Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Norwich City (A) 21.01.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1326741583' post='17812']Torres, zabij gol....[/quote]Ako ne zabije u naredne dvije utakmice i nece nikad, prvo Norwich a onda Swansea. Nego dali ce u utakmici protiv Swansea moci igrati Josh ??
  • Odgovori 132
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='sisa01' timestamp='1326742069' post='17817']
Ako ne zabije u naredne dvije utakmice i nece nikad, prvo Norwich a onda Swansea. Nego dali ce u utakmici protiv Swansea moci igrati Josh ??
[/quote]
Nece, ako bude tada u Swansea nece imati pravo igrati protiv Chelsea, to je osnovna klauzula koju postavljaju vecina timova koji posalju igraca na posudbu
[quote name='Elao' timestamp='1326747011' post='17846'] Nece, ako bude tada u Swansea nece imati pravo igrati protiv Chelsea, to je osnovna klauzula koju postavljaju vecina timova koji posalju igraca na posudbu[/quote]Da znam da to ide tako, al steta bas bi ga voleo vidjeti na djelu :D
Rezultat u ovom trenutku nije važan, važna je samo pobjeda i osvajanje ta 3 boda zlatna vrijedna... Sem toga očekujem dobru utakmicu i u ovoj utakmici Torrkeke daje gol, ali ako ne bi gola onda bi asistencija :D Pa brat bratu ovdje ne igramo ispod 3 gola, možemo im uvalit 3 pa vise golova...
Zasto svi ocekujete laganu pobjedu ?
Pa Norwich nije toliko los , a i mi se mucimo protiv svakog protivnika :( , pobjeda nedolazi u pitanje ali ne dacemo ih sada ubiti ! ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1326807471' post='18035']
Zasto svi ocekujete laganu pobjedu ?
Pa Norwich nije toliko los , a i mi se mucimo protiv svakog protivnika :( , pobjeda nedolazi u pitanje ali ne dacemo ih sada ubiti ! ;)
[/quote]

Slažem se, Norwich daleko od toga da je loš. Mada kao da ulazimo polahko u formu i dobijamo ove manje ekipe, pa nadam se da ćemo i Norwicha.
_______________________________Cech_______________________________

_________Ivanović__________Cahill__________Terry__________Cole_________

________________Ramires______________________Romeu________________

_________Sturridge_______________Lampard_______________Mata_________

________________________________Torres_____________________________

Izmjene :

Romeu - Essien
Lampard - Meireles
Torres - Lukaku

Ako Ivanović ne bude spreman onda David Luiz na desnog beka.
Ocekujem pobjedu kao i prosli put ali sigurno da nece biti lagana iako mi igramo dobro u zadnjim utakmicama i nadam se da ce igraci nataviti kako su poceli u 2012...
  • Autor
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326813721' post='18057']_______________________________Cech_______________________________ _________Ivanović__________Cahill__________Terry__________Cole_________ ________________Ramires______________________Romeu________________ _________Sturridge_______________Lampard_______________Mata_________ ________________________________Torres_____________________________ Izmjene : Romeu - Essien Lampard - Meireles Torres - Lukaku Ako Ivanović ne bude spreman onda David Luiz na desnog beka.[/quote]

To je to!!!
jako bitna utakmica i mora biti pobjeda, em zato što su drogbu satrali u prošlom susretu, em zato što ekipe oko chelseaja na tablici igraju međusobno, što znači da će biti prosipanja bodova, a to treba iskoristiti ;)
Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje, jer ako mislimo do titule moramo ovdje pobjediti i onda gledati Arsenal - Man. Utd i City - Tottenham i nadati se da će nam rezultati u ovim utakmica ići na ruku kako bi se približili vodećem trojcu. ;)
[quote name='drogba 11' timestamp='1326927860' post='18580']
jako bitna utakmica i mora biti pobjeda, em zato što su drogbu satrali u prošlom susretu, em zato što ekipe oko chelseaja na tablici igraju međusobno, što znači da će biti prosipanja bodova, a to treba iskoristiti ;)
[/quote]

slažem se, samo bi još nadodao da smo evo već 3 utakmice u nizu pobjedili(2 u prvenstvu(Wovews, Sunder.))
i bilo bi to odlično za samopouzdanje i naravno bodovno stanje na tablici i poželjno pobjedit s više od 1 gola razlikejer ove 2 smo jedva dobili i u obje nas je Lampard spasio treba još netko se prikljućit. AL naravno prije svega respect Norwichu iznenađenje su ove godine treba ih ozbiljno shvatit
Eh da je ovo pobjedit.. pa u nedjelju ujutro ispeć kokice i samo gledat ove ostale kako se kolju i prosipaju bodove.
[quote name='Tinmar' timestamp='1326989191' post='18770']
Eh da je ovo pobjedit.. pa u nedjelju ujutro ispeć kokice i samo gledat ove ostale kako se kolju i prosipaju bodove.
[/quote]

Tacno tako. Valjda ce biti, mada, kad god mi pomislimo da cemo nekoga dobiti, ovi nas razocaraju...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327010893' post='18883']
ko je glasao za poraz?
[/quote]

Neki mančesterovac infiltriran u naše redove da nam uništava moral! :)
  • Autor
[quote name='Kopernik' timestamp='1327025268' post='18927']

Neki mančesterovac infiltriran u naše redove da nam uništava moral! :)
[/quote]

Hahaha, ili je to možda bio samo Dubrovčanin ;)
Da je klepit ovdje tri boda a ovi ostali iz vrha koji igraju medjusobno (Man. City vs Toten. i Arsenal vs United) da remiziraju.
Nisam do sad imo osjecaj da ce Tores dati gol, ali sad imam neki osjećaj za feeling da će ga zakucat, ako ne i dva
Zabit ce ga i Essien i Torres i bice 2:0 za nas..;)
[quote name='Semir' timestamp='1327062432' post='19005']
Zabit ce ga i Essien i Torres i bice 2:0 za nas.. ;)
[/quote]

Ako Bog da...

P.S. Samo da ti pohvalim avatar i potpis. ;) Tvoje postove ne propustam. :lol: Nema nista ljepse nego kad su tvoji postovi posljednji, pa mi na home page-u foruma sve guzica do guzice. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327062863' post='19014']

Ako Bog da...

P.S. Samo da ti pohvalim avatar i potpis. ;) Tvoje postove ne propustam. :lol: Nema nista ljepse nego kad su tvoji postovi posljednji, pa mi na home page-u foruma sve guzica do guzice. :D
[/quote]

Haahahahaha.. Legenda si..;) Bas si me nasmijao..:P
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.