14. august 2024.2 god. comment_357347 On 8/12/2024 at 7:44 PM, Adi said: Mislim da od osvajača medalja na Svjetskim prvenstvima u plivanju sa prostora bivše Jugoslavije imamo Lanu Pudar, Čavića, Nađu Higl, Draganju i onu braću iz Slovenije, možda još jedno iz Hrvatske da sam zaboravio. Vjerovatno velikim plivačkim nacijama vaterpolo nije toliko interesantan sport. Veći je apsurd što takve sile u vodenim sportovima, prije svega Kina, ne postoje u vaterpolu. Velja Stjepanović još je uzeo poneku medalju na svjetskim. Mislim da kinezi ulažu u vaterpolo samo im je škola preloša za to, kao i u košarci. Npr. amerukanci su se digli ozbiljno u vaterpolu i posle pekinga ovo im je jedan od većih uspjeha mislim Prijavi
26. januar26. jan comment_370510 Svaka čast njima, ali ona istorijska bruka koja se nikada nije desila u istoriji srpskog sporta, namerno kažem srpskog jel sport na ovim prostorima su dizali i stvari gotovo svi iz bivše SFRJ, ali ovo što je sad aktuelna vlast učinila i dalje čini sa košarkom i fudbalom je za bacanje nuklearne bombe na te ljude nisam čovek od mržnje, ali ljude koji su povlačili te poteze bih lansirao negde na antarktik, ili kamčatku, na -70 da čekaju kraj sveta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.