Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Al bas niko ne vjeruje. Ajd juce i nekako, nije imao bas nekog izbora pa je i morao igrati. Bez pretjerivanja, od 1 do 10, dao bih mu ocjenu 1. Tako je odigrao.

Ne znam kako uspije zavarat baš svakog trenera koji dođe, svaki misli da je igračina jbt. Možda smo mi svi ludi

Ne može mi se slika poslati pa ću da otkucam.

Tackles - forwards:

1. Richarlison (Everton) 55

2. Willian (Chelsea) 36

3. David McGoldrick (Sheffield) 35

4. Ayoze Perez (Leicester) 35

Mislim da je to što je defanzivno upotrebljiv jedini razlog zašto idalje ima mjesto u prvih 11.

Richarlison je u oba smjera upotrebljiviji

Willian eager to remain in London as Chelsea contract nears expiration

https://www.goal.com/en/news/willian-eager-to-remain-in-london-as-chelsea-contract-nears/jvwtyml01xei1ic75xvc6w3rv

Willian reveals he has passed a British citizenship test (after failing twice) and his wife and daughters don't want to leave London despite there being just six months left on his Chelsea deal

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8025409/Willian-reveals-family-dont-want-leave-London-despite-having-six-months-left-Chelsea-deal.html

Koliko je malouman ni za državljanstvo ne može da položi  :hljeb:

Chelsea star Willian drops transfer bombshell after contract talks hit stumbling block

The Chelsea winger answered questions about his future at Stamford Bridge after the Blues' 3-0 defeat to Bayern Munich in the Champions League

https://www.football.london/chelsea-fc/transfer-news/willian-chelsea-contract-talks-lampard-17819383

Willian has admitted he could leave Chelsea at the end of the season, with no resolution in sight over a new contract.

The winger's current deal at Stamford Bridge expires at the end of the season, with Chelsea ready to offer the Brazilian a two-year extension.

But Willian has publicly said that he wants a three-year deal in order to stay in west London beyond the summer.

Speaking to Esporte Interativo after the Blues' 3-0 defeat to Bayern Munich in the Champions League, the midfielder said his Chelsea career could be coming to an end unless an agreement is reached.

"Chelsea offered me two years, and they are not going to change what they offered," Willian said.

"I said I wanted three more years. The situation is difficult because of this, I really don't know if it will be possible.

Ne znam šta me više brine to što su mu već ponudili dvije godine halo jebo te hljeb Lampard nije mogao dobiti dvije godine a ovaj beskičmenjak dobije opciju da produzi ugovor za dvije godine u 32. godini

I PORED toga, on to odbija jer hoće tri godine krv da mi pije i umjesto da ga odjebu odmah tu, pregovori još uvijek traju.

Pokusace da izgura ugovor od tri godine, ako uprava ne popusti onda ce na kraju potpisati ovaj od dvije godine. Ipak je Willian veca legenda od Lamparda, Terrya i Drogsa

Ne mogu vjerovat da se opet provukao sa lakšom ozljedom, pa ne bi ovom ništa bilo ni da ga traktor pregazi jbt.
Inače, neće me zavarat onaj slučajan gol koji je zabio zahvaljujući adrianu, sveukupno je bio solidan sa očajnom završnicom, ali eto danas ga posrećilo.
  • 5 sedmica kasnije...

Postoje samo dva scenarija kako ce se zavristi, ili ce mu klub dati 3 godisnji ugovor ili ce on na kraju prihvatiti ovaj od 2 godine.

Kako god, tesko da ce on otici.

Ko zna, mozda ga nekad budemo gledali kao trenera Chelsea

kekekekek

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.