Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Bamford (2012-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 253
  • Pregledi 24,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

GERMANIJAK: BAMFORD ŽELI BITI DUGOROČNA CHELSEAJEVA SOLUCIJA

Talentirani napadač je trenutno na posudbi u Middlesbroughu iz Chelseaja, što i ne čudi, obzirom da 'Bluesi' imaju mnogo vrhunskih talenata na posudbama. No, engleski mediji navode kako među njima najviše pažnje privlači upravo Patrick Bamford.

Nedavno je proglašen najboljim igračem druge engleske lige u ovoj sezoni za svoje sjajne predstave na Riversideu i sada se s pravom nada kako bi se moglo naći mjesta za njega u Chelseaju sljedeće sezone.

U razgovoru za 'The Independent' Bamford je priznao kako vi volio doći na Stamford Bridge, ali i naglasio:

„Nadam se da ću sljedeće sezone igrati u Premiershipu, na ovaj ili onaj način. Želim pokušati igrati u Chelseaju, ali isto tako ne želim sljedeću sezonu provesti sjedeći na klupu. U ovoj fazi moje karijere za moj razvoj je važno da igram svaki tjedan ako je moguće“, pojasnio je 19-godišnji Bamford, dodajući:

„Odluka je na klubu gdje ću otići, ali smatram da je moja dugoročna budućnost u Chelseaju. Za to držim palčeve, a ja bi mogao Mourinhu spasiti trošak od više od 40 milijuna eura“.

Sigurno da je Bamfordova izjava na mjestu. Chelsea ima probleme s napadačima u završnici sezone. Diego Costa i Loic Remy imaju poteškoće s ozljedama, a pitanje je što će biti s Didierom Drogbom na kraju sezone i sigurno je da na Stamford Bridge sljedeće sezone treba doći neki napadač.

Chelsea si može priuštiti da kupi neko veliko napadačko ime. Novca ima i ugled ima i mnogi bi voljeli doći u redove vjerojatnog ovosezonskog prvaka Engleske, ali Bamford se nudi i već se ove sezone dokazao kao potencijalni golgeter.

U 53 utakmice za MK Dons i Derby County prošle sezone je postigao 25 golova, a ove sezone 19 u 41 utakmici. Zašto mu se ne bi ponovila priča kao Harryju Kaneu u Tottenhamu?

Southampton bi mogao sledeće sezone da ga dovede na pozajmicu, a Bamfordu bi to dobro došlo ukoliko Midlzbro ne uđe u PL...

Soton trenutno ima samo Longa i Pellea od napadača, Majuka se nije proslavio.

Iako je najbolji igrač Championshipa, po meni bi bilo smješno njega forsirati pored jednog Stipe Perice koji bi mogao iduće sezone konkurirati za drugog ili trećeg napadača.

Iako je najbolji igrač Championshipa, po meni bi bilo smješno njega forsirati pored jednog Stipe Perice koji bi mogao iduće sezone konkurirati za drugog ili trećeg napadača.

potpuno se slažem

Southampton bi mogao sledeće sezone da ga dovede na pozajmicu,

A uključili su se još Everton, Aston Villa i Crystal Palace.

Everton poslije Atsua ne smije dobiti više nijednog našeg igrača. Baš kao ni Swansea poslije McEachrana, Burnley nakon Chalobaha itd.

Pa će se naučiti reda.

Southampton se fino pokazao kao destinacija za posudbe, tako da sam ja ZA da se pošalje tamo.

Pošalji dopis da se reLo slaže i da ima zeleno svijetlo za odlazak .

• 3 sedmice kasnije...

"I feel him as a Middlesbrough player in this moment. He has to do the best to get his club promoted. After Middlesbrough's season is finished is the time to think. He'll impress me if he scores three goals tonight,"

novinari napinju za Bemforda izgleda  :D 

inače times ekskluzivno javlja da će mu klub ponuditi novi petogodošnji ugovor

dalo se primetiti da sam pljuvao Oca već neko vreme,rekoh već da svoj stav neću promeniti al evo u ovom slučaju moram da stanem na njegovu stranu

prošle sezone mu je da priliku da ostane i da se bori za svoje mesto u timu,ovaj je odlučio da je za njega bolje da igra,ne zameram mu ništa tu

jbg,neke stvari nikad neće da se promene sve dok ti klinci ne skupe muda i pokažu se u dresu Čelzija 

ne kažem da je to tako jednstavno,treba se mnogo stvari poklopiiti,mnogo toga naravno zavisi i od Murinja,zašto bih ga inače tolko i ganjao ali na kraju ponovo sve zavisi od njih 

Jedini igrač koji je izuzetak nad izuzecima je Kurtoa koji je obezbedio svoje mesto u prvom timu partijama na pozajmici 

Svi ostali moraju da popišaju krv da bi nešto napravili da bi se probili a nekima nažalost verovatno ni to neće biti dovoljno 

Ima momak potpuno pravo što neće da bude treći napadač. Kod Mourinha bi dobijao minute na kapaljku i onda bi ga dogodine opet poslali u Championship, pa sve ispočetka. 

Vidjeli smo protiv QPR-a kad je trebao Zouma ući na centarfora, a Brown sjedio na klupi.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

lokalne novine iz Njukasla su prenele da tražimo 10 miliona funti za Bemforda,to je prvi put da je neko tako nešto javio,ono bilo je priča o prodaji,posudbi,novom ugovoru ....ali sad baš cena 

on sigurno ne vredi te pare,ovo mi je više kao neka cena da odbije kupce,problem je samo taj što sad sa ovim novim ugvorom za tv prava,biće više novca pa će ovi manji klubovi preplaćivati igrače 

jbt kad je soton platio longa kolko,12 miliona funti,smešno 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pojaljuju se informacije da ga Asston Villa zeli na pozajmicu, da zameni Bentekea.

To bi mogao biti dobar potez, ali treba sacekati finis prelaznog roka, da se vidi kako ce klub da rasporedi sredstva od njegove prodaje. Ako bude realnih sansi da odigra bar polovinu utakmica, poslati ga tamo, naravno, pod istim uslovima kao Van Hinkla u Stouk.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3058037/Aston-Villa-keen-summer-Chelsea-starlet-Patrick-Bamford.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.