Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Bolton Wanderers (H) 25.02.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

postava je u redu, samo mi se ne sviÄ‘a što je opet 4-3-3 s kojim se moramo pomirit da nam ne ide :)

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330180451' post='29900']
Idemo ih razbiti 2:0. :D
[/quote]
došlo je vrijeme kada razbiti znači 2-0 pobjediti :o
  • Odgovori 158
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

opet famozna 4-3-3 ali dobijamo u svakom slučaju. Come on Chelsea, come on Chelsea!
opet slabo, da je neko jaci od boltona, opet bi se patili, no hajd, u ovom trenutku kakva tavka pobjeda je najbitnija
Najjači je komentator: Ivanović centrira i Ivanović šutira glavom metar od stative xD
Solidno prvo poluvrijeme, napada se ali ipak je ovo Bolton koji ove sezone igra katastrofalno i do sada je moraobiti barem 1 gol u njihovoj mrezi, u drugom poluvremenu ce se gol zabiti a ocekujem jos vise napadanja i jos bolju igru, Torres negdje oko 60 min da udje ;)
Prvih 20 minuta odlicne. Jak presing i pritisak... A onda smo u nastavku nastavili kontrolisati mec. Sturridge imao finu sansu kada je povukao sa centra, Drogba odvukao 2 igraca za sobom a Danny slabijom nogom (desnom) sutao skoro po sredini gola. Takodje, Lampard imao odlicnu sansu ali je izgubio korak... Luiz je poslao 3 veoma korisne lopte, samo da pocne manje petjlati u odbrani i bio bi strasan stoper. Zato Cahill ne petlja ni sekunde, vec se odmah rjesava lopte... Ali dobri su obojica zasad.

Strasno je sto nismo dali gol. Sada se opet pribojavam novog kiksa... Ali ajde da vidimo novih 45 minuta.
  • Autor
Luiz danas bio u jednoj sličnoj situaciji kao kad je poklonio treći gol Cavaniju i ekipi, al ovaj put je dekno loptu u pizdu materinu. Eh, to je znak da ga je neko uputio malo. :)
Dominantni jesmo, ali ipak u pojedinim trenutcima imam osjecaj da im se i neigra, tacnije da igraju samo sto moraju ;)
haha a budale komentatora kaze ...ulazi turnbul vidjet cemo u mjesto koga :D kad nisam umro hahahaah :D a luiz bi komotno mogao napadaca igrati ... :D
[quote name='petar elnino' timestamp='1330188385' post='29933']haha a budale komentatora kaze ...ulazi turnbul vidjet cemo u mjesto koga :D kad nisam umro hahahaah :D a luiz bi komotno mogao napadaca igrati ... :D[/quote]Ne to samo, ulazi turnbull, a tamo mikel ceka. Kasnije kaze, pardon zbunio sam se, uci ce bertnard :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.