Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Bolton Wanderers (H) 25.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 158
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='m_essien' timestamp='1330161004' post='29810']
ništa osim pobjede ne dolazi u obzir.

moj sastav:
golman: ÄŒech
obrana: Bosingwa, Luiz, Cahill, Bertrand
veza: Sturridge, Essien, Lampard, Mata
napad: Torres, Drogba
[/quote]

Posle svih utakmica, ti bi jos Bosingwu stavio u ekipu? :huh:

Sturridge nije vezni, i nikako ne moze da igra tu - on je "inverted forward" takozvani, i tu mora da igra.
Nekako mislim da bi ofanziva mogla izgledati ovako

Sturridge Mata Kalou

Torres/Drogba

Dva centralna vezna bi bili Essien i Lampard/Ramires, dok odbrana zna se kakva će biti, mada volio bih Bertranda gledat umjesto "stručnjaka" Colea.

Pobjeda normala, očekujem 4 gola u mreži Boltona.
Igramo lose, a konstantno ista ekipa u prvi 11 s 2-3 promjene ! Zasto nesto ne promjeni, od igraca pa do formacije, zasto nebi vidjeli na djelu neke i iz rezervi mozda Piazona i recemo Lukakua jer sve vishe igra za rezerve. Ja mislim da bi trebalo neki rotacija u ekipi, jer iz utakmice u utakmicu se ponavlja isto jad bjeda i cemer. Nasa igra je postala jako dosadna, sve to ide jako sporo kao da igraci nemaju motiva za igru <_<

Ali ono sto znam jeste da se vec sigurno zna 9-10 igraca koi ce poceti, jedina dilema je dorgba/torres i lampard/meireles :mellow:
  • Autor
Ne gleda mi se današnja tekma i ne radujem joj se tako da ne znam ni šta bih napiso. Tri boda su glavna, kako do njih ne zanima me previše.
[quote name='zulu' timestamp='1330168251' post='29836']

Posle svih utakmica, ti bi jos Bosingwu stavio u ekipu? :huh:

Sturridge nije vezni, i nikako ne moze da igra tu - on je "inverted forward" takozvani, i tu mora da igra.
[/quote]

mislim da da bosingwa, jel neamo koga jačeg, jedino ako ferreiru ubrajaš u te jače..

to sve stoji al želim vidit bar jednu utakmicu gdje će torres i drogba biti u tandemu
Imamo IVanovica - ko je bolji i defeanzivno od Bosa i napadaci (zna da udari centarsut ako nista drugo)
[quote name='zulu' timestamp='1330170627' post='29846']
Imamo IVanovica - ko je bolji i defeanzivno od Bosa i napadaci (zna da udari centarsut ako nista drugo)
[/quote]
neznam, ivanović mi je više centralni, al dobro, od bosingwe je bolji u svakom slučaju,
Ja ne stignem pogledat tekmu pa ću je kasnije skinut, potrudit ću se da dotad ne saznam rezultat pa da mi bude kao da uživo gledam, bit će teško ali isplati se ;) plava armijo sretno
Team v #BWFC: Cech, Ivanovic, David Luiz, Cahill, Cole; Ramires, Essien, Lamps (c); Sturridge, Drogba, Mata.

Ovo sam taman našo i izgleda da je ovo naših današnjih startnih 11.
  • Autor
Kada treba preokrenuti sezone, prekinuti neugodne serije za CFC tu je uvijek Bolton. Nadam se da nećemo ponovo razočarati.

KTBFFH ! B)
  • Autor
Treba nam nasušno jedna visoka pobjeda danas da malo upumpa samopouzdanje u ovaj tim. Po meni, ako danas nastupe kako treba treba isto ovo izvesti i protiv Napolitanaca.
Postava je malo reci prejaka.. Nije mogao bolju ni ubaciti..(gledajuci igrace koje ima na raspolaganju) Ako danas ne dobijemo ne znam stvarno..
ja sam odlučio poštedit sebe i svoje živce današnjeg masakra, s toga odo ja s dećkima na basket :D vama koji ostajete pred malim ekranima želim svu sreću :)
Idemo ih razbiti 2:0. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.