Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - Sunderland (A) 10.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma presporo igramo utakmica predosadna.. iako je pobjeda nije uopste lijepa za gledat..

i zbog te mrtvacke igre smo upravo primili gol.. ccc

lampradu vakat prolazi trebalo je naci adekvatnu zamjenu a njega polahko na klupu...

nece se torres sa ovom vezom nazabijati golova...

Omg Torres ajde sto ne napravi nista dok je u igri nego odma i igra losija, a ona klocina Bendtner oce da ustopa loptu i asistira ooj, stavite onog smajlija sto se pljusne u facu, da se opalim jednom

Jebo ga grom i izmjene. Dok ih nije napravio mi smo igrali fubal. Izađoše najbolji igrači danas ( Mata i Sturridge) a uđe junac malouda..joj kako ga nemogu u pm..Trenutno mi je i kalou draži od malude..ccc još ubaci romeua a ostavi mceachrana na klupi..fuj

Kako je Torres tako spor? Spori pokreti tijela kod promjene smjera, spore reakcije, spori driblinzi. Zadnji trenuci utakmice, izgubio je 3 ili 4 lopte. Ne razumijem u čemu je problem, što se dogodilo tom čovjeku?

Moj Bože Torres šta uradi. Pa ni jedan duel nije dobio a ona propuštena šansa na kraju je ko šlag na tortu. Jel to bio pas, šut, ubačaj, koji k.?! Baš je sve bilo lijepo a onda je Torres ušao, razočarao i primili gol.

Puno bolja igra, Mata je veliko pojačanje, Sturridge će eksplodirati.

3 boda se pišu

Ovakvom igrom protiv MANu-a nebu išlo. Lampard ne može smisleno gurnuti loptu, Torres ako je dvaput potrčao. Ne znam, iduća utakmica je velika, ali ne gajim neke velike nade. Nema fluidnosti više.

E ljudi Anelka je poceo utakmicu i sta je uradio nista isto kao i Torres to je dokaz da Torres ili bilo ko ko igra špica nema lopti znaci moramo u januaru trazit pleya primimo nikakav gol u 91 min. i to nikakav Sturridge najbolji sjajan gol i odlicna igra Mata takodje Meireles i skoro cijeli tim koji je igrao prvih 11 ali po meni mozda najlosi od prvih 11 Anelka i Lamps

Pogodio sam rezultat...međutim, nisam zadovoljan sa načinom na koji smo primili gol, opustili smo se. Također bi izvadio Anelku, a ne Matu i naravno volio bi da je Josh ušao, a ne Romeu...ali dobro, pobjeda je tu, a to je najbitnije :D

Igra je bila solidna, jos malo da se to uhoda i bice ok, ali Torres sto moze razocarat to nije humano, samo jos da Bendtner da gol i to je to, nea napadaca koji nije postigao gol ove sezone samo Torres nista, ajde da ima suteva i prilika ali nista

Ne treba tražit nikakvog pleya nego se riješit pod hitno hodajućeg mrtvaca s brojem 8 na leđima. Također, treba se počet koristit Josha. A sad malo da prokomentiram ekipu.

Čech - osim onog puta kad je zaplivo u prazno, bio na vrhunskoj razini cijelu utakmicu.

Cole i Bosingwa - Odlični danas, Cole kao uvijek, a Jose daje nagovještaje sezone života.

Ivanović - katastrofalan, od 10 reakcija, on ih 9 loše odradi ukoliko ih uopće odradi. Da sam na mjestu AVB-a ne bi mu ginula svlačionica ako ne i rezervni tim.

JT - jedan od boljih danas, možda i najbolji.

Meireles - ako isključimo one 2-3 lopte u žito, bio je vrlo dobar i odmah se uklopio.

Ramires - fenomenalan, po meni jedan od boljih igrača u našoj ekipi.

Lampard - uljez broj 1, hodajući mrtvac, primi loptu, pegla je, usporava igru, i nijedno točno dodavanje, a izgubio je masu lopti, pogotovo sad u kraju kad je bilo najkritičnije. Zahvalit mu se za sve i poslat ga u..

Mata i Sturridge - obojica su nam jako podigli igru, Sturridge onom majstorijom, a Mata JE majstorija.

Anelka - solidno, ništa više od toga, ali nije uljez.

---------

Malouda - dovoljno dobar danas, vidi se da još uvijek može ko u najboljim danima.

Torres - katastrofa, izgleda da mu nema spasa, sve je gori i gori..

Romeu - nije bio dovoljno u igri da bih ga mogao prokomentirati.

Andre Villas-Boas - budala.

Josh McEachran - najjači momak u klubu, ja nebi mogo pretrpit ovakva sranja od trenera, portugalsko smeće..

Utakmicu smo rutinski odradili, odigrali onoliko koliko nam treba. Sigurno je da možemo i bolje, i sigurno će biti bolje dok još par igrača uÄ‘e u formu u kakvoj i treba da budu (prvenstveno mislim na Torresa). Meireles solidno odigrao, imao asistenciju za gol i to je dovoljno.

Torres nikad neće dati gol dok igra s onakvim saigračima. Danas ulazi s klupe, a na klupu idu jedini igrači koji bi mu mogli pomoć, to ne kontam. Malouda i Romeu se ubacuju, a Josh na klupi. To nikako prežalit. @Dubrovčanin, stobom se slažem po pitanju Lamparda. Jest legenda jest sve, ali prošlo je njegovo, definitivno. Ne može frajer meda. Zar je toliko teško ubacit jedinog pleja kojeg imaš u ekipi, a izbacit kako @dubrovčanin kaže hodajućeg mrtvaca.

Onda, u zadnjih nekoliko sezona najbolju odbranu smo imali, a pogledajte ko nam sve daje golove ove sezone. Šta će tek biti protiv uniteda?? Mata, Sturridge i Terry su izvukli ekipu danas. Ostalo nothing.

Ivanović - katastrofalan, od 10 reakcija, on ih 9 loše odradi ukoliko ih uopće odradi. Da sam na mjestu AVB-a ne bi mu ginula svlačionica ako ne i rezervni tim.

Lampard - uljez broj 1, hodajući mrtvac, primi loptu, pegla je, usporava igru, i nijedno točno dodavanje, a izgubio je masu lopti, pogotovo sad u kraju kad je bilo najkritičnije. Zahvalit mu se za sve i poslat ga u..

Andre Villas-Boas - budala.

Josh McEachran - najjači momak u klubu, ja nebi mogo pretrpit ovakva sranja od trenera, portugalsko smeće..

:o :angry: :(

Drago mi je sto nisu sve oci uprte u nas, to olaksava posao igracima i manageru.

Sto se same tekme tice, ja sam zadovoljan. Naravno da moze bolje, ali za to ima vremena i prostora. Trebamo svi malo strpljenja i izdurati neke greske kojih je bilo i kojih ce naravno biti bez obzira na sve. Nekolliko briljantnih poteza danas i sto je najvaznije, tri boda su u dzepu.

Okrenuti se Leverkusenu. ;)

Torres sve gori i gori, njemu izgleda nema pomoci. :wacko:

Nema mu pomoći sa onim veznim redom. Teške, tvrde utakmice, nema lepršavosti, ali eto... pobjeđuje se.

Ne mislim da ce United tako lako doci do pobijede, Mata-Drogba-Sturidge je dobitna kombinacija!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.