Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Bamford (2012-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 253
  • Pregledi 24,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 2 sedmice kasnije...

Mogo je on da ostane u Čelziju,čak šta više,to je i bio plan do onog trenutka kad smo Drogbu vratili

Posle toga je pričao sa Murinjom koji mu je ponudio da ostane al ga je upozorio da nije siguran kolko će minuta dobiti te su se na kraju dogovorili da je Bro najbolji izbor/sredina za njega

Za neke stvari možeš "pjuvati" Murinja al čovek je jasan,da ti izbor pa ti vidi,bori se za svoje mesto il pakuj kofere i tu nema ljutnje

i ok mi je to skroz,pa sad jbg,ponekad pogreši trener,nekad igrači ali nikad nije nekog držao na silu 

Smesno je vise pricati koliko je neophodno da on bude treci napadac naredne sezone, ali ne samo na papiru, vec da dobije pravu priliku.

I sam znaš da kod nas treći napadač nema nikakvu funkciju, dovoljno je pogledati situaciju Remya..

Gledao sam utakmicu. Dva gola i još 2 stopostotne prilike za hat-trick. Fantastičan igrač, kad on igra igra i Middlesbrough. Ukoliko se Midd plasira u Premiership treba ga ostaviti još sezonu tamo, da vidimo kakav će biti a treba mu i premierligaškog fudbala. Poslije toga ili ga utopiti za masne pare kao Lukakua, ili ga vratiti. Ne možemo biti na gubitku.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Opet zabia sinoć

Chelsea have opened talks with Patrick Bamford over an improved contract following his stunning loan spell at Middlesbrough.

- Pošta

Samo nek Boro udje u Premier ligu i onda produziti ovu pozajmicu nek odigra jos jednu sezonu kod njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.