Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Vodeni sportovi (vaterpolo i slično)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 176
  • Pregledi 19,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Uzela Hrvatska titulu u vaterpolu, bez neke velike pompe, u senci eurobasketa

• Svaka čast njima, ali ona istorijska bruka koja se nikada nije desila u istoriji srpskog sporta, namerno kažem srpskog jel sport na ovim prostorima su dizali i stvari gotovo svi iz bivše SFRJ, ali ovo

• Dobro si rekao, nisam ni znao da se igra

Pleme vam jebem napaljeno ko da žene vidjeli niste, pa u mojoj ulici ima 20 ovakvih. :P

hahah a kod Kuna u prijateljima jedno 500 :D

Ako ti je ovo ružno u faci pokaži mi šta ti je lijepo. Meni je cura slatka i jebozovna, faca tipična mediteranska. Moj reLo ne mora svaka ženska imati sisu muzaru ko Bosanka sa sela. Ima dobre noge i guz. Malo jače taman kakve volim. Kome se na ovo ne diže neka ga otpili.

zamisli s ovim maratonski seks, pa presušio bih, još djevojka 96 godište

kaže relo neće ovo, premlado za njega

kekekekke

Pleme vam jebem napaljeno ko da žene vidjeli niste, pa u mojoj ulici ima 20 ovakvih. :P

hahah a kod Kuna u prijateljima jedno 500 :D

Eee, nisi ti nista video... 

Bila je jedno vreme gif sekcija veoma aktivna ovde. 

Eee, nisi ti nista video... 

Bila je jedno vreme gif sekcija veoma aktivna ovde. 

Hahaha, mogu misliti sajber drkanja tada 

a vidi caeta, profesionalni IT na catcher šupaka i kad mu se svidi šupak onda na osnovu toga i facu nakiti bespotrebnim atributima

Najtrofejniji vaterpolista svih vremena, sa 29 medalja(21 zlato) Slobodan Boba Nikic se povukao iz reprezentacije.

Njegov kum Zivko Gocic, vlasnik 26 medalja(18 zlatnih) je takodje rekao zbogom reprezentativnom vaterpolu. 

Legende hvala vam za sve. 

• 4 godine kasnije...

hahahaha tema vodeni sportovi i Cae kači slike žena

i da, svaka čast vaterpolistima, i onaj rastanak je bio lijep

hahahaha tema vodeni sportovi i Cae kači slike žena

Ma ona je bila akutelna svojevremeno, sećam se toga

Irfane, kod nas su tolko ovi internet mediji bili pretrpani sa tekstovima o njenom maratonskom seksu, znači jednom u mesec dana za vreme olimpijade, mislim nisi mogo da otvoriš neku stranicu da ti ne izadje tekst o njoj

• 1 godina kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Vodeni sportovi (vaterpolo i slično)
  • 1 godina kasnije...

Tri olimpijske zlatne medalje zaredom. 2. od toga protiv hrvatske.

Katastrofalno stanje u srpskom vaterpolu su krunisali zlatnom medaljom na oi, svi ih podcjenili u srbiji.

Heroji.

13 minutes ago, reLo said:

Jedan od sportova koji definitivno ne trebaju biti na olimpijskim igrama. A možda najbolje i da se skroz ukine. 

Sporiji, dosadniji i nedinamičniji sport teško da postoji. 

prvi kolektivni sport koji je uveden na oi, spor i nedinamičan ti je zato što vjerovatno nemaš za koga navijati.

🇷🇸🥇🥇🥇

Just now, reLo said:

Imam, navijam za Hrvate ekekeke. 

tek onda shvatam koliko ti je sporo vrijeme danas prolazilo kad si gledao onu nemoć vašeg tima da si umislio da je sport spor i nedinamičan. svaka čast na srebru.

Ne znam iz kog razloga, stvarno mi to nije jasno. Decenijama unazad Madjarska, Srbija, Crna Gora, Hrvatska ubijaju u vaterpolu, uglavnom se te države smenjuju, ponekad iskoči dal beše Španija(ako ne grešim) svi ostali su za klasu ispod

i gle sad, nijedna od tih država nema uspeh u drugim vodenim sportovima, Osim Čavića, i one Nadje ja se ne sećam da smo nešto osvojili

Mislim da od osvajača medalja na Svjetskim prvenstvima u plivanju sa prostora bivše Jugoslavije imamo Lanu Pudar, Čavića, Nađu Higl, Draganju i onu braću iz Slovenije, možda još jedno iz Hrvatske da sam zaboravio. Vjerovatno velikim plivačkim nacijama vaterpolo nije toliko interesantan sport. Veći je apsurd što takve sile u vodenim sportovima, prije svega Kina, ne postoje u vaterpolu.

On 8/11/2024 at 5:38 PM, reLo said:

Jedan od sportova koji definitivno ne trebaju biti na olimpijskim igrama. A možda najbolje i da se skroz ukine. 

Sporiji, dosadniji i nedinamičniji sport teško da postoji. 

Nemoj da provociraš ljubitelje vaterpola, ima ih na desetine

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.