Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Uvijek je on ovakav bio, klasicni blentavi Brazilac. Nalozi ga utakmica kad nesto dobro uradi na pocetku. Cim par gresaka napravi mos ga prekriziti za citav mec.

Al opet igra solidno ove sezone, koliko god ga mi pljuvali, nekad i po inerciji vise. Da su nasi pametni pustili bi ga da odigra svoje do kraja sezone a onda se fino pozdravili.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ODLICNO svi bruje o tome kako je dobro odigrao

Tušnut ga sad u januaru barsi za masne pare i da proslavimo
Pamticu ga po ovoj tekmi i onoj protiv barse, te onoj ocajnoj sezoni u kojoj je jedino on igrao i sam vukao nas napad. Te naravno po tome kako mi zadnju sezonu i po pije krv na slamku svojim peljanjem lopte
Nema šta, vrhunska utakmica. Uz diabla ga vjerojatno najviše ne podnosim ovdje, ali odigrao je vrhunski utakmicu.
Za sezonu se ne slažem, očajan mi je zapravo

Nema šta, vrhunska utakmica. Uz diabla ga vjerojatno najviše ne podnosim ovdje, ali odigrao je vrhunski utakmicu.
Za sezonu se ne slažem, očajan mi je zapravo

ne mislim ma ovu sezonu kralju nego na onu kad je Hazard postigao samo par golova, cini mi se da je to bila druga sezona pod Murinjom nakon povratka ili tako nesto. Willian je tad bio najbolji strelac i proglasen je najboljim igracem na kraju sezone

ne mislim ma ovu sezonu kralju nego na onu kad je Hazard postigao samo par golova, cini mi se da je to bila druga sezona pod Murinjom nakon povratka ili tako nesto. Willian je tad bio najbolji strelac i proglasen je najboljim igracem na kraju sezone

Treća Mourinhova sezona kada je dobio i otkaz, Leicesterova šampionska sezona. Dao je 5 golova u ligi i 5 u Ligi Prvaka. 

Ne znam zašto se osjećaš prozvan, nisam uopće na tebe mislio kralju
Normalno da ce to reci, sto te cudi. Vjerovatno ce i dobiti neki ugovor, jer je ostao jedini tu sa nekim iskustvom. Pedro je otpisan, Ziru takodjer tako da u napadu i nemas nikog sa duzim stazom na top nivou.

Nemojte da vas zavaravaju likovi kao što su Willian, Alonso, Azpilicueta i slični koji odigraju tako jednu dobru utakmicu i onda katastrofa kao i dotad. Često znam pročitati, do neke utakmice svi govore kako npr. Alonsa treba šutnuti, pa on odigra jednu dobru i mi odjednom kao imamo lijevog beka, ne treba nam. Ti igrači sada, a i u budućnosti mogu biti samo opcije, nikako kičma kluba i bitni igrači.

Azpi ne moze u isti post, čovjek je od momenta kad je došao do ove sezone ginuo i bio konstantno uvijek jedan od najboljih. Druga je stvar sto su i godine uzele maha pa sad nije na toj konstanti nego oscilira sa partijama. Ali koliko je on dobrih utakmica imao svi ostali zajedno kad se saberu ne znam jesu li imali makar pola.

Willian je imao jednu dobru sezonu, ostalo je sve sa puno oscilacija i sa više losih i prosjecnih partija nego onih dobrih.

Alonso valja samo kao LWB mada i tu ga umor jako brzo stigne i njegove fizičke nesposobnosti.

• 2 sedmice kasnije...

Chelsea insist they have offered him a new deal but Willian is thought to be holding out for a two-year extension.

And as things stand the 31-year-old Brazilian is heading for an exit come the end of the campaign.

However, transfer expert Duncan Castles, believes the likes of owner Abramovich and director Marina Granovskaia have Sancho in their sights.

“Their priority is on the wing, where they envisage losing Willian at the latest in the summer because they have offered Willian a new contract but only a one-year contract because of his age,” Castles said on Reach PLC’s Transfer Window Podcast .

Samo idi sve ti prastaaaam, staa jee tuuuu jeeeee

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Ja nekako gubim nadu da ćemo ga se ikad riješiti, novi njegov ugovor bih me dokrajčio, to bi bio kraj za mene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.