6. oktobar 2019.7 god. comment_289612 Pitanje je dokle dugo će ovako? Neka nastavi,ali bih opet volio da ide na kraju sezone.Kasno je počeo igrati,Pulisic je budućnost i treba se njega forsirati.Na kraju sezone,ako ide Willian, kako znati da li nam treba desno krilo svjetske klase ili zamjena. Prijavi
7. oktobar 2019.6 god. comment_289622 Ako vec mora da igra nek ga stave na desnog beka. Najmanje ce smetati :D Prijavi
7. oktobar 2019.6 god. comment_289623 Ovaj frajer nam svima nama pošteno nabija komplekse. Mislim da ga se necemo tako lako riješit... Prijavi
7. oktobar 2019.6 god. comment_289624 Ma nece, vjerujem kada se vrati na staro kako ce preseliti na klupu, ili kada pulisic podigne formu. Nekako mislim kako je ovo konačno njegova zadnja sezona u klubu, u zadnjoj je godini ugovora, ne vjerujem kako će mu naši dati ugovor veći od godine dana, a on to brijemneće prihvatiti, valjda će mu netko dati dobru ponudu, od zime već smije pregovarati sa ostalima Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289627 Jebi te mene, ovako je i prosli put igrao kada je trebao da zaradi novi ugovor. Govno kao i Oscar. Svi ti brazilci izgleda igraju dobro samo kada treba ugovor potpisati. Prijavi
1. novembar 2019.6 god. comment_289941 Willian kandidat za igraca mjeseca oktobra u PL hahahahahah Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289962 Koja katastrofa, opasniji je po naš gol nego njihov. Gubi lopte u našoj polovici, krivo dodaje obične passove, sjebaje polukontre i akcije svojim glupim potezima. Jedno veliko smeće Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289972 Umjesto da igra Pulisic i CHO, igra ovaj degen i uzima dragocijene minute mladicima. Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289974 Igrali su protiv Uniteda pa ništa. I večeras Pulišić nije bio ništa posebno. Trpit nam je Williana do kraja sezone. Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_289985 Ma klupirat ga što prije, ajd što ne zna ali lik je konstantna prijetnja po naš gol, gubi lopte na našoj polovici. Ne vidim koji je to njegov kvalitet da bi ga se držalo kao startera Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_289991 Jos nas pritisli zadnjih 5-10 minuta, on se nesto valja, konta stediti vrijeme ili sta, a tamo ustvari ljude naravno boli kurac i nastavili napadati. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290168 Koliko god nam ovaj igrac bio manje drag od ostalih mora se pohvaliti njegova igra zadnjih nekoliko utakmica. Ko bi rekao da on moze biti 'vodja' na terenu. Odgovara mu ova postavka i postava igraca. Meni je danas uz Pulisica najbolji bio na terenu. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290180 Bojim se novog ugovora, pa će opet pokazati da je nizašto. Nadam se kako nas neće prevariti i dobiti novi ugovor, ovo mu mora biti zadnja sezona Prijavi
13. novembar 2019.6 god. comment_290252 Dobro je neko napisao na Twitteru. Ovaj dobro igra samo kad treba potpisati novi ugovor. Stvarno čovjek da se zapita šta raditi s njim. Nije dobro imati ni sve mlade igrače, iskustvo je bitno ali nemam blage veze šta uraditi sa ovim igračem. Imamo dosta igrača kojih se trebamo riješiti ali ne treba mnogo ni mijenjati ekipu. Barcelona ga želi, možda možemo tražiti i Dembelea pa još doplatiti novca. Prijavi
15. novembar 2019.6 god. comment_290262 Dembelea ne bih dzaba, lik vise voli igrati igrica i kasniti na treninge nego hljeba se najesti. Povrijedi se svake 2 sedmice. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290812 Nabijem te na kurac i tvoj korner. Bolje da je guro Pedra. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290820 Potjerati odmah na zimu, ali pošto je omiljen igrač i kod Lamparda, ne bi me iznenadilo da mu produže ugovor Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290824 HOCE LI OVAJ DEBIL IKADA NAPUSTITI KLUB ILI PLANIRA DO PENZIJE DA ME JEBE U MOZAK SVAKE SEDMICE JEBO TE HLJEB U PICKU SVETU Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290833 Prodati ga što prije, umjesto njega dovesti Frasera kao slobodnog igrača. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290846 6 godina ista priča leptejebo, neke stvari se ne menjaju. Da ga je nekako poslati u Tottenham kod Murinja, on ga voli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.