Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1328221480' post='22604']
Glasine kažu da smo dogovorili njegov transfer na ljeto.
[/quote]
to bi bila bolja opcija s obzirom da bi moga igrat ligu prvaka
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/02/03/2884497/santos-president-claims-shakhtar-donetsks-willian-is-chelsea?

Odlično, ako je istina. Još ako su ovako uradili i sa Hazardom, onda je milina...
ja sam još uvjek za našu akademiju prije svih Lalkoviča , al ako to ne ide onda bar Hazard da uklopimo ovu Belgijsku kombinaciju (Bruyne,Lukaku,Hazard)
[quote name='Adis988' timestamp='1328319776' post='22928']
Ako Williana nismo kupili sada u januaru da zakrpimo rupe, nadam se da ga necemo kupiti ni na ljeto...
[/quote]

tako je, na ljeto bi se morali okrenuti nekom kvalitetnijem igraču
Vi nebi, možda i ja nebi. Ima kvalitetnijih igrača, al je izgleda to sve dogovoreno. Tako da zadovoljan sam, jer je kvalitetan, iako ima igrača koji su jači, al ne možemo sve dovesti.

Zato kažem on i ako Hazard doleti, onda je to to, što se tiče krilnih pozicija. Stvarno bili bi puno kvalitetniji.

Jedini problem bi bio, to što ne računaj da će zaigrati ni Lalković, ni Kakuta, a ni Kevin. Ali i to ne treba da nas sikira, jer su ova dva momka (Eden i Willi) fenomenalni igrači te doprinijeli bi uveliko našoj igri.

Ostaje nam da čekamo, pa da vidimo šta će se dogodit.
[quote name='how yes no' timestamp='1328347871' post='22939']
Jedini problem bi bio, to što ne računaj da će zaigrati ni Lalković, ni Kakuta, a ni Kevin.
[/quote]
Ne mora značiti, makar jedan od te trojice bi mogao upasti. Ima puno tekmi u sezoni, sasvim dovoljno za 4-5 igrača da se rotira na tim pozicijama.
[quote name='Wisey' timestamp='1328356179' post='22979'] Ne mora značiti, makar jedan od te trojice bi mogao upasti. Ima puno tekmi u sezoni, sasvim dovoljno za 4-5 igrača da se rotira na tim pozicijama.[/quote]

Naravno, ali bi još dalje nego sad bili od prvog plana. Iako duga je sezona, tu su povrede, suspenzije, naravno da se može očekivati neko od mladih u timu.

@jakovf
Vjerovatno si upravu, al priliku bi dobio samo zato što je više plaćen od ovih naših i što ima veću platu. Mada nebih se bunio ni za njega, drag mi je.
[quote name='how yes no' timestamp='1328367838' post='23070']

@jakovf
Vjerovatno si upravu, al priliku bi dobio samo zato što je [b]više plaćen[/b] od ovih naših i što ima veću platu. Mada nebih se bunio ni za njega, drag mi je.
[/quote]
Ma dajte momci budite realni . Lalkovic mi je predrag kao i Piazon , ali Kevin je iskusiniji , odigrao je mnogo vise profesionalnih utakmica i nosilac je igre Genka .

I nije Kevin mnogo vise placen od Piazon-a ;)
bgm meni ovaj igrac nije nesto po meni ako hoce bolje rezultate i neke uspjehe nek odvoje malo vise novca na hamsika , hazarda i tako te igrace sa malo boljim kvalitetama, i nek se uigravaju polako i sve ce to bit ok , samo treba malo razmisljat sa dovođenjem igraca ;)
[quote name='Adis988' timestamp='1328385472' post='23160']
Daleko je on od nosioca igre..
[/quote]
Drug po cemu si to zakljucio ?
Kad si zadnji put gledao Genk ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1328385863' post='23164'] Drug po cemu si to zakljucio ? Kad si zadnji put gledao Genk ?[/quote]

On da je nosioc igre Genka, jedne ekipe koja je igrala u LP on bi bio kod nas ne bi se vratio na posudbu...
[quote name='Adis988' timestamp='1328386756' post='23171']

On da je nosioc igre Genka, jedne ekipe koja je igrala u LP on bi bio kod nas ne bi se vratio na posudbu...
[/quote]
Ja ti preporucujem da pogledas koju utakmicu Genka , pa ce ti biti jasnije :)

Ali otisli smo daleko u offtopic.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.