Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - Sunderland (A) 10.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

samo vi svršavajte na lamparda radi nečega što je bio pred 2-3 godine...al kad bi tim vašim zaluđenim glavama malo promućkali skontali bi koliko je lampard govno od čovjeka...da on stvarno voli Chelsea prizno bi da ne može više igrat, i da nema spreme za prvih 11 i povuko se u penziju, te prepustio mjesto Joshu...ali ne, on je govno kojemu je na prvom mjestu osobna slava pa tek onda momčad...govno West Hamovsko, nek se vrati u taj jebeni West Ham odakle je i došo, pljujem na njega!

Frajeru, skuliraj se pothitno. To "govno West Hamovsko od čovjeka" je legenda kluba za kojeg kao-navijaš, Lampard jest Chelsea. Niti je spreman za mirovinu, niti bi to pomoglo ikome, a pogotovo klubu, a niti bi McEachran ušao odmah u prvu postavu da se to i dogodi. Od kud tebi pravo da ti govoriš što je njemu na prvom mjestu, a pogotovo da ga optužuješ da stavlja osobnu slavu ispred momčadi?? Tko si ti, njegov prijatelj, susjed, trener, kurac palac? Vidim da ti ekipa odgovara sve na finjaka, ali meni opasno već dižeš tlak s ovim vrijeđanjima, pokaži malo poštovanja, jer je ovaj čovjek donosio Chelseaju pobjede i trofeje dok tebi još nisu dlake ispod pazuha narasle.

Ustani kad pises ime Franka Lamparda. :) Vazio si za jednog respektabilnog forumasa i dobrog navijaca, ali sad si pokazo da si najobicniji gloryhunter koji nema postovanja prema nikome. Ako ovaj forum ikad zeli biti pravi, takvi poput tebe bi odmah popili bananu. Sramotno. :o

Frajeru, skuliraj se pothitno. To "govno West Hamovsko od čovjeka" je legenda kluba za kojeg kao-navijaš, Lampard jest Chelsea. Niti je spreman za mirovinu, niti bi to pomoglo ikome, a pogotovo klubu, a niti bi McEachran ušao odmah u prvu postavu da se to i dogodi. Od kud tebi pravo da ti govoriš što je njemu na prvom mjestu, a pogotovo da ga optužuješ da stavlja osobnu slavu ispred momčadi?? Tko si ti, njegov prijatelj, susjed, trener, kurac palac? Vidim da ti ekipa odgovara sve na finjaka, ali meni opasno već dižeš tlak s ovim vrijeđanjima, pokaži malo poštovanja, jer je ovaj čovjek donosio Chelseaju pobjede i trofeje dok tebi još nisu dlake ispod pazuha narasle.

Pogledaj kako igra, al ovi u klubu su preveliki ljudi da bi ga otjerali, od njega bi najpoštenije bilo da kaže kako ne može više, jer vjerovatno i on sam shvaća da njegova nemoć uništava igru kluba, nije on ni upola čovjek ko Scholes koji se maknuo kad je vidio da nemože pratiti mlađe, i baš radi te razlike između Scholesa i Lamparda će nas United nakantati ko mlade majmune, pazi što ti kažem.

Ustani kad pises ime Franka Lamparda. :) Vazio si za jednog respektabilnog forumasa i dobrog navijaca, ali sad si pokazo da si najobicniji gloryhunter koji nema postovanja prema nikome. Ako ovaj forum ikad zeli biti pravi, takvi poput tebe bi odmah popili bananu. Sramotno. :o

Lampardu nije mjesto na terenu, u nekom hall of fameu ili među legendama nebi nikome smetao, ovako - smeta.

S tobom nema smisla raspravljati, pokazao si koliki si frajer preko interneta s velikim uvredama i nepoštovanjem, a da si to sve izrekao u društvu sa mnom, ne bi popio ban s foruma, nego takvu šamarčinu da bi se okrenuo 4 puta oko osi.

S tobom nema smisla raspravljati, pokazao si koliki si frajer preko interneta s velikim uvredama i nepoštovanjem, a da si to sve izrekao u društvu sa mnom, ne bi popio ban s foruma, nego takvu šamarčinu da bi se okrenuo 4 puta oko osi.

a vidim koliko ti je stalo do chelseaja..

