Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Bolton Wanderers (H) 25.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

Zaspao sam na pola utakmice, jer sam imao ispit jutros koji sam položio :) :) :) ...ali pogledao sam sažetak utakmice na njemačkom Sky Sportu i mogu reći da sam zadovoljan utakmicom. Kakvu je golčinu zabio David Luiz mislim da je vrijeme da se pomakne malo naprijed sa pozicije štopera u vezni red. Izgleda da je na njega pozitivno utjecao onaj huk s početka utakmice. Drogba ko Drogba, Lamps ko Lamps, Essien ko Essien...To su ljudi za uspjeh JOŠ UVIJEK. Izgleda da je AVB shvatio napokon da su Bosingwa i Meireles njegova portugalska smeća koja više ne želim ni vidjeti u timu i sad shvatam tko nam zapravo kvari formu.

Evo vam golovi:

[url="http://www.sportsaim.com/match_highlights.php?t=l&game_id=2"]http://www.sportsaim.com/match_highlights.php?t=l&game_id=2[/url]
  • Odgovori 158
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Gle' cuda! Dobili smo jednu utakmicu! Whoop whoop!

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330192343' post='29965']
Ne kontam što je Mata odigrao cijelu utakmicu ? Igrao je sa slomljenim prstom na nozi i još ga je, meni se čini, Muamba malo okrznuo po istoj nozi na kojoj je slomljeni prst. Poslije toga je šepao nekoliko minuta.
[/quote]

Koliko sam ja upoznat, prst na desnoj ruci, nema veze s'nogama. Da je slomljen prst an nozi... ne verujem da bi smeo da igra.
Nisam bio tu , lijepa utakmica izgledalo je na pravi stari Chelsea , samo tako i trebamo igrati
ESSIEN I LAMPARD a ne neki Meireles i Malouda u vezi , CHELSEA <3
[quote name='zulu' timestamp='1330199930' post='30001']prst na desnoj ruci,[/quote]Vjerovatno nisi dovoljno upoznat, radi se o noznom prstu koliko ja znam. Ispravite me ako grijesim ?
[quote name='lampard8' timestamp='1330208933' post='30036']
Nisam bio tu , lijepa utakmica izgledalo je na pravi stari Chelsea , samo tako i trebamo igrati
[b]ESSIEN I LAMPARD [/b]a ne neki Meireles i Malouda u vezi , CHELSEA <3
[/quote]
puno bolja kombinacija
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330190882' post='29953']Da li je los Bolton zasluzan za ovo ili je nesto drugo, ja ne znam... Ali smo danas izgledali kompaktnije na terenu. Vidjela se zelja od 1. minute pa sve do kraja. U 1. poluvremenu kao sto sam rekao, bilo je sansi da povedemo. Igra je bila dobra. Onda sam se opet pribojavao da ne udjemo u 2. poluvrijeme mlohavo i da ga primimo, ali krenuli smo jos jace i to se ispatilo. Luiz i Cahill bili veoma dobri. Luiz manje petljao i odmah je bilo lakse svima u odbrani. Ramires trcao, zalagao se, ukratko - odigrao jednu svoju tipicnu utakmicu. Ubuduce mora igrati Essien ako igra Ramires, jer Essien daje tu sigurnost u slucaju greske Ramiresa a Lampard je slobodan da sa Matom kreira nesto u napadu. Lamps je pokazao kakva je institucija! Ono ljubljenje grba i pokazivanje prstima na teren u fazonu: "Ovdje pripadam!" je nesto sto me strasno raduje. Poslije 6. meceva bez pobjede u svim takmicenjima, desila su nam se ova 3 boda. Pobjeda ce ostati upamcena po rekordima koji odlaze u istoriju: - Lampardov rekord ( 9 sezona = 10+ golova) - Drogba postigao 100. gol i postao prvi Afrikanac koji je to uspio uraditi - Ovo je nasa jubilarna 2000. pobjeda u svim takmicenjima Opet smo se vratili u TOP4 i trebamo tu i ostati. Naravno, ne treba da nam ova pobjeda zamaze oci kao da cemo sada rasturiti naredne meceve ili da cemo podici formu, ali svakako je fino vidjeti malo sigurniju igru i 3 boda. Naredna 3 meca su prilika za povratak samopouzdanja. Onda Napoli pa sta bude... U svakom slucaju, mogu reci da sam zadovoljan danasnjom predstavom. ;)[/quote]potpis i pecat na sve sto si napisao
[quote name='sisa01' timestamp='1330208966' post='30039']
Vjerovatno nisi dovoljno upoznat, radi se o noznom prstu koliko ja znam. Ispravite me ako grijesim ?
[/quote]

