Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - Sunderland (A) 10.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

Torres nikad neće dati gol dok igra s onakvim saigračima. Danas ulazi s klupe, a na klupu idu jedini igrači koji bi mu mogli pomoć, to ne kontam. Malouda i Romeu se ubacuju, a Josh na klupi. To nikako prežalit. @Dubrovčanin, stobom se slažem po pitanju Lamparda. Jest legenda jest sve, ali prošlo je njegovo, definitivno. Ne može frajer meda. Zar je toliko teško ubacit jedinog pleja kojeg imaš u ekipi, a izbacit kako @dubrovčanin kaže hodajućeg mrtvaca.

Onda, u zadnjih nekoliko sezona najbolju odbranu smo imali, a pogledajte ko nam sve daje golove ove sezone. Šta će tek biti protiv uniteda?? Mata, Sturridge i Terry su izvukli ekipu danas. Ostalo nothing.

slazem se, Torres ovako nikako nece proigrati ,taman kada su dosla dva igraca koji mu mogu pomoci on njega stavi na klupu... po meni Anelka uopste nije trebao da pocne utakmicu ali eto...

sto se tice Lampsa njegovo rijeme prolazi, vise se na njega ne moze toliko osloniti, pa nije ni cudo sto ga vise ni u repki redovno nema, polahko to ostaje samo ime jednog Velikog ako ne i najboljeg igraca u Chelsea... uvijek ce mi biti drag i postivat cu ga, mnogo toga je ucinio ali svemu dodje kraj...

Chelsea prije svih,...

i jos da dodam da mi se vise svidio pas Mairelesa nego li gol Sturridgea, to je ona lopta koja nam je nedostajala i prosle sezone i prethodne 3 utakmice....

...mene je strah dvojca iz Manchestera koji razvaljuju sve pred sobom...

upravo gledam rezultate Man Utd vodi 5:0 u gostima, a danas je City pbjedio sa 3:0... :-((( njihovi napadaci i veznaci briljiraju a nasi se po terenu setkaju...

bice to teze utakmice nego ikada do sada....

• Odgovori 123
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ljudi, sto danas nije bilo mikela ni na klupi ???

Pretpostavljam da ga AVB nije zelio dodatno umarati s ovim putovanjem nakon reprezentacije i meca u Bangladesu.

Pretpostavljam da ga AVB nije zelio dodatno umarati s ovim putovanjem nakon reprezentacije i meca u Bangladesu.

ok, hvala :D

da li neko moze dati download link utakmice, nisam danas mogao nazalost pratiti utakmicu :(

Lampard-HR bi gotovo stalno postavljao linkove

sta je bilo s lukaku-om. igra me nije odusevila, ali pobjedujemo sta je najvaznije. Za leverkusen ocekujem stvarno dobro predstavu jer je trebaju pruzit nakon sta se leverkusen razigra, a za manu-a necu ni pricat

http://www.fullmatches.net/sunderland-vs-chelsea-epl-10-sept-2011-full-match-dawnload/

da li neko moze dati download link utakmice, nisam danas mogao nazalost pratiti utakmicu :( Lampard-HR bi gotovo stalno postavljao linkove
Evo http://www.fullmatches.net/sunderland-vs-chelsea-epl-10-sept-2011-full-match-dawnload/

Ivanović - ... Da sam na mjestu AVB-a ne bi mu ginula svlačionica ako ne i rezervni tim.

Lampard - uljez broj 1, hodajući mrtvac ... Zahvalit mu se za sve i poslat ga u..

Andre Villas-Boas - budala.

Josh McEachran - ja nebi mogo pretrpit ovakva sranja od trenera, portugalsko smeće..

Pretjeruješ.

I don't think so.

Lampard je sve gori iz utakmice u utakmicu, Ivanovic je cjepanica, AVB budala, a Josha postujem do neba.

Kad Chelsea dobije Uniteda govoriti cete kako je AVB najbolji trener na svijetu. ;)

• Autor

Sutra otvaram temu za sljedeću utakmicu :) Ova će do utorka biti otovrena.

A moj komentar na utakmicu. Nisam "očaran" igrom, ali dok god pobjeđujemo, dobro je. Igramo neuvjerljivo kao ManUtd prošle godine, ali to je dobar znak jer je taj ManUtd bio prvak na kraju.

Najviše igru usporavaju Anelka i Lampard. Uvjeren sam da bi bilo bolje da je Lukaku igrao umjesto Anelke. Bio bi željan dokazivanja. A Lampard ni sjena onog sjajnog Lamparda do prije 2-3 godine. Pa šta bi s čovjekom nije mi jasno. Više nema muda da opali po golu. Rješenje je na njegovu poziciju staviti McEachrana koji je također željan dokazivanja. A i Ivanović pliva u zadnje vrijeme u obrani. Ovako bi ja počeo sljedeću utakmicu:

ČECH

BOSINGWA DAVIDLUIZ TERRY COLE

RAMIRES MEIRELES MCEACHRAN

STURRIDGE LUKAKU MATA

Sutra otvaram temu za sljedeću utakmicu :) Ova će do utorka biti otovrena.

A moj komentar na utakmicu. Nisam "očaran" igrom, ali dok god pobjeđujemo, dobro je. Igramo neuvjerljivo kao ManUtd prošle godine, ali to je dobar znak jer je taj ManUtd bio prvak na kraju.

