Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Vodeni sportovi (vaterpolo i slično)

Istaknuti odgovori

On 8/12/2024 at 7:44 PM, Adi said:

Mislim da od osvajača medalja na Svjetskim prvenstvima u plivanju sa prostora bivše Jugoslavije imamo Lanu Pudar, Čavića, Nađu Higl, Draganju i onu braću iz Slovenije, možda još jedno iz Hrvatske da sam zaboravio. Vjerovatno velikim plivačkim nacijama vaterpolo nije toliko interesantan sport. Veći je apsurd što takve sile u vodenim sportovima, prije svega Kina, ne postoje u vaterpolu.

Velja Stjepanović još je uzeo poneku medalju na svjetskim.

Mislim da kinezi ulažu u vaterpolo samo im je škola preloša za to, kao i u košarci. Npr. amerukanci su se digli ozbiljno u vaterpolu i posle pekinga ovo im je jedan od većih uspjeha mislim

• 1 godina kasnije...
  • Odgovori 176
  • Pregledi 19,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Uzela Hrvatska titulu u vaterpolu, bez neke velike pompe, u senci eurobasketa

• Svaka čast njima, ali ona istorijska bruka koja se nikada nije desila u istoriji srpskog sporta, namerno kažem srpskog jel sport na ovim prostorima su dizali i stvari gotovo svi iz bivše SFRJ, ali ovo

• Dobro si rekao, nisam ni znao da se igra

Svaka čast njima, ali ona istorijska bruka koja se nikada nije desila u istoriji srpskog sporta, namerno kažem srpskog jel sport na ovim prostorima su dizali i stvari gotovo svi iz bivše SFRJ, ali ovo što je sad aktuelna vlast učinila i dalje čini sa košarkom i fudbalom je za bacanje nuklearne bombe na te ljude

nisam čovek od mržnje, ali ljude koji su povlačili te poteze bih lansirao negde na antarktik, ili kamčatku, na -70 da čekaju kraj sveta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.