Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Vodeni sportovi (vaterpolo i slično)

Istaknuti odgovori

hahahahaha. Neću ulaziti u to al mislim da i Hrvatska ima Å¡ta za pokazati :D Te 3 reprezentacije se samo mijenjaju na vrhu ima već dugo. 

• Odgovori 176
  • Pregledi 19,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Uzela Hrvatska titulu u vaterpolu, bez neke velike pompe, u senci eurobasketa

• Svaka čast njima, ali ona istorijska bruka koja se nikada nije desila u istoriji srpskog sporta, namerno kažem srpskog jel sport na ovim prostorima su dizali i stvari gotovo svi iz bivše SFRJ, ali ovo

• Dobro si rekao, nisam ni znao da se igra

Nemoj se ti smijat, lako je moguće da mi ispadnemo od Mađara, od kako je otišao Ratko Rudić u ništa nisam siguran

dobro to su madari ali da srbi ispadnu tako rano nisan moga zamislit haha

ovo do sada je što se tiče hrvatske bilo za zaborav praktički, ali mislim da danas ipak prolazimo mađare...

moraju se sabrati konačno i ući u to finale, a onda :D

ovo do sada je što se tiče hrvatske bilo za zaborav praktički, ali mislim da danas ipak prolazimo mađare...

moraju se sabrati konačno i ući u to finale, a onda :D

e jebat mu mater ako je ovo bilo sabiranje...

jednostavno se ne može promašiti 2 peterca protiv mađara i ući u finale..šteta

ali sretno susjedima crnogorcima :D

al ovo je uzas, sta radi onaj tucak koji kurac, onaki jadno bez muda igrat sranje

Tucak je tu samo lutka, i to uškopljena otkad su mu utrpali 5-6 tatinih sinova koji mrtve veze s vaterpolom nemaju u reprezentaciju. Nemoš se ti s njima ničemu ni nadat, realno ne bi ni grupu prošli da nas nije ždrijeb pomazio, ma šta pomazio, oralno zadovoljio.

• 5 mjeseci kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

u subotu na rasporedu poslastica prvensta( bar po imenu)
po igri nazalost mislin da ce nas srbija analno devastirat

ovo stae hrvatska dosada prikazala je u rangu sad i brazila :(

Pogledaj ti sta sam ja napisao na prosloj stranici sto je bilo prije skoro godinu dana.. Nema Rudića nema igre, to je to, od kako je tu Tucak to ne liči na reprezentaciju.

• 2 sedmice kasnije...

SRBIJA JE EVROPSKI Å AMPIOOOOOOOOOOOOONNNNNN

poderali smo Mađare 7:12 na njihovom terenu, kakvo razguživanje eeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10505561_276891692494388_816910970766590

GOOOORIIIII SVEEEE

10451798_587460224707004_436599818656218

odbranili smo Evropsku titulu

• 4 sedmice kasnije...

Velimir Stjepanovic je  juce uzeo zlato na EP 400 metara a danas se plasirao u finale na 200m slobodnog stila , bravo mali. Inace dolaze iz institucije zvane SD PARTIZAN :D 

Jos jedno zlato za SRBIJU I STJEPANOVICA , bravo mali !!!

14085544542847.jpg

BRAVO LEGENDO!

Ovo mi liči na početak dugogodišnje dominacije u svetu plivanja slobodnim stilom, momak ima tek 21 godinu, ima vrhunskog trenera, živi i trenira u Dubaiu tako da o uslovima za treniranje ne moram da pričam posebno, SAMO NAPRED !

• 4 mjeseca kasnije...

Fantastična atmosfera na "Banjici" i lavlje srce izabranika Vladimira Vujasinovića omogućili su vaterpolo klubu Partizan prvi trijumf u tekućoj sezoni Lige šampiona.

Partizan je u odloženoj utakmici prvog kola grupe "B" savladao Galatasaraj rezultatom 10:7 (1:0, 2:4, 3:3, 4:0) čime su crno-beli stigli do prve pobede od početka takmičenja.

Malo je reći da je okršaj srpskog i turskog kluba bio interesantan o čemu svedoči i podatak da je Galatasaraj sredinom treće deonice imao tri gola prednosti, a onda se upalila crno-bela turbina.

Dušan Mandić i Gavril Subotić bili su pokretači Partizanove igre a "Grobari" su još jednom objasnili kako se na vaterpolo mečevima pravi fudbalska atmosfera.

https://www.youtube.com/watch?v=k1n7pIbSHSA

• 5 mjeseci kasnije...

Zbog fudbalera niko se nije setio da objavi da su vaterpolisti osvojili zlato na Evropskim igram u Bakuu :D

14349024341561.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.