Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Norwich City (A) 21.01.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

kako je igrao Lukaku, ja imao problema sa internetom, a i mislio sam da ce biti tekma u 4 sata.

cujem Torres opet masi, reko sam ja prije, treba Drogbi dozivotno produziti ugovor, rezultat je sam rekao sta smo masili, ja se nadam da smo imali dovoljno dobrih prilika :lol:

samo nek Meireles igra, to je najbitnije, to je Boasu najbitnije.
  • Odgovori 132
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro je pa sam izasao oko 60. min, bezze bi se nervirao, nego da pitam oce li ga Torres sigurno zabiti i iducu utakmicu, posto se stalno najavljuju neki njegovi golovi ;)
[quote name='Elao' timestamp='1327164372' post='19275']Dobro je pa sam izasao oko 60. min, bezze bi se nervirao, nego da pitam oce li ga Torres sigurno zabiti i iducu utakmicu, posto se stalno najavljuju neki njegovi golovi ;)[/quote]

Hoće. Jel sad sve uredu?
[quote name='Elao' timestamp='1327164372' post='19275']Dobro je pa sam izasao oko 60. min, bezze bi se nervirao, nego da pitam oce li ga Torres sigurno zabiti i iducu utakmicu, posto se stalno najavljuju neki njegovi golovi ;)[/quote]Rekao sam ja da se on cuva za manchestera.
Danas najgori na terenu uz Maloudu su bili Meireles i Mata. Koliko god Mata dobrih partija odigrao, danas je bio katastrofa, Sturridge isto...Meireles ne znam koji će mu kurac, svaku loptu što dobije puca, bilo to sa 10 ili 60 metara, a lako da zna opucat nego ima jak šut a preciznost jedna velika nula.

Obrana odlična, svih četvorica i Čech, čak je Bosingwa danas odlično odigrao, pogotovo ofenzivno osim onog jednog ubačaja što mu je otišo preko noge..Lamps dobar do povrede, Ramires relativno ok, Torresa ne krivim za ništa, probao je opucat i dobro je pucao, ali nije bilo sreće, a za onaj šut sredinom 1. pol kad je vanjskom gađo sa 16 m, mu naklon do neba.

Da Torres ima imalo sreće, bio bi najbolji strijelac Chelseaja sigurno.

I da, Lukaku je dobro odradio svoj dio posla, vidilo se da je to onaj Lukaku iz Anderlechta, Essien opet besprijekoran, od iduće ga očekujem u prvih 11
mata i sturridge nisu bili na razini dns,
obrana i cech super, bili su kordinirani.
lukaku majstor za ono sta je pokaza i ndam se da ce boas to uvidit kakvog igraca ima na klupi
a meireles mi ne bi igra prije essiena.
i odakle boasu promjena malouda- lampard malouda i ovako igra preko one stvari pa jos da igra kao kreator :angry:
boas triba prikko bokova bazirat igru i to je to a ne glumit neko momcadstvo nije ovo barca
Očekivao sam ovako nešto. Mučenje i neki tijesan rezultat. Nažalost (ili možda srećom :D ) već treći vikend zaredom nisam gledao Chelsea. Do QPR-a makar. A vidim drži se status quo, sve po starom. Samo nam je dubro počeo braniti Torrketa a došlo mu u glavu ono što ja trubim već pola godine za Maloudu.

Ovoj ekipi trebaju rezovi, to je sigurno, jer ovako više ne možemo nastaviti. Klub mora podići standarde i igrači moraju zaigrati onako kako su plaćeni, u suprotnom prtina. Ne smije se nikoga durati ako ne daje sve od sebe (Malouda) ili ako nije dovoljno kvalitetan (Kalou, Bosingwa). ;)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1327176080' post='19297']
mata i sturridge nisu bili na razini dns,
obrana i cech super, bili su kordinirani.
lukaku majstor za ono sta je pokaza i ndam se da ce boas to uvidit kakvog igraca ima na klupi
a meireles mi ne bi igra prije essiena.
i odakle boasu promjena malouda- lampard malouda i ovako igra preko one stvari pa jos da igra kao kreator :angry:
boas triba prikko bokova bazirat igru i to je to a ne glumit neko momcadstvo nije ovo barca
[/quote]

