostati upamcena po rekordima koji odlaze u istoriju:

- Lampardov rekord ( 9 sezona = 10+ golova)
- Drogba postigao 100. gol i postao prvi Afrikanac koji je to uspio uraditi
- Ovo je nasa jubilarna 2000. pobjeda u svim takmicenjima

Opet smo se vratili u TOP4 i trebamo tu i ostati. Naravno, ne treba da nam ova pobjeda zamaze oci kao da cemo sada rasturiti naredne meceve ili da cemo podici formu, ali svakako je fino vidjeti malo sigurniju igru i 3 boda. Naredna 3 meca su prilika za povratak samopouzdanja. Onda Napoli pa sta bude...

U svakom slucaju, mogu reci da sam zadovoljan danasnjom predstavom. ;)
Jao jao samo mi treba da drogbe isto ne bude protiv napolia dosta je sto nema terrya..

Uglavnom sjajna partija nasih momaka.. Nadam se da ce AVB isti sastav izvesti i protiv napolia..

Osim ako se terry oporavi da uleti on.. I nadam se da se bosingwa ne oporavi jos jedno do kraja sezone..
[quote name='soxx' timestamp='1330191039' post='29954']
Jao jao samo mi treba da drogbe isto ne bude protiv napolia dosta je sto nema terrya..

Uglavnom sjajna partija nasih momaka.. Nadam se da ce AVB isti sastav izvesti i protiv napolia..

Osim ako se terry oporavi da uleti on.. I nadam se da se bosingwa ne oporavi jos jedno do kraja sezone..
[/quote]
odlicna partija bili smo kompaktni
P.S. cim nema meirelesa bolji smo
  • Autor
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1330191308' post='29955']
odlicna partija bili smo kompaktni
P.S. cim nema meirelesa bolji smo
[/quote]
To se moglo reći i za Lampsa protiv Valencije npr. Činjenica je da su obojica loši.
Ja msm da ce opet drugaciji malo sastav biti protiv napolia. ima do toga 3 sedmice skoro bit ce tu izmjena
[quote name='Wisey' timestamp='1330191406' post='29956']
To se moglo reći i za Lampsa protiv Valencije npr. Činjenica je da su obojica loši.
[/quote]
?' meireles je gori
Ne kontam što je Mata odigrao cijelu utakmicu ? Igrao je sa slomljenim prstom na nozi i još ga je, meni se čini, Muamba malo okrznuo po istoj nozi na kojoj je slomljeni prst. Poslije toga je šepao nekoliko minuta.
Nemam zamjerke na današnju tekmu, čak šta više, itekako sam zadovoljan. Danas se vidila želja i odma je bilo bolje. Kontrola utakmice od 1. do zadnje minute.

Nadam se da nije Drogba plaho ozlijeđen. Danas je predobar bio, te Luiz kojeg moram izdvojit. Kako momak igra, pa to je strašno.

Čestitke svima, a posebno AVB-u ;) :P
[quote name='diablo_bih' timestamp='1330188776' post='29937']
Playmaker :D
[/quote]

ne znam sto se zajebavate,samo razmislite kako je njemu. Prvo sto je igrao samo 20ak min a drugo sto mu realno niko nije poslao dobru loptu a inace je tako...
kad luiz dodje iz odbrane postigne pogodak sta treba vise reci..
Za Torresa prije nego li je drogba osao na africki kup govorili smo nema minutazu kasnije odigrao par utakmica 0 golova par asistencija..
Necemo valjda opet pricu mala minutaza?

Uglavnom ko nebi od chelseaovih navijaca volio da proradi ko nebi.. Al tesko da ce doci do toga..
Nasmijala me situacija pred kraj meča. Naime, Mikel i Cahil peglaju loptu, nikako da krenu naprijed, istom publika zagalami i odmah Cahill ode s lotpom, prođe pola igrališta.. :D

Tako treba stalno, kad se ulijene.
  • Autor
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"The most important thing is to build from this day onwards, for the FA Cup tie and the Champions League tie, and improve our position in the league." - AVB objasnio [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] :D[/font][/color]
Ne znam zasto je bilo toliko zvizduka za Luiza ?

Ali mi je drago da im je svima zacepio usta !!!

Lampard MORA igrati ubuduce od prve minute !
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.