Svaki Engleski clanak pise da je "finger", a ne "toe". Ako nisam upoznat sa detaljima, barem jesam sa Engleskim jezikom ;)
  • Autor
[quote name='zulu' timestamp='1330211602' post='30057'] Svaki Engleski clanak pise da je "finger", a ne "toe". Ako nisam upoznat sa detaljima, barem jesam sa Engleskim jezikom ;)[/quote]
Belaj je što je Šuko (komentator na BH televiziji) danas barem 49 puta spomeno kako Mata ima slomljen nožni prst. Stvarno ne znam šta je posrijedi, tj. je li noga ili ruka, al nije se toliko osjetilo na njemu.
Naravno da je AVB danas zasluzio cestitke, odlicno je analizirao igru Boltona i iseko ga sa svih strana pa da uopste nije bilo mesta za prilike za gol.
I citam pozitivne komentare oko Lamparda i Essiena, samo bih zeleo da vam potenciram, slazem se sa vama da moraju da igraju, ali moraju i da rotiraju i da ostaju na klupi i sa to mora da se pomire, to sto AVB ih malo vishe ostavio na klupi ih je bezpotrebno napizdilo. Ali kad su uvidili da Roman nece otpustiti Boasa, danas smo svi videli kako svi igraju sa svom snagom i gore za pobedu, to nismo videli vekj dugo vreme.
I bas to otpustanje menadzera nas kosta mnogo toga, i igraci su shvatili na nekoi nacin da su bitniji od kluba, pa u svakom padom forme u sezoni, oni okrive menadzera i bojkotiraju ga, da pokriju svoj sram, zbog ovog je bio i zrtva Ancelotti.
Mora ovako da se produzi, da se gori za pobedu, da se igra sa zagnji atom snage, jebem mu mater.
[quote name='Wisey' timestamp='1330211801' post='30058']
Belaj je što je Šuko (komentator na BH televiziji) danas barem 49 puta spomeno kako Mata ima slomljen nožni prst. Stvarno ne znam šta je posrijedi, tj. je li noga ili ruka, al nije se toliko osjetilo na njemu.
[/quote]

Pa osim to sto lepo kaze finger, secam se kad se drao 2-3 minuta van terena i siguran sam da su radili na njegov prst na ruci. To je meni dovoljno (mogu i da spomenem kako znam da je desni tako sto sam video da mu rade na desnu ruku a AVB kad je spomenuo prst, je pokazao na svoju desnu ruku). Taj komentator je onda lose obavesten (ili je jednostavno glup kao i ostali komentatori Balkanskih regija - jedan od razloga sto gledam vecina tekmi na Engleskom a ne sa Srpskim/Hrvatskim komentatorima).

