Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Bamford (2012-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 253
  • Pregledi 24,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 4 sedmice kasnije...

Igrao sinoc u prvoj postavi Palaca.Nije odusevio i od 4 postignuta gola nije se nasao medju strelcima.Evo sta je Pardew imao za reci o Bamfordu:

"I don't think he had his best night, Patrick, but he's a good player. He's finding that the level is a little bit higher here than it was at Middlesbrough and when you're not playing week in week out as he was at Middlesbrough it's hard. I felt a little bit sorry for him tonight because he wasn't at his best, but he's a good player.

Al eto,kriv je Murinjo sto mu neda sansu da igra u timu koji se bori za svaki trofej.

Stoji.Ali ne vjerujem da ce Pardew radi njegovog razvitka izostaviti svoje prve violine iz napada.Bio sam skeptican u startu kada sam vidio da odlazi u Palace jer su oni postali zaista jaka ekipa sa mnostvo dobrih igraca u vrhu napada.

• 4 mjeseca kasnije...

LOL da igra za nas, a ne može se izboriti u Palaceu. Samo prodati dok se može šta zaradit. Nema on više 18 godina, hajde kad je imao i vrijedilo je čekati i nadati se. 

A možda nije do njega bilo u Palaceu, prije bi rekao da mu nisu dali priliku da se dokaže, a s trenutnom formom naših napadača ja bi mu svakako dao priliku.

Eh, možda jeste, možda nije. Volio bih ja da igra, ali ako nije mogao da se izbori sa surovom nepravdom za mlade igrače u Palaceu, tek onda u Chelseaju treba odmah da odustane. 

Međutim sumnjam ja i u taj suvi kvalitet kad do 22 godine nikad pokazati taj silni potencijal. Nigdje ni naznaka ka tome. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.