Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Patrick Bamford (2012-2017, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 253
  • Pregledi 24,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Patrick Bamford ⁠ @Patrick_Bamford

BREAKING TRANSFER NEWS: just moved rooms in the hotel in mk from 2nd floor to 3rd floor #deadlineday #cfc #mkdons

Prije nekih 20ak min je napisao ovo na svom Twitteru, hahahaha koji lik

Sent from my calculator using Tapatalk
Dobri su MK donsi ove sezone. Kad vidim kako se jedan Doncaster bruka u Championshipu, dođe mi žao da ovakva ekipa ne igra u višem rangu.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Malo smo zaboravili na Pattya, ali on nije zaboravio da trese mreže. Najnovija majstorija:

asdMf.gif

Evo glave da nijedan od naših navijača ne bi mogao ovako uštopati loptu i jednostavno završiti akciju golom.

• 2 sedmice kasnije...
Nerealno je ocekivat da ce ovaj momak u skorijoj buducnost ili uopce dobiti sansu u Chelseaevoj prvoj ekipi. Pa jbte Luks je u Premier ligi zabio 17 komada prosle sezone pa su ga majmuni ipak poslali na posudbu a kamoli onda jednom Bamfordu da daju sansu jer se dokazao u League One!
Jer znate xrugo je igrati za Everton i sve druge klubove, u Chelseau moras biti istrosen bivsi napadac Liverpola ili Barcelone da bi dovio sansu

Iskreno, mislio sam da je Bamford drvo, ali kada sam jučer gledao njegove golove i igre u MK Donsu, mogu vam reći da ima opaku lijevicu, nadam se da će biti nešto od njega

Buahahaha. On očekuje poziv Mourinha a zabija u League One. Mislim da si treba osvijestiti gdje igra trenutno da ispali ovakvu glupost.
Ako mislite da je ovaj Bamford nešto, trebali ste viditi u Conference ligi što je stroj za golove. M. Green koji je igrao za Mansfield je vjerojatno najbolji napadač kojeg sam vidio u nižim ligama. Ovaj Bamford neće ni za rezerve igrat.
Prošle sezone inače Green odveo svoj klub u League 2

On misli sa 20 golova u League One da ga vratimo sa pozajmice ,a Lukaku sa preko 20 golova u Premijer Ligi ne moze da igra kod nas  :D

Tako i treba, pa da vidimo može li i tamo biti dobar, zasad u League One trese mreže skoro svima, makar je zadnjih par kola stao na kočnicu, ali sve u svemu bolji je od lige, te mu svakako treba veći izazov.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.