Nemoj dalje majke ti, pokazujes ko si i sta si. relo bi se trebao fino zamisliti kad nekom daje moderatorsku funkciju... :wacko:

Nemoj dalje majke ti, pokazujes ko si i sta si. relo bi se trebao fino zamisliti kad nekom daje moderatorsku funkciju... :wacko:

oprosti ali ja moderatorsku funkciju obavljam onako kako treba, to sto sam moderator ne znaci da ne smijem dati svoje misljenje na forumu, kad se po kalouu pljuvalo, kad se po meirelesu pljuvalo, po benayounu i ostalima, nije bilo tolike frke, ne vidim gdje je sad razlog za frku?

btw. ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio, bio sam pod gasom, takav sam svaki put kad je chelsea u pitanju, vulgarno sam dao svoje mišljenje o lampardu. također, file, molim te ostavi me tih internetskih prijetnji i gluposti.

Biti moderator znaci biti uzor svim ostalim clanovima na forumu. Isto kao sto je to i Lampard na terenu u Chelseajovom dresu. :)

a vidim koliko ti je stalo do chelseaja..

Ti ćeš mene prozivati koliko je meni stalo do Chelseaja??

Ajde, pusti mene, baš me zanima kako bi prošao u nekom xy pubu s Chelseajevim navijačima nakon što bi im ispričao priče o govnu WestHamovskom. Pitaj njih onda koliko im je stalo. :S

I također, ne, ali ovakve uvrede i gluposti kakve ti izgovaraš nisu nigdje drugdje izrečene na forumu, a one najbliže nisu sigurno bile usmjerene ikoni kluba. Jedno jedino opravdanje nemaš, odigrao on 3 ili 4 utakmice najgore na svijetu, nije ni prvi ni zadnji igrač u lošoj formi. Zadnji put kad smo dobili United, on je bio jedan od najboljih igrača na utakmici, a od toga je prošlo samo malo više od pola godine. Da ne spominjem općenito njegov ključni doprinos svemu dobrom u zadnjih 5-6 godina što je Chelsea napravio i postigao. Razgovara se argumentacijom, a konstatacije da je on govno i stavlja osobnu slavu na prvo mjesto ostavi za sebe i svoje unutarnje frustracije.

A uostalom, svako pljuvanje i vrijeđanje igrača, bio on Lampard, Kalou, Meireles ili Bog Isus, a da igra za Chelsea, nije na mjestu, i odvratno izgleda meni kao navijaču, a kamoli tek nekome što čita sa strane. Općenito sam primjetio da neki članovi pretjeruju u glupostima, ali ovo sad je vrh vrhova. Taj jadni Kalou, po kome ekipa sere kad god može, jedanput nije dao manje od 100% volje i želje, a kakav god bio, dao je dovoljno golova, pa nekih i presudnih u važnim utakmicama, da se i njemu pokaže neko poštovanje. A kamoli tek Lampardu.

I nitko ti ne prijeti Dubrovčanine, nego ti govorim što bi se dogodilo, imaš gore primjer s engleskim pubom, barem sam ja tako odgojen i naučen. Pokrij se po ušima, i nauči se razgovarati, a to isto vrijedi i za sve što se pronalaze u ovome.

I da, stalo mi je do Chelseaja, dovoljno da ne moram niti hoću trpiti sranja njegovih vlastitih navijača.

jbt stvarno ne znam zasto pljujete po lampsu?? on je uvik tu kad triba potegnut i tako, ako zelite pljuvat po nekom pljujte po 50 mil igracu :P :P :P

@file - u redu je, prihvacam sve sto si reko mada ne mijenja moje mišljenje o lampardu

@chelsea4evercr - zato jer svi pljuju po njemu, tu se nema što diskutirati, jasno je ko dan što je i kako je :P

@reLo - jesi siguran? Čech, Bosingwa, Terry, Cole, Ramires, Mata?

