Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Vodeni sportovi (vaterpolo i slično)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 176
  • Pregledi 19,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Uzela Hrvatska titulu u vaterpolu, bez neke velike pompe, u senci eurobasketa

• Svaka čast njima, ali ona istorijska bruka koja se nikada nije desila u istoriji srpskog sporta, namerno kažem srpskog jel sport na ovim prostorima su dizali i stvari gotovo svi iz bivše SFRJ, ali ovo

• Dobro si rekao, nisam ni znao da se igra

Ovaj vaterpolo Srbija moze zmureci da pocne da igra :D 

Prije utakmice uopće nisam vjerovao da možemo pobijediti, samo smo protiv SAD-a igrali kako treba. Ali kada je počela utakmica mislio sam da ćemo pobijediti, bili smo bolji, igrali odlično. Ali onda potop u drugom dijelu, apsolutno zaslužena pobjeda Srbije. S ovakvim trenerom i bez Dobuda ovo je ogroman uspjeh za Hrvatsku.

• 1 mjesec kasnije...

Ovo će bit gusta utakmica ja mislim. Iako kladionice ne smatraju tako. 
Ja sam srcem odigrao na Hrvatsku iako mislim da će bit gusto al da će Srbija na kraju pobjedu odnijet. 
Å to se tiče ekipe Hrvatska ima boljeg golmana, i obranu, Srbija se dobro timski brani i to izvlači njihovu dvojicu braniča. 
Al vidjet ćemo. Kako god da proÄ‘e samo da ne bude incidenata, odigrat finale u lijepoj atmosferi i to je to. 
Neka bolji odnese titulu. 

Zaslužena pobjeda Srbije i čestitke im na tome. Čestitke i Hrvatskoj na srebru, ja iskreno nisam mislio da mogu do finala. Čim je Rudić otišao polako sam prestao pratiti repku, ne mogu smislit ovog Tucka, ali eto iznenadio me s ove dvije medalje, iako da je Ratko tu onda bi se i Hrvatsku nešto pitalo, ovako teško da će netko prekinuti dominaciju Srbije.

E reluga da vidis u Begeu al se prati.. Sjedim u kaficu, kurcobolja ono, valjda taman treba poceti tekma kad prilaze neke 2 babe i pitaju me koja je cetvrtina i koliko je. E jbt da baba zna za cetvrtine u pm :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

sećam se kad smo bili deca i imali neku školu plivanja i završava se trening,mi izlazimo a ispred u redu kao djaci čekaju niko drugi nego vaterpolo reprezentacija

prvi Šoštar,kapiten i niko ne sme da pisne dok mi ne izadjemo,ej mi deca imali prednost u odnosu na njih,pa ja u životu takav red i disciplinu nisam video

e zato smo mi svetski prvaci i ne pričam to sad da se hvalim nego jbg,takav pristip treba da se primeni i u ostalim sportovima,a ne ove pičkice fudbaleri kukumavče i jedu govna

nema to veze sa mentalitetom,jednostavno,kad svako radi svoj posao i kad ti se politika tu nešto ne meša,ako se trudiš,dolaze i rezultati,nismo mi slučajno tu

to je ta stara Å¡kola,ranije tako bilo i u basketu pa su i to sjebali 

Na sledeca takmicenja slati omladince.

Očito nogometna natjecanja na taj princip odrađujete. :P :D

Å alu na stranu,
Srbija je trenutno u vaterpolu nezaustavljiva. Sila su i nema im ravnih.
Hrvatska je jučer odigrala sramotno, usrali su se. A i da su odigrali na razini bila bi jako gusta utakmica.
Svaka čast, što je Hrvatska radila s Rudićem to Srbija sada radi.

Šteta što Dubri još nije došao laptop sa servisa da i on prokomentira malo. Hahahaha

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Očito nogometna natjecanja na taj princip odrađujete. :P :D

Å alu na stranu,
Srbija je trenutno u vaterpolu nezaustavljiva. Sila su i nema im ravnih.
Hrvatska je jučer odigrala sramotno, usrali su se. A i da su odigrali na razini bila bi jako gusta utakmica.
Svaka čast, što je Hrvatska radila s Rudićem to Srbija sada radi.

Šteta što Dubri još nije došao laptop sa servisa da i on prokomentira malo. Hahahaha

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

To si u pravu, komentarisanje vaterpolo utakmica Srbija vs Hrvatska jednostavno nije isti bez Dubra :D

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.