Najviše igru usporavaju Anelka i Lampard. Uvjeren sam da bi bilo bolje da je Lukaku igrao umjesto Anelke. Bio bi željan dokazivanja. A Lampard ni sjena onog sjajnog Lamparda do prije 2-3 godine. Pa šta bi s čovjekom nije mi jasno. Više nema muda da opali po golu. Rješenje je na njegovu poziciju staviti McEachrana koji je također željan dokazivanja. A i Ivanović pliva u zadnje vrijeme u obrani. Ovako bi ja počeo sljedeću utakmicu:

ČECH

BOSINGWA DAVIDLUIZ TERRY COLE

RAMIRES MEIRELES MCEACHRAN

STURRIDGE LUKAKU MATA

prekini mi krast misli :P

slažem se, dobivanjem uniteda eventualnim golom lamparda, esat će se i avb i frank stoga ne treba biti tako kritičan, istina nije onaj stari frank ali izbacivat ga iz ekipe zbog joshua?

treba stat na loptu, ono je RL ne maneger.

Šta se tiče samo utakmice zadovoljan sam, čisto zbog pobjede, pojedini djelovi igre moraju se popraviti. Daniel je pokazao da je i dalje u formi te ga očekujem protiv uniteda zajedno sa Didierom.

Ivanović isto dosta slabiji nego prošle sezone, a tu osporavani Meireles je bio ponajbolji naš igrač jučer., i sigurno će potrajat i duže od prvog mjeseca ;) . Ne znam jedino zašto je Lukaku ostajao na klupi. očekivao sam ga zadnjih 20-tak minuta.

I da, još jednom čestitke Terry-u za fenomenalan gol, ljepo ga je zavukao.

Igra nije bila bajna ali je bolja nego u prethodnim kolima i poboljšava se iz kola u kolo i to me veseli.. Manchester je vraški uštiman ove sezone isto kao i mi na početku prošle sezone ali to ništa ne znači.. Mi smo nakon tekme protiv liverpoola upali u crnu rupu zašto ne bi i manchester nakon idućeg kola.. ;)

Za razliku od većine, imam neki dobar predosjećaj pred United...ne znam zašto, ali mislim da bi moglo dobro ispasti. U odnosu na jučerašnju postavu i izvadio Ivanovića i stavio Luiza ako će biti 100% spreman i naravno umjesto Anelke Drogba ako će biti spreman. Lamparda ne bi vadio upravo iz razloga što on svojim iskustvom može donjet prevagu u toj utakmici. Mislim da bi bilo pomalo čudno i neozbiljno staviti Josha protiv Manchestera od prve minute, a još nije ni sekunde odigrao ove godine. Ne bi imao ništa protiv ni ako Lukaku starta u slučaju da Drogba ne bude spreman, ali kažem, samo ne Anelka od prve minute. Nadam se da me dobar osjećaj neće prevariti B)

manchester je ovu sezonu poceo isto kao mi proslu, pobjede sa dosta golova,

a mi smo poceli isto kao manchester proslu, pobjede sa jednim golom razlike... :-DDD

protiv njih cemo vidjeti, dali smo mi dostojni i jaki konkurenti za titulu...

• Autor

Lampard mi je dugo godina bio najdraži igrač, i sada mi je top3 najdražih igrača, ali postoji nešto ispred Lamparda, a to je Chelsea. Lik vidno usporava igru i mlati loptom na sredini. Bolje da igra McEachran umjesto njega, ali ne da pogrešno shvatite. Ne da igra cijelu tekmu, nego nekih 65-70 min i ostatak tekme da igra Lampard jer će njegovo iskustvo često biti presudno. Tako se to radi. Ako sada nije vrijeme za McEachrana onda stvarno ne znam kad je :)

Sad sigurno nije. Kako ces ga gurnuti u vatru protiv jednog Uniteda ? Njegovo je vrijeme bila utakmica protiv Norwicha gdje je morao dobiti koji minut.

Ne znam sto ste se svi okomili na Franka. Mislim, istina je da to vise nije onaj igac iz recimo 04/05 sezone, ali nije ni toliko los kako ga neki ovdje predstavljaju. <_< Jasno je meni da uvijek mora biti neki zrtveni jarac. Obicno je to Kalou, kad njega nema onda Mikel, pa sada i Lampard. Bojim se da cete se posuti pepelom kada Lamps presudi Fergiejevoj druzini u sljedecem kolu. B)

@wisey

Nije loš kako ga predstavljamo!?!? Pa on je deset puta gori, pogledaj reprizu utakmice i izbroji mi koliko je točnih dodavanja imo, maksimalno 5, usporava igru, gubi lopte, što uopće dobro radi!? Izvodi penale!?

@diablo

Frende, ti si popizdio. Procitaj ovo gore sto sam Wiseyu reko za Mrtvarda, a Ivanovic nije bio malo nespretan nego je kikso na 9 od 10 lopti. Shvatio bih da ga branis da ste sunarodnjaci, ali pošto si iz BiH, drugog razloga da ga branis stvarno ne vidim.

samo vi svršavajte na lamparda radi nečega što je bio pred 2-3 godine...al kad bi tim vašim zaluđenim glavama malo promućkali skontali bi koliko je lampard govno od čovjeka...da on stvarno voli Chelsea prizno bi da ne može više igrat, i da nema spreme za prvih 11 i povuko se u penziju, te prepustio mjesto Joshu...ali ne, on je govno kojemu je na prvom mjestu osobna slava pa tek onda momčad...govno West Hamovsko, nek se vrati u taj jebeni West Ham odakle je i došo, pljujem na njega!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.