ma care dobro što to nije barca fućkaš barcu nego to nije ona šugava španjolska liga u kojoj imaš 2 jaka kluba 4 prosjeka i 14 drugoligaša, a bome nije ni portugalska u kojoj imaš Porto koji je za 3 klase jači od svih dobro aj Benfica se skupila sad prije sezonu dvije al ni oni do sad nisu bili nešto, pa onda ti lagano Barcinim igračima daš loptu u noge oni ionako igraju svaku tekmu isto,a Porto još bolje pa ti svi mogu sami rješit tekme takve lige pa pričamo o Hulku Guarinu Perreiri Falcau itd. možda to nisu svi vrhunski igrači ali su za 3 klase od ostalih u ligi.
Dok je PL puno drukčija a AVB nije ništa od Mou-a pokupio osim one bahatosti i arogantnosti koju pak moraš potkrepljivat igrama rezultatima i trofejima što Mou i radi a ovaj je od višemiliunske ekipe, prvaka , napravio europaligaša, a da ne govorim o glupom i djetinjastom ponašanju, (mislim na ono prema Anelki i Alexu). Ima tu previše grešaka nisam za smjenu AVb-a držim da svakom treba dat priliku, l kao što rekoh previše je rupa grešaka prosjeka i ispodprosjeka i treba podvuć crtu i dramatičan rez napravit inače je 15 mil bačeno u vjetar isto to i sa sezonom ili kolko već AVB ostane a ekipa je opet napravljena ili bolje rećeno igraći nabacani na teren po izboru Romanovog hira i opet će se čekat netko tko će slućajno s takvom ekipom možda i osvojit LP jer inaće će Roman samo mjenjat takve ko na traci a ruku na srce takva ekipa neće osvojit LP jer to nije ekipa nego kao što rekoh igrači nabacani na teren po izboru ROmanovog hira, a za ovo što je u Chelsiju je mogao složit mrak ekipu koja bi par puta pokorila europu i englesku i to za 3 puta manje novce ako ne i više.
  • Autor
Ja vam moram reći da sam počeo sumnjati u Villas-Boasa. Do današnje utakmice i nakon svih onih loših rezultata je imao moju bezrezervnu podršku. Ja kažem da se čovjeku treba dati i dvije godine ako treba da posloži sve i da proigramo. ALI današnja utakmica je bacila dašak sumnje na AVB-a što se mene tiče. Sve mogu shvatiti, ali neke stvari ne mogu.Jednostavno ne mogu. Ubijte me ljudi, ali ja ne mogu shvatiti neke stvari što se Boasa tiče. Očekivao sam od njega ove sezone više. I čekao do danas. Ali ne znam šta više čekati? Nekako sam vjerovao da je AVB temperamentniji, da će napaliti igrače na pobjedu, da će dati pravu priliku mladim. Svašta sam očekivao. Očekivao sam da će svim silama navrnuti na Abramoviča da mu trebaju prava pojačanja - svjetske klase. Nisam očekivao da ćemo dovesti Meirelesa. Nisam očekivao da McEachran neće dobiti pravu šansu već ove sezone. Nisam očekivao ovoliko forsiranje Maloude koji je očito odsvirao svoje. Ja ovo i ove igre više ne podnosim!!! Pogledat ću još sljedeću utakmicu Chelseaja na telki i ne počnu li se stvari popravljati do kraja sezone apstiniram što se tiče gledanja utakmica. Ili možda AVB-u treba bolji pomoćnik, iskusniji. Nije mi jasno zašto je stanje ovako. [u][b]Pa mi smo bili bolja ekipa pod Ranierijem!!![/b][/u]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327181741' post='19312']
Ja vam moram reći da sam počeo sumnjati u Villas-Boasa. Do današnje utakmice i nakon svih onih loših rezultata je imao moju bezrezervnu podršku. Ja kažem da se čovjeku treba dati i dvije godine ako treba da posloži sve i da proigramo. ALI današnja utakmica je bacila dašak sumnje na AVB-a što se mene tiče. Sve mogu shvatiti, ali neke stvari ne mogu.Jednostavno ne mogu. Ubijte me ljudi, ali ja ne mogu shvatiti neke stvari što se Boasa tiče. Očekivao sam od njega ove sezone više. I čekao do danas. Ali ne znam šta više čekati? Nekako sam vjerovao da je AVB temperamentniji, da će napaliti igrače na pobjedu, da će dati pravu priliku mladim. Svašta sam očekivao. Očekivao sam da će svim silama navrnuti na Abramoviča da mu trebaju prava pojačanja - svjetske klase. Nisam očekivao da ćemo dovesti Meirelesa. Nisam očekivao da McEachran neće dobiti pravu šansu već ove sezone. Nisam očekivao ovoliko forsiranje Maloude koji je očito odsvirao svoje. Ja ovo i ove igre više ne podnosim!!! Pogledat ću još sljedeću utakmicu Chelseaja na telki i ne počnu li se stvari popravljati do kraja sezone apstiniram što se tiče gledanja utakmica. Ili možda AVB-u treba bolji pomoćnik, iskusniji. Nije mi jasno zašto je stanje ovako. [u][b]Pa mi smo bili bolja ekipa pod Ranierijem!!![/b][/u]
[/quote]
cae brate nemoj se zivcirat istina je to sta si reka
@cae

