14. decembar 2019.6 god. comment_290856 Na kraju sezone će i zvanično u legende.. a da Azpija nema, vjerujem da bi i kapiten bio.Vrijeme je da ga se riješimo.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
22. decembar 2019.6 god. comment_291030 Naša verzija Balea, interesuju ga samo velike utakmice. Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291049 Uvijek je on ovakav bio, klasicni blentavi Brazilac. Nalozi ga utakmica kad nesto dobro uradi na pocetku. Cim par gresaka napravi mos ga prekriziti za citav mec. Al opet igra solidno ove sezone, koliko god ga mi pljuvali, nekad i po inerciji vise. Da su nasi pametni pustili bi ga da odigra svoje do kraja sezone a onda se fino pozdravili.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291054 ODLICNO svi bruje o tome kako je dobro odigrao Tušnut ga sad u januaru barsi za masne pare i da proslavimoPamticu ga po ovoj tekmi i onoj protiv barse, te onoj ocajnoj sezoni u kojoj je jedino on igrao i sam vukao nas napad. Te naravno po tome kako mi zadnju sezonu i po pije krv na slamku svojim peljanjem lopte Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291074 Nema šta, vrhunska utakmica. Uz diabla ga vjerojatno najviše ne podnosim ovdje, ali odigrao je vrhunski utakmicu. Za sezonu se ne slažem, očajan mi je zapravo Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291103 Nema šta, vrhunska utakmica. Uz diabla ga vjerojatno najviše ne podnosim ovdje, ali odigrao je vrhunski utakmicu. Za sezonu se ne slažem, očajan mi je zapravo ne mislim ma ovu sezonu kralju nego na onu kad je Hazard postigao samo par golova, cini mi se da je to bila druga sezona pod Murinjom nakon povratka ili tako nesto. Willian je tad bio najbolji strelac i proglasen je najboljim igracem na kraju sezone Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291107 ne mislim ma ovu sezonu kralju nego na onu kad je Hazard postigao samo par golova, cini mi se da je to bila druga sezona pod Murinjom nakon povratka ili tako nesto. Willian je tad bio najbolji strelac i proglasen je najboljim igracem na kraju sezone Treća Mourinhova sezona kada je dobio i otkaz, Leicesterova šampionska sezona. Dao je 5 golova u ligi i 5 u Ligi Prvaka. Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291108 ne mislim ma ovu sezonu kralju nego na onu kad je Hazard postigao samo par golova, cini mi se da je to bila druga sezona pod Murinjom nakon povratka ili tako nesto. Willian je tad bio najbolji strelac i proglasen je najboljim igracem na kraju sezone Ne znam zašto se osjećaš prozvan, nisam uopće na tebe mislio kralju Prijavi
24. decembar 2019.6 god. comment_291123 Kaze Willian da bi ostao u Chelseaju ako moze do 40te ako ikako moze i da nece napustiti u januaru. Placem mame mi. Prijavi
24. decembar 2019.6 god. comment_291124 Normalno da ce to reci, sto te cudi. Vjerovatno ce i dobiti neki ugovor, jer je ostao jedini tu sa nekim iskustvom. Pedro je otpisan, Ziru takodjer tako da u napadu i nemas nikog sa duzim stazom na top nivou. Prijavi
24. decembar 2019.6 god. comment_291125 Ma znam, zato i jeste ovdje toliko dugo. Opet ce kada dobije ugovor biti govno od igraca, pa ga trpi sa ogromnom platom i jos zahtjevima da igra. Vec neki govore da je moguce da ima klauzulu da igra odredjen broj tekmi. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291157 To je nas Vilijan - jedna dobra utakmica(prosla) i onda 5 katastrofalnih. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291172 Nemojte da vas zavaravaju likovi kao što su Willian, Alonso, Azpilicueta i slični koji odigraju tako jednu dobru utakmicu i onda katastrofa kao i dotad. Često znam pročitati, do neke utakmice svi govore kako npr. Alonsa treba šutnuti, pa on odigra jednu dobru i mi odjednom kao imamo lijevog beka, ne treba nam. Ti igrači sada, a i u budućnosti mogu biti samo opcije, nikako kičma kluba i bitni igrači. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291196 Azpi ne moze u isti post, čovjek je od momenta kad je došao do ove sezone ginuo i bio konstantno uvijek jedan od najboljih. Druga je stvar sto su i godine uzele maha pa sad nije na toj konstanti nego oscilira sa partijama. Ali koliko je on dobrih utakmica imao svi ostali zajedno kad se saberu ne znam jesu li imali makar pola. Willian je imao jednu dobru sezonu, ostalo je sve sa puno oscilacija i sa više losih i prosjecnih partija nego onih dobrih. Alonso valja samo kao LWB mada i tu ga umor jako brzo stigne i njegove fizičke nesposobnosti. Prijavi
27. decembar 2019.6 god. comment_291217 Mislio sam na posljednje 2 sezone. Slažem se da je Azpilicueta ranije bio ne samo standardan, nego i ključan. Prijavi
1. januar 2020.6 god. comment_291412 Ako ništa, ovaj igrač trči i pravi pressing dok za mnoge to ne mogu reći. Prijavi
16. januar 2020.6 god. comment_292004 Chelsea insist they have offered him a new deal but Willian is thought to be holding out for a two-year extension. And as things stand the 31-year-old Brazilian is heading for an exit come the end of the campaign. However, transfer expert Duncan Castles, believes the likes of owner Abramovich and director Marina Granovskaia have Sancho in their sights. “Their priority is on the wing, where they envisage losing Willian at the latest in the summer because they have offered Willian a new contract but only a one-year contract because of his age,†Castles said on Reach PLC’s Transfer Window Podcast . Samo idi sve ti prastaaaam, staa jee tuuuu jeeeee Prijavi
5. februar 2020.6 god. comment_292714 Da li je utakmica protiv Lestera nagovjestaj da je Lampard izgubio strpljenje sa Willianom? Prijavi
5. februar 2020.6 god. comment_292715 Prije da je Pedro bas trenirao dobro, pa da je dobio sansu ispred. Vidjet cemo sada kada bude Pulisic oporavljen, koga ce gurati, da li CHOa ili Williana. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_293001 Materemi, volio bih da slomije nogu. Jesam li pretjerao? Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_293003 Ja nekako gubim nadu da ćemo ga se ikad riješiti, novi njegov ugovor bih me dokrajčio, to bi bio kraj za mene. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.