23. juni 2015.11 god. comment_221610 Каква доминација СрБÑког Ñпорта Ови БоÑанци Ñу Ñе давили и у лавору Prijavi
28. juni 2015.11 god. Autor comment_222110 iz Bergama nam stižu fenomenalne vesti - vaterpolisti Srbije osvojili su Svetsku ligu, pobedom u finalu nad Hrvatskom! RELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Prijavi
28. juni 2015.11 god. Autor comment_222116 A šta si mislio da će neko drugi osvojiti Realno, ovo u košarci i fudbalu su iznenađenja ali za vaterpolo svakodnevnica Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222134 Prije utakmice uopće nisam vjerovao da možemo pobijediti, samo smo protiv SAD-a igrali kako treba. Ali kada je poÄela utakmica mislio sam da ćemo pobijediti, bili smo bolji, igrali odliÄno. Ali onda potop u drugom dijelu, apsolutno zaslužena pobjeda Srbije. S ovakvim trenerom i bez Dobuda ovo je ogroman uspjeh za Hrvatsku. Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222136 sve srbija kao nesto osvaja, dje ste u invalidskoj odbojci aaa Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227598 Pratite li Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima? Održava se Kazanju u Tatarskoj. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228007 Ovo će bit gusta utakmica ja mislim. Iako kladionice ne smatraju tako. Ja sam srcem odigrao na Hrvatsku iako mislim da će bit gusto al da će Srbija na kraju pobjedu odnijet. Å to se tiÄe ekipe Hrvatska ima boljeg golmana, i obranu, Srbija se dobro timski brani i to izvlaÄi njihovu dvojicu braniÄa. Al vidjet ćemo. Kako god da proÄ‘e samo da ne bude incidenata, odigrat finale u lijepoj atmosferi i to je to. Neka bolji odnese titulu. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228163 Zaslužena pobjeda Srbije i Äestitke im na tome. ÄŒestitke i Hrvatskoj na srebru, ja iskreno nisam mislio da mogu do finala. ÄŒim je Rudić otiÅ¡ao polako sam prestao pratiti repku, ne mogu smislit ovog Tucka, ali eto iznenadio me s ove dvije medalje, iako da je Ratko tu onda bi se i Hrvatsku neÅ¡to pitalo, ovako teÅ¡ko da će netko prekinuti dominaciju Srbije. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228173 ÄŒestitke Srbiji, trenutno najjaÄi u ovom sportu. Hrvatska odigrala neprepoznatljivo i ispod svake razine. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228176 Ko još prati ovo sranje od sporta lol Jebte ne morate pratit sve što je vaše. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228180 E reluga da vidis u Begeu al se prati.. Sjedim u kaficu, kurcobolja ono, valjda taman treba poceti tekma kad prilaze neke 2 babe i pitaju me koja je cetvrtina i koliko je. E jbt da baba zna za cetvrtine u pm :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228186 sećam se kad smo bili deca i imali neku Å¡kolu plivanja i zavrÅ¡ava se trening,mi izlazimo a ispred u redu kao djaci Äekaju niko drugi nego vaterpolo reprezentacija prvi Å oÅ¡tar,kapiten i niko ne sme da pisne dok mi ne izadjemo,ej mi deca imali prednost u odnosu na njih,pa ja u životu takav red i disciplinu nisam video e zato smo mi svetski prvaci i ne priÄam to sad da se hvalim nego jbg,takav pristip treba da se primeni i u ostalim sportovima,a ne ove piÄkice fudbaleri kukumavÄe i jedu govna nema to veze sa mentalitetom,jednostavno,kad svako radi svoj posao i kad ti se politika tu neÅ¡to ne meÅ¡a,ako se trudiÅ¡,dolaze i rezultati,nismo mi sluÄajno tu to je ta stara Å¡kola,ranije tako bilo i u basketu pa su i to sjebali Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228193 Gleaj rele retadda misli da je samo fudbal sport A kjad je osnivo fortal i porum drko na srbe i hrvate Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228300 Na sledeca takmicenja slati omladince. OÄito nogometna natjecanja na taj princip odraÄ‘ujete. :P :D Å alu na stranu, Srbija je trenutno u vaterpolu nezaustavljiva. Sila su i nema im ravnih. Hrvatska je juÄer odigrala sramotno, usrali su se. A i da su odigrali na razini bila bi jako gusta utakmica. Svaka Äast, Å¡to je Hrvatska radila s Rudićem to Srbija sada radi. Å teta Å¡to Dubri joÅ¡ nije doÅ¡ao laptop sa servisa da i on prokomentira malo. Hahahaha Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228365 OÄito nogometna natjecanja na taj princip odraÄ‘ujete. :P :D Å alu na stranu, Srbija je trenutno u vaterpolu nezaustavljiva. Sila su i nema im ravnih. Hrvatska je juÄer odigrala sramotno, usrali su se. A i da su odigrali na razini bila bi jako gusta utakmica. Svaka Äast, Å¡to je Hrvatska radila s Rudićem to Srbija sada radi. Å teta Å¡to Dubri joÅ¡ nije doÅ¡ao laptop sa servisa da i on prokomentira malo. Hahahaha Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk To si u pravu, komentarisanje vaterpolo utakmica Srbija vs Hrvatska jednostavno nije isti bez Dubra :D Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237113 Srbija - Hrvatska na predostojecem Evropskom prvenstvu u vaterpolu, igraju u Areni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.