NB: Nikad nisam gledao Bosanki prenos, tako da ne mogu da zamerim ;)

EDIT: Skoro sam siguran da ne bi bas pustili da igra sa slomljenim noznim prstom, to stvarno ne bi bilo loginco
  • Autor
Komentator je i glup i neobaviješten. Frajer je za Mikela reko da je Turnbull, pa se 'ispravio' i reko da je Bertrand. :lol: :rolleyes:
I ja ne gledam na našim domaćim kanalima, al nije mi se dalo slušati Švabu na satelitskoj kako uspavljuje.
PA meni lako, imamo druga koji ima Premier League TV (i projektor) a i moze da strimuje SkySports preko VPN-a direkt iz Engleske. Jes da su mnogi ti Englezi protiv Chelsea-a mamicu im *#@! ali mnogo lakse na usi nego bilo koji domaci :)
  • Autor
[quote name='zulu' timestamp='1330213037' post='30070']PA meni lako, imamo druga koji ima Premier League TV (i projektor) a i moze da strimuje SkySports preko VPN-a direkt iz Engleske. Jes da su mnogi ti Englezi protiv Chelsea-a mamicu im *#@! ali mnogo lakse na usi nego bilo koji domaci :)[/quote]
Blago se tebi. I ja gledam na Skyu britanskom kad oni prenose, al kad je na ESPN-u tekma onda moram tražiti alternativne opcije. To su najčešće Nijemci, Francuzi, Talijani, Arapi, Albanci, Rumuni, naši... :)
Al fino je čuti stručnjake kad komentarišu pošto obično bude jedan komentator i jedan ekspert. Kad sam kod toga, Gary Neville me pozitivno iznenadio u ulozi pundita. ;)
[quote name='millanius' timestamp='1330215562' post='30090']
Ja sam gledao na neki kineski stream, i komentar je bio i vishe nego odlican. B)
[/quote]

Priča li on nebuloze :D :P
[quote name='how yes no' timestamp='1330215875' post='30095']

Priča li on nebuloze :D :P
[/quote]
Prica prica, i to da vidis kako je pishtao kad je Luiz svirnuo onaj gol, neverovatno, dodje mi da se pitam, kakvi su zene tamo, dok imaju odnosa..znas.. :D
[quote name='DROGBA750' timestamp='1330116507' post='29735']
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/345827_Chelsea.jpg[/img]

Znam da se nece mnogi sloziti ;) .....kako Drogba treba umjesto Torresa i formacije su glupe ali bi ovo mislim bila lijepa formacija :) ......i volio bih u jednoj ne toliko vaznoj utakmici probati Torresa u spicu bez Sturridge-a i obrnuto znaci Sturridge-a u samom spicu.....mislim da ovaj Torres ne moze da igra sa konkurencijom na terenu u svom timu sto sigurno jeste Sturridge,Mata se ubio za njega on ga moze posluzivati loptama i on je glavni u napadu,na desno krilo bi onda mogao uskociti Ramires i tako dobijamo jos recimo Romeu u vezi......toliko ^_^
[/quote]
druže moj..svatko tko igra nogomet zna o čemu je riječ..mislim ne govorim o izboru igrača nego o formaciji..lijepo to izgleda ovako na prvi pogled..međutim to sigurno ne može biti tako na terenu..igrači bi se pogubili..nebi znali ko koga tu cuva...i općenito kad se radi obični romb u veznom redu tu bude problema dok se uigra..tako da bi se sa izborom igrača možda čak i složio ali sa formacijom nikako
Ljudi ako nemate sport klub, gledajte preko Chelsea TV ili SkySportsa.. [url="http://www.firstrowsports.eu/sport/football.html"]http://www.firstrowsports.eu/sport/football.html[/url]
[quote name='Zxenox' timestamp='1330252555' post='30160']Ljudi ako nemate sport klub, gledajte preko Chelsea TV ili SkySportsa.. [url="http://www.firstrowsports.eu/sport/football.html"]http://www.firstrowsports.eu/sport/football.html[/url][/quote]
kakav gol primiše..eurogol :)
Najjače juče Mikel stoji sa AVBom i kaže komentator: - sprema se Turnbull ući u igru. Ja se oduševio. Poslije 30sec kaže komentator opet: Izvinjavam se ono nije bio Turnbull nego Bertnard - ja se malo reći odušeovio. I ulazi Mikel u igru kaže on: Izgleda da se Villas Boas predomislio i uveo Mikela.
JA SE ODUŠEVIO.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.