Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Norwich City (A) 21.01.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

[quote name='Semir' timestamp='1327062432' post='19005']
Zabit ce ga i Essien i Torres i bice 2:0 za nas.. ;)
[/quote]
ja bi voli da ih pregazimo ali ne virujem tako da ce bit zanimljivo pogledat
  • Odgovori 132
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1327065206' post='19051']
[b]Najave[/b]
[url="http://www.skysports.com/football/match_preview/0,,11065_3408697,00.html"]http://www.skysports...3408697,00.html[/url]
[url="http://www.goal.com/en/match/60425/norwich-city-vs-chelsea-fc/preview"]http://www.goal.com/...lsea-fc/preview[/url]
[/quote]

Razlika samo u Cahilu..:D
[quote name='Semir' timestamp='1327076432' post='19110']

Razlika samo u Cahilu.. :D
[/quote]
A Bane - Bosingwa ?
[quote name='sisa01' timestamp='1327079788' post='19125']
A Bane - Bosingwa ?
[/quote]

Nisam to primjetio..;)
[b] Cech, Bosingwa, David Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Meireles, Lampard, Sturridge, Torres, Mata

Subs: Turnbull, Ivanovic, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Lukaku[/b]
Kako me preduhitri ovaj gore, taman htio napisat :P
Dosta ofenzivna postava, igramo u vezi bez klasičnog destruktivca, Cahilla ni na klupi što je malo začuÄ‘ujuće, Bosingwa igra :(
Stvarno previse ofanzivno, ne znam vidjecemo.. ali ono sto mi se nikako ne svida i sto rece jakovf, bez pravog destruktivca, ni Romeua ni Essiena :S
Kad zabijemo 5 golova..jbte to je Norvich ;)
jaoo kako me ovaj bosingwa naživcirao, slažemo akciju i doÄ‘e do njega lopta, a on sam, i on ju centrira u pm negdje, strašno, i nisam očekivao da će malouda uć umjesto lamparda, ali šta je tu je, idemo dobit ovo u 2. pol.
KTBFFH!
Prelose prvo poluvrijeme, Norwich je bio opasniji, Torres po starom nula bodova ali naravno ocekujem opet da ga se brani, u drugom poluvremenu sam siguran da ce Chelsea postici gol-dva, ali sa ovakvom igrom ne moze covjek biti zadovoljan nikako
Bukvalno su mi sjebali dan sa ovim prvim poluvremenom..pravo su me izvicirali..
[quote name='Elao' timestamp='1327152972' post='19222']
Prelose prvo poluvrijeme, Norwich je bio opasniji, Torres po starom nula bodova ali naravno ocekujem opet da ga se brani, u drugom poluvremenu sam siguran da ce Chelsea postici gol-dva, ali sa ovakvom igrom ne moze covjek biti zadovoljan nikako
[/quote]

Ja ne znam što si ti gledo al Torres je najbolji dosad, dao je par dobrih lopta uključujući ovu Maloudi na kraju koja je bila majstorska, a o onom šutu da ne pričam...poezija, da se cenat naprijed ili nazad odbila bio bi gol, Rudd(y) ju je prstima jedva spasio.
[quote name='mata10' timestamp='1327153117' post='19227']
Ma katastrofa.. osim par dobrih poteza Luiza u odbrani..
[/quote]

I par katastrofalnih tipa ono dodavanje Coleu 10 metara iza leđa, dobar je on igrač al stoper nije njegova pozicija, tu je opća opasnost, treba ga gurnut u vezu.
bosingwa jako loše poluvrijeme, vidjet ćemo sada maloudu, drago mi je da i on dobije prilike.
Meni se jednostavno niko nije svidio
Cak mi je Norvich bio i opasniji...
Danas se nenormalno lose dodaju, a o kretanju da ne govorim... Torres se opet izvlaci u stranu a Meireles nije ni za klupe a kamo li da pocne utakmicu...
Trebao je AVB ubaciti ili Romeua, ili Essiena.. Ne razumijem zasto nije..

Nadam se da ce u nastavku odigrati bolje sa vise tacnih dodavanja...
Torres na krilu,Dany-a ni na mapi i izbacuje Torresa iz igre,umjesto Lamparda ubacuje Maloudu a ne Essiena i tako remeti sredinu...no comment.
Moram reći babi da me nauči heklati tako ću barem raditi nešto korisno dok gledam ovu usranu igru. :)
  • Autor
KAKO SAM SE NASEKIRAO, BOŽE SAČUVAJ!!!

Daj razriješi tu kesu i kupi da valja igrače, a ne Meireles i Bosingwa, mamicu im portugalsku invalidsku zajedno sa Pepeom.
Postali smo osrednja ekipa, ne mozemo pobjedit ni jbni Norwich..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.