@chelsea4evercr - zato jer svi pljuju po njemu, tu se nema što diskutirati, jasno je ko dan što je i kako je :P

dobro mogu razumit da ste svi ljuti na lampsa sta vise ne igra kako je igra, ali meni je veci problem torres koji govori da je vezni red spor, a lik ne moze zabit za spanjolsku, placen tolike pare, a ne moze nista ucinit kako triba.

jbt da znas kako sam se veselia kad je dosa, a do sad nije niss pokaza. i pitam se zastosam se uopce veselia!??? :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

samo vi svršavajte na lamparda radi nečega što je bio pred 2-3 godine...al kad bi tim vašim zaluđenim glavama malo promućkali skontali bi koliko je lampard govno od čovjeka...da on stvarno voli Chelsea prizno bi da ne može više igrat, i da nema spreme za prvih 11 i povuko se u penziju, te prepustio mjesto Joshu...ali ne, on je govno kojemu je na prvom mjestu osobna slava pa tek onda momčad...govno West Hamovsko, nek se vrati u taj jebeni West Ham odakle je i došo, pljujem na njega!

Tu je AVB da procjeni da li Lampard ima spreme ili ne, trener naređuje tko će igrat, nema Frank ništa s tim. Kladim se da AVB izostavi Franka momčadi na više utakmica zaredom da Lampard ne bi zucnuo ni riječ ako bi Chelsea tada bolje igrao i pobjeđivao. O kakvoj "penziji" ti pričaš pa nema 40 godina, ima 33 i može biti od velike koristi timu još 2-3 godine.

Osobna slava?! Josh, 19-ogodišnji Josh u prvu momčad?

Sori kolega ali ovo je po meni najružniji post na ovom forumu

Scholes (36 god) ove godine otisao u penziju, Giggs (uskoro puni 38 god) i dalje igra, Totti (35 god) i ne pomislja da se oprosti, Inzaghi (38 god) i dalje igra i sta su to sad oni bolji pa mogu igrati u najacim ligama sa ovoliko godina a Lampard ne? Naravno da se ne ocekuje od njega da bude bolji iz godine u godinu ili da igra do 38. godine, ali itekako moze pruziti jos dosta utakmica i odigrati solidno do 35 sto da ne

stvarno si me iznenadio sa onom porukom, posebno igraču koji 10 godina nosi naš dres, koji je uzor svim navijačima Chelsea godinama. Zamjeraš mu to što je 2-3 godine na početku karijere počeo u klubu svoga oca? da nije bilo tog west hama, nebi danas gledali ovakvog lamparda, a ponajviše vrijeđanje west hama kao kluba. Zar smo pali tako nisko ?

Uzdižeš u visine Joshuu, igrača koji ima manje od 10-tak nastupa za chelsea, koji još ni minute nije odigrao ove sezone, nedvojbeno će biti velik igrač, ali strpi se malo, još pokoju godinu.

Sa ovim oko lamparda, spustio si se u očima kod većine nas, pa tako i mene., krajnje neozbiljno i djetinjasto.

Scholes (36 god) ove godine otisao u penziju, Giggs (uskoro puni 38 god) i dalje igra, Totti (35 god) i ne pomislja da se oprosti, Inzaghi (38 god) i dalje igra i sta su to sad oni bolji pa mogu igrati u najacim ligama sa ovoliko godina a Lampard ne? Naravno da se ne ocekuje od njega da bude bolji iz godine u godinu ili da igra do 38. godine, ali itekako moze pruziti jos dosta utakmica i odigrati solidno do 35 sto da ne

giggs i totti su jos uvijek na razini svog kluba, lampard je na razini hajduka

Ko si ti da kazes to ?

AVB jest mlad trener, ali sigurno zna bolje od tamo nekih forumasa. Na kraju krajeva, jebo sve ako neki ovdje ne ocekuju od Josha da zaigra ko Iniesta odmah.

Pravi onaj gloryhunter, da ispadnemo iz lige ti bi prestao navijati za chelsea, jer hey, ne mogu se ja hvaliti timom koji nije u premijer ligi :o Moj sine, idi navijaj za barsu...

ne pricaj sranja jer sam navijao za chelsea i prije abramovicevog dolaska, kad su bili u sredini ljestvice, pa nekad i nize, a na kraju krajeva zar nam nije svima zelja da srusimo 2 manchestera?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.