Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Norwich City (A) 21.01.2012. 13:45h

Istaknuti odgovori

KATASTROFA !!!!!!! pa zar se protiv svake moguce ekipe u ligi moramo muciti.. trebala je Eva na poluvremenu reci dacu onom ko zabije, pa dobili bi 10 - 0 :)
  • Odgovori 132
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa majku mu jebem sta je ovo, da nisu kako treba zaprijetili :( ROMANE ODRIJESI KESICU I DOVEDI PAR KAKO TREBA IGRACA !

Pa to je nevjerovatno koliko nam treba:

[b] Azpilicueta[/b]

[b] Hazard[/b]
jest jest boas torres jadan najvise se trudio i njega izbaci a ubaci lukakua,,dobro je to sto si ubacio njega ali sto torkea izbaci mogao otici na krilo prije bi on proturio loptu za lukakua nego mata ili stturidge ,,evo druga tekma mata pruza blijedu partiju trebao je ostaviti ramiresa gore kao i proslu :( i jos sta cemu malouda bolje da je odma essiena .al valjda booas najbolje zna kak da remiziramo protiv jebenog norwica i to bas kad ostali konkurenti igraju medjusobno i bas kad su nam pottrebni bodovi ..nemam rijeciii
Pa mi sa ovakvom igrom ne možemo nadoknaditi 4 boda zaostatka za Man Cityjem a kamoli 11. Pojačanja su prijeko potrebna i to na sredini terena da ubrza malo onu našu jebenu igru. Moram da pohvalim Torresa, koji se zaista trudio, i Luiza.
Torres je fulao cist zicer nece ga nista morao ga je izbaciti..

Da nije od pocetka maloudu ubacio ubacio bi ga kasnije tako da o tome ne treba nista diskutovati
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1327156949' post='19248']
Moram da pohvalim Torresa, koji se zaista trudio, i Luiza.
[/quote]

Moram i ja da ga pohvalim za onaj sjajni promasaj i sto nam je ukrao dva boda... Ne znam kako mozes hvaliti nekog ko profula cist zicer...
i mata je ba profulao zicer jbt nemoj tako, da je dodao gore loptu mozda bi oni i sami sebi dali al ne pucati i odbrani mu cojk i budala zna da mu nemoze provuci loptu kroz golmanov ugao ,,,nemozemo sad pricatii torres kriv sto nije immao srece u svakom slucaju je bio opet bolji od stturidgea a i mate :/// ali idemo dalje nema veze biiti ce bolje i drago mi bi kad vidje lukakua kad se baci u onaj trkkk istooo drogba nekad nadam se da ce vise dobijati priliku :D
Problem je u tome sto Torres nije Chuck Norris,ocito je da momak nema s kim igrati :blink: .
Ne znam vise ni sta da kazem, mrsko mi i pisati. Ocaj i eto!

Umjesto da dodjemo na 3 boda Tottenhamu i 4 Unitedu, da ih stisnemo, stavimo pritisak na njih, da pobjegnemo Arsenalu na potencijalnih +7 Liverpoolu +8, mi ohrabