Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Radije bih da sacekamo ljeto (i kupimo kvalitetne igrace) nego da kupujemo ovakve u januaru... Jbte na sta smo spali, pa nama trebaju pojacanja a ne slicni igraci koje vec imamo.. Sta je on bolji od Kaloua?
[b] [/b]

Willian je proznao da su mu David Luiz i Ramires pričali o životu u Londonu, AVB-u i njegovoj zainteresovanosti za svakog igrača u svlačionici....

[i]Willian admits current Chelsea stars David Luiz and Ramires have talked up the prospect of moving to Stamford Bridge.

"I have friends in the Brazil side who play for Chelsea, like David and Ramires," he continued.

"All they talk about is the thrill of being in a city like London and playing for a club like Chelsea.

"I've known David since we played together in the Brazil Under-20 side and he talks about what Villas-Boas is trying to build at Chelsea.

"He and Ramires feel he wants a core of young players who can mature and grow together but also be successful.

"David says how the coach takes a real interest in all his players, how he can adapt different cultures together and bring the best out of them.[/i]
[i]"Then obviously there is life in London. David and Ramires say there's nothing like it anywhere else in the world - it's exciting and challenging at the same time."[/i]
[i]Willian admits current Chelsea stars David Luiz and Ramires have talked up the prospect of moving to Stamford Bridge.

"I have friends in the Brazil side who play for Chelsea, like David and Ramires," he continued.

"All they talk about is the thrill of being in a city like London and playing for a club like Chelsea.

"I've known David since we played together in the Brazil Under-20 side and he talks about what Villas-Boas is trying to build at Chelsea.

"He and Ramires feel he wants a core of young players who can mature and grow together but also be successful.

"David says how the coach takes a real interest in all his players, how he can adapt different cultures together and bring the best out of them.[/i]
[i]"Then obviously there is life in London. David and Ramires say there's nothing like it anywhere else in the world - it's exciting and challenging at the same time."[/i]
Ma sve je ok, jak je on igrač, brz i dobar dribler, ali jedna me stvar zanima. Da li bi se on prilagodio našoj igri i da li bi bio korista igrač poput Mate (primjer) ?
[quote name='_ ¤ Luiz Killer ¤ _' timestamp='1327580171' post='20470']
Ma sve je ok, jak je on igrač, brz i dobar dribler, ali jedna me stvar zanima. Da li bi se on prilagodio našoj igri i da li bi bio korista igrač poput Mate (primjer) ?
[/quote]
Na to ti pitanje niko ne može sa sigurnošću odgovoriti sve dok ne zaigra za Chelsea.
Mnogi su pricali i za Matu kada je dolazio: "Mali je on, nema snage... Pojesce ga" bla-bla... A momak sabija!

Willian ima sve sto krasi jednog Brazilca + je izjavio zelju da bi volio igrati za nas, takvi nam igraci trebaju. To da li ce se on uklopiti ili nece, ostaje da se vidi. Ali bolje da on sada u januaru dodje i da nam pokusa pomoci u nastavku sezone, nego da smo ostali samo sa Cahillom kao pojacanjem.
  • Autor
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/600-willian-%C5%BEelim-pre%C4%87i-u-chelsea"]http://chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/600-willian-%C5%BEelim-pre%C4%87i-u-chelsea[/url]
Ma sigurno necemo ostati na samo jednom pojacanju.. sad da li ce to biti Willian ili neko drugi ostaje da vidimo..
Nije loš izbor. Mnogima se možda ne sviđa samo zbog onih priča o Hazardu. Eden je bolji igrač i odma vam je Willian manji, a da se nije spominjao Hazard, ovaj bi bio veliko pojačanje.

Willian bi nas sigurno unaprijedio, te volio bih da dođe, ali naravno ne za vise od 20 milki.
[quote name='Wisey' timestamp='1327600651' post='20556']
Nisam baš nešto oduševljen njegovim potpisom (ukoliko se naravno dogodi da potpiše), ali vidjećemo.
[/quote]

Koga bi ti htio (na Hazarda zaboravi)?

Ja se radujem njegovom dolasku. Ne garantujem da ce se uklopiti, ali veoma je brz, tehnicki potkovan, koristi obe noge dosta dobro, mlad (moze igrati lagano 7 godina za nas ukoliko predje)... Igrac koji nam je potreban svakako. Protiv Barcelone u LS objasnio... Izmislio je fudbal za pola nasih balvana u veznom. Naskodit nam ne moze, a koliko ce pomoci, to cemo tek vidjeti...
[quote name='Wisey' timestamp='1327604739' post='20579']
Pošto sad nemam više vremena, dobit ćeš odgovor večeras.
[/quote]

A ja se bas sada nabrijao... :D

OK, samo ne znam da li cu ja biti kod kuce veceras, ali samo ti napisi. Interesuje me tvoje misljenje...
Masala... <_<

Evo vec sam se iznervirao sad! Eto, neki ga nisu zeljeli tj. sumnjaju da li ima kvalitet za Chelsea... Sada cemo do kraja sezone sa ovim balvanima voditi bitku za to 4. mjesto sa Arsenalom i Liverpoolom koji ce nas samo cekati da kiksnemo...
[quote name='Wisey' timestamp='1327671245' post='20746']
Ma isto je reko i za Matu, pa i za Cahilla na početku. Sve što kaže on u vezi sa transferima uzimajte '[b]cum grano salis[/b]'.
[/quote]
sa zrnom soli :D :D :D :D :D
moram se malo pravit pametan jer ipak idem na natjecanje iz latinskog :lol: :lol:
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1327672164' post='20753']
sa zrnom soli :D :D :D :D :D
moram se malo pravit pametan jer ipak idem na natjecanje iz latinskog :lol: :lol:
[/quote]
Bravo ti !
Hvala sto si mi rekao ja taman mislio ici na translate.google.com :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.