Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - Sunderland (A) 10.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem tezu utakmicu od prethodnih, Sunderland ima dobru ekipu koja moze napraviti probleme svakoj ekipi, nadam se prije svega boljoj igri nego u prethodnim utakmicama i naravno pobjedi pa makar i 0:1

PredviÄ‘am nelaku pobjedu od 1-2, mada je Sunderland iskljuÄivo napadaÄka ekipa i to bi se trebalo iskoristit koliko god je moguće, a na kraju krajeva ostali su i bez Benta, koji ih je držao prethodnih sezona.

Red je da im se osvetimo, znao minimum 0-3 nista manje, hehe :P

Ma ja bi bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom samo da se ona osigura sto je moguce prije, da ne cekaju kraj utakmice da napadnu. ;)

Ja nekako mislim, da bi ovo mogla biti najbolja naša tekma ove sezone. OÄekujem ubjedljiviju pobjedu.

Dijelim isto mišljenje! Mislim da stvari lagano dolaze na svoje i da je ovo utakmica u kojoj će mo explodirati!!

Ja mislim da cemo ovaj put napuniti mrezu do vrha, mata tri asistencije, Torres dva gola :)

Da da, vrijeme je da i mi odigramo nešto. Kažem ja optimistiÄno 1-3. Može li Drogba nastupiti?

Da da, vrijeme je da i mi odigramo nešto. Kažem ja optimistiÄno 1-3. Može li Drogba nastupiti?

Ne vjerujem, preriziÄno bi bilo već sad, možda da uÄ‘e ko zamjena protiv Uniteda najranije..

Nadam se da cemo poceti s ovim sastavom:

Ceh

Bosingwa- Luiz- Terry- Cole

Ramires - Meireles- Lampard

Sturidge-Anelka-Mata

Daniel je meni opasniji od Kaloua, ima bolji dribling i vrlo opasnu ljevicu, a do sada mi se Kalou uopste nije svidio, tri utakmice je odrigrao ispod nivoa...

Svidja mi se Bacikina taktika i odabir igraca... xD

ocekujem vrhunsku partiju nasih

Na temelju Äega? Jedino na Äemu ja gajim optimizam ako Mata poÄne a Meireles uÄ‘e oko 60 minute

Normalno da svak oÄekuje da već jednom eksplodiraju ali mislim da to neće biti ova utakmica.. Mislim da se Sunderland neće baš tako lako predat i da će to biti minimalna pobjeda.. OÄekujem vidjet Matu u prvom sastavu i od njega oÄekujem odliÄnu partiju.. :)

OÄekujem vrlo tvrdu utakmicu, na kraju rezultat Sunderland-Chelsea 1:2. TakoÄ‘er se slažem sa Lampardom da Mata treba zapoÄeti utakmicu, a Meireles ući u 60.-65. minuti...

0-2

mislim da bi poÄevši od ovog kola stvari polako dolaziti na svoje., dosta je bilo te slabe igre.

Šta je ovo, slabo se piše ovdje... Danas konaÄno tekma Chelsea, poželio sam ih gledati. Samo da ne zajebu stvar danas.

Sunderland 0:3 Chelsea ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.