Zašto sumnjati u Boasa. Uredu nije cvjećka ni on, ima svojih mana, normalno. Ali vidi jednu stvar ili više njih..

Dobili smo Newcastla 3:0 (u odličnoj su formi bili, igrali sjajno), Dobismo Citya ( do tada ne poražen), dobismo Valenciju 3:0 (a u sjajnoj su formi španci tada bili), bilo je još dobrih rezultata.
Sve te rezultate napravila je ista ekipa, sa Andreom na čelu. Što pokazuje da on zna svoj posao. U tim utakmicama su se igrači prije svega trudili, a taj trud je uveliko pomogao da naprave te dobre rezultate. Danas je upravo to falilo, trud.
Ali zašto?? Šta to treba AVB da uradi, da vezni red malo potrči , da natjera Lampsa da se brže otarasi lopte, da Meireles ne šuta sa svih pozicija na terenu, da Ramires doda nekad loptu u noge, da Bosingwa ubaci koju loptu u šesnaesterac... Šta??

Da ih postavi na klupu?? Pa da po novinama jauču i mjauču kako trebaju igrati, a kad igraju nikakve koristi.

Jednostavno nije njemu lahko, nikako. Počeo se oslobađati stare garde, nadam se da će ubrzo i ostale (koji trebaju, naravno ne svi) pa da sastavi ekipu po svome i onda da očekujemo neke rezultate. S ovim timom, neće moći. Ni on, a Boga mi ni njegov nasljednik (ako bi Boas eventualno bio smijenjen).

Ja ću čekati i biti uz AVB, ovu sezonu i naarvno sljedecu, dok on ne sredi ekipu, a kasnije ako ne bude išlo, onda ne znam...

Uglavnom nemojte odma po treneru, jer se vidi ba da nije toliko do njega.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1327183832' post='19335']Šta to treba AVB da uradi, da vezni red malo potrči , da natjera Lampsa da se brže otarasi lopte, da Meireles ne šuta sa svih pozicija na terenu, da Ramires doda nekad loptu u noge, da Bosingwa ubaci koju loptu u šesnaesterac... Šta??
[/quote]

Sad ću ti brato odgovoriti na ova tvoja pitanja. Ovo nije prvi put da igramo ovako blijedo i da neki igrači iz utakmice u utakmicu ponavljaju greške igraju loše. Šta AVB treba da učini? Treba da ih stavi na klupu i da priliku nekome tko će ginuti na terenu. Eto to treba. Ako nema muda da riskira jednu utakmicu onda on nije trener kakvog sam ga ja vidio. Bio je puno ekstravangardniji u Portu. Onda te priče s medijima - pa Sir Alex Ferguson i Jose Mourinho nikada nisu dopuštali sebi da mediji upravljaju s njima. Pošalju ih u 3pm što su i znali raditi. SAF je godinama bojkotirao BBC i Sky, nije htio slova da izusti za njihove novinare. I nije ga bilo briga što oni misle. Pa ako AVB nema muda barem za to onda mu nije mjesto u nas :/
On ostavi Lamparda jednu utakmicu na klupu, ovaj odma poleti u novine i izjavljuje kako nije zadovoljan. Vjerovatno, svoje ne zadovoljstvo ne krije ni u svlačionici, na treningu. To se odrazi na ekipu. I nije jedini, žalio se i Malouda i Kalou i Drogba, svi koje ostavi na klupi.

Stvarno mu nije lahko, zato kažem treba sačekati da očisti ekipu od takvih, a to je već počeo radit. Pa ćemo onda pričati.
Ma nije Avb u stanju da odrzi dobru atmosferu u svlacionici. To je zbog neiskustva i definitivno zbog toga sto nije autoritet kakav bi trebao biti u svlacionici. To se vidi na terenu. Kad sam gledao utakmicu protiv Sunderlanda zaista sam pomislio da igraci protestuju zbog Alexa i Anelke, nisu se uopste trudili.
Nema on autoritet i iskustvo za kontrolirati igrače ove klase, to je sigurno, a svakako nema muda ni ubacivati mlade ni odjebavat medije. On će to s vremenom steći najvjerojatnije, no pitanje je koliko će trajati taj vremenski period sticanja navedenih kvaliteta?
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327190151' post='19416']
Nema on autoritet i iskustvo za kontrolirati igrače ove klase, to je sigurno, a svakako nema muda ni ubacivati mlade ni odjebavat medije. On će to s vremenom steći najvjerojatnije, no pitanje je koliko će trajati taj vremenski period sticanja navedenih kvaliteta?
[/quote]

Mogu reći da si ti nešto optimističniji u svojim komentarima što se tiče AVB-a nego prije šta ja znam recimo mjesec i pol. Da si ovo ti onaj od prije mjesec i pol poslao bi ga u 3pm.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327190617' post='19422'] Mogu reći da si ti nešto optimističniji u svojim komentarima što se tiče AVB-a nego prije šta ja znam recimo mjesec i pol. Da si ovo ti onaj od prije mjesec i pol poslao bi ga u 3pm.[/quote]

Šaljem ja njega u pm redovito, ništa ti ne brini :lol:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327190771' post='19426']

Šaljem ja njega u pm redovito, ništa ti ne brini :lol:
[/quote]
Mene on svakoj utakmici iznervira!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327181741' post='19312']
[/quote]

slažem se s tobom...

stvarno više neznam šta napraviti da igrači počnu napokon igrati za ovaj sveti klub onako kako spada...
Evo sad sam pogledo te higlightse. Moram priznati da me nasmijao onaj dalekometni pokušaj Maloude, koja tragikomedija od igrača je postao. :rolleyes: :lol:
evo sad pogledao sažetak btw hvala na sažetku. Šta reći napadač od 50 milja evrića mora znat pucat lejovm ako ja mogu kad igram s dečkima na igralištu potegnut slodino ljevom ovaj mora gađat rašlje lejvom a kamoli izbjegavat pucanje njom i namješta se na desnu makar je ono bio ljep pokušaj. I evo na sažetku sam uspio potvrdit ono što tupim previše okljevanja ko da se boji pucat u onoj situaciji kad je dobio povratnu od Bosignwe namješta se ko da puca s 50 metara a ne iz peterca. Još bi nadodao da svatko ima pravo izrazit nezadovoljstvo minutažom pa tako i Malouda i Lampard i Drogba i Kalou itd. ali eto Lampard dobije priliku i rješi 3 utakmice , Drogba dobije priliku i prođemo skupinu LP uz par golova u PL , ova dvojca dobiju priliku i ne naprave ništa samo odmognu ekipi i takvima AVB treba reć , skupit muda i reć imao si priliku nisi taj kvalitet ajmo razguli, a ne im udvoljavat ko razmaženoj djeci.A zamjerka na taktiku je što smo malo preofanzivni praktički jedino Terry i Luiz su defanzivno orjentirani igrači i kad se izgubi lopta ili nerealizira akcija onda smo u dreku malo treba oladit AVB.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.