18. februar 2020.6 god. comment_293025 Ja i dalje ne znam po kom osnovu Lampard lobira za njegov novi ugovor. Glupost najveca. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293027 Al bas niko ne vjeruje. Ajd juce i nekako, nije imao bas nekog izbora pa je i morao igrati. Bez pretjerivanja, od 1 do 10, dao bih mu ocjenu 1. Tako je odigrao. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293028 Ne znam kako uspije zavarat baš svakog trenera koji dođe, svaki misli da je igračina jbt. Možda smo mi svi ludi Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293042 Jedina satisfakcija ove sezone mi je što će ovi igrači napustiti ekipu. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293043 Jedva cekam da ode, ali wisey me nasmija, cuj jako i nikome hahahha :D Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293061 Ne može mi se slika poslati pa ću da otkucam. Tackles - forwards: 1. Richarlison (Everton) 55 2. Willian (Chelsea) 36 3. David McGoldrick (Sheffield) 35 4. Ayoze Perez (Leicester) 35 Mislim da je to što je defanzivno upotrebljiv jedini razlog zašto idalje ima mjesto u prvih 11. Richarlison je u oba smjera upotrebljiviji Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293093 Logično da će imati toliko uspješnih kad izgubi loptu 92 puta i onda mora da pokuša da uradi neki recovery jebem ga maloumna Prijavi
19. februar 2020.6 god. comment_293170 A jest Tita mi, cupavi je pola ovih lopti uzeo nakon sto mu se odbije od noge ko od balvana ili kad pruzi sebi predug for.. Prijavi
20. februar 2020.6 god. comment_293232 Willian eager to remain in London as Chelsea contract nears expiration https://www.goal.com/en/news/willian-eager-to-remain-in-london-as-chelsea-contract-nears/jvwtyml01xei1ic75xvc6w3rv Willian reveals he has passed a British citizenship test (after failing twice) and his wife and daughters don't want to leave London despite there being just six months left on his Chelsea deal https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8025409/Willian-reveals-family-dont-want-leave-London-despite-having-six-months-left-Chelsea-deal.html Koliko je malouman ni za državljanstvo ne može da položi :hljeb: Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293256 Ako negdje ima klubova ima u Londonu pa neka pusi kurac Prijavi
26. februar 2020.6 god. comment_293459 Chelsea star Willian drops transfer bombshell after contract talks hit stumbling block The Chelsea winger answered questions about his future at Stamford Bridge after the Blues' 3-0 defeat to Bayern Munich in the Champions League https://www.football.london/chelsea-fc/transfer-news/willian-chelsea-contract-talks-lampard-17819383 Willian has admitted he could leave Chelsea at the end of the season, with no resolution in sight over a new contract. The winger's current deal at Stamford Bridge expires at the end of the season, with Chelsea ready to offer the Brazilian a two-year extension. But Willian has publicly said that he wants a three-year deal in order to stay in west London beyond the summer. Speaking to Esporte Interativo after the Blues' 3-0 defeat to Bayern Munich in the Champions League, the midfielder said his Chelsea career could be coming to an end unless an agreement is reached. "Chelsea offered me two years, and they are not going to change what they offered," Willian said. "I said I wanted three more years. The situation is difficult because of this, I really don't know if it will be possible. Ne znam šta me više brine to što su mu već ponudili dvije godine halo jebo te hljeb Lampard nije mogao dobiti dvije godine a ovaj beskičmenjak dobije opciju da produzi ugovor za dvije godine u 32. godini I PORED toga, on to odbija jer hoće tri godine krv da mi pije i umjesto da ga odjebu odmah tu, pregovori još uvijek traju. Prijavi
26. februar 2020.6 god. comment_293461 Pokusace da izgura ugovor od tri godine, ako uprava ne popusti onda ce na kraju potpisati ovaj od dvije godine. Ipak je Willian veca legenda od Lamparda, Terrya i Drogsa Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293668 Ne mogu vjerovat da se opet provukao sa lakšom ozljedom, pa ne bi ovom ništa bilo ni da ga traktor pregazi jbt. Inače, neće me zavarat onaj slučajan gol koji je zabio zahvaljujući adrianu, sveukupno je bio solidan sa očajnom završnicom, ali eto danas ga posrećilo. Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293687 Pa k'o sto kaze kun, da ga metak u glavu pogodi, prosao bi bez tezih posljedica. Rijetko ovako odvratan igrac je igrao za Chelsea, podsjeca me na parazitluk Maloude one zadnje 2 godine kada nije htio otici iz kluba sta god mu uradio. Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293693 Samo sto je Malouda dao puno ovom klubu prije tog parazitluka. Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293694 Bio sam najveci protivnik njegovog dolaska jbt. S pola foruma sam se danima svadjao oko toga. Kakvi su to dobri dani bili... Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293703 Samo sto je Malouda dao puno ovom klubu prije tog parazitluka. To svakako. Prijavi
5. mart 2020.6 god. comment_293717 Ali od toga da je jako često u početku bio na klupi, uvijek imao nekenigrače koji su ga izbacivali iz prvih 11, nikada nije bio zacementiran na toj poziciji do toga da ga izaberu za top 11 decenije i da nas jebe u mozak evo vec 7-8 godina Prijavi
4. april 2020.6 god. comment_294115 Evo na sport klub portalu izaslo: "Čelsi mi je ponudio dve godine, ja sam tražio tri i pregovori su se na tome završili, nakon toga više nismo razgovarali." De mu 5 godina, malo je 3. Prijavi
7. april 2020.6 god. comment_294122 Postoje samo dva scenarija kako ce se zavristi, ili ce mu klub dati 3 godisnji ugovor ili ce on na kraju prihvatiti ovaj od 2 godine. Kako god, tesko da ce on otici. Ko zna, mozda ga nekad budemo gledali kao trenera Chelsea kekekekek Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.