Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Norwich City (A) 21.01.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

norwich_chelsea_wallpaper_by_i_phil-d3fe

Norwich City FC versus Chelsea FC

21.1.2012, 12:45 GMT (13:45h CET)

Carrow Road Stadium

uvodničar: po dogovoru

vaša očekivanja???

• Odgovori 132
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pobjeda sa jedno 2-3 gola razlike, nek Lampard nastavi zabijat, Sturridge od prve i Torres da zabije vise taj gol i smanji sramotu barem za 2%
Definitivno ocekujem pobjedu.. nadam se da ce Cahill debitovat ii da Torres zabije konacno :)
Pobjedu 1:0 i patnju ko i zadnjih par tekmi..
i ja pobjedu, mada ce tesko biti, za nas nema lakih utakmica ove sezone, AVB MORA dati sansu Lukakuu, imam neki osjecaj da bi ga uvalio :D

usput odlican wall, mozel ko isto tako uraditi logo chelsia isto tako, samo da je manje jacine bijela boja :D
ovo je odlična prilika za Essiena od prve , pa ako bude sreće da i on zabije naravno priželjkujem Torresov pogodat , možda i Cahill debitira, i bilo bi ljepo vidjet Lukakua i Bertrana ali nekako sumnjam u to, očekujem pobjedu od 2-3 razlike ako ne i više i volio bi Lampardov i Sturridgeov pogodak
Pojedu kao i u svakom drugom mecu.. a prizeljkujem da i torres konacno pogodi kai i Cahill-a umjesto Luiz-a :D
gubimo , nazalost ne igraju ozbiljno protiv slabijih klubova tako da cemo bit kaznjeni , volio bi da nisam upravu :lol:

POBJEDA 12000 % :P
Očekivam pobjedu iako će biti teško,gol Torresa naravno i debi Cahilla,dosta... :D
Ocekujem pobjedu. Ne interesuje me kolika ce ona biti, samo da se uzmu 3 boda!

Norwich nije slucajno tu gdje jeste, odlicno se brane, a nekada i odlicno nadigravaju sa protivnikom + igraju kod kuce, motiv vise za njih. Tottenham se dosta mucio sa njima i jedva su ih probili, a znamo da Tottenham igra dosta brze od nas.

Treba oprezno uci u utakmicu i biti fokusiran 90 minuta. Najvise me brine pristup igraca kada mi povedemo. Nesto se odigra u njihovim glavama i oni prestanu sa napadima. To je nesto sto ni trener ne moze tek tako iskorijeniti, vec igraci moraju sami sa sobom rascistiti neke stvari. Dosta puta smo prosuli bodove zbog loseg pristupa kada vodimo...

Valjda ce nam sve za nogom polaziti, nek nas sreca prati!
I ja bi htio pobjedu od 7 razlike barem ali realno ono što reče Semir očekujem patnju mladog Werthera :) Volio bi da sam u krivu.
Laganu pobjedu od 3 i vishe razlike po mogucnosti da nepimimo nijedan... sastav

Cech
Bane, Cahill, Terry, Cole
Ramires, Essien, Lampard
Sturridge, Torres, Mata

Ujedno u jednaj tako da je nazovem laksoj utakmici viditi u kakvoj su formi Cahiil i Essien, ostalo sve se zna da se razumijemo :D
[quote name='sisa01' timestamp='1326740627' post='17803']
Cech
Bane, Cahill, Terry, Cole
Ramires, Essien, Lampard
Sturridge, Torres, Mata
[/quote]
I ja bi volio vidjeti ovaj sastav protiv kanarinaca :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.