Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pitanje je dokle dugo će ovako? Neka nastavi,ali bih opet volio da ide na kraju sezone.Kasno je počeo igrati,Pulisic je budućnost i treba se njega forsirati.Na kraju sezone,ako ide Willian, kako znati da li nam treba desno krilo svjetske klase ili zamjena.
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Ma nece, vjerujem kada se vrati na staro kako ce preseliti na klupu, ili kada pulisic podigne formu.

Nekako mislim kako je ovo konačno njegova zadnja sezona u klubu, u zadnjoj je godini ugovora, ne vjerujem kako će mu naši dati ugovor veći od godine dana, a on to brijemneće prihvatiti, valjda će mu netko dati dobru ponudu, od zime već smije pregovarati sa ostalima
  • 4 sedmice kasnije...
Koja katastrofa, opasniji je po naš gol nego njihov. Gubi lopte u našoj polovici, krivo dodaje obične passove, sjebaje polukontre i akcije svojim glupim potezima. Jedno veliko smeće
Ma klupirat ga što prije, ajd što ne zna ali lik je konstantna prijetnja po naš gol, gubi lopte na našoj polovici. Ne vidim koji je to njegov kvalitet da bi ga se držalo kao startera
Koliko god nam ovaj igrac bio manje drag od ostalih mora se pohvaliti njegova igra zadnjih nekoliko utakmica. Ko bi rekao da on moze biti 'vodja' na terenu. Odgovara mu ova postavka i postava igraca.
Meni je danas uz Pulisica najbolji bio na terenu.
Bojim se novog ugovora, pa će opet pokazati da je nizašto. Nadam se kako nas neće prevariti i dobiti novi ugovor, ovo mu mora biti zadnja sezona
Dobro je neko napisao na Twitteru. Ovaj dobro igra samo kad treba potpisati novi ugovor.
Stvarno čovjek da se zapita šta raditi s njim. Nije dobro imati ni sve mlade igrače, iskustvo je bitno ali nemam blage veze šta uraditi sa ovim igračem.
Imamo dosta igrača kojih se trebamo riješiti ali ne treba mnogo ni mijenjati ekipu.
Barcelona ga želi, možda možemo tražiti i Dembelea pa još doplatiti novca.
  • 3 sedmice kasnije...
Potjerati odmah na zimu, ali pošto je omiljen igrač i kod Lamparda, ne bi me iznenadilo da mu produže ugovor

6 godina ista priča leptejebo, neke stvari se ne menjaju. Da ga je nekako poslati u Tottenham kod Murinja, on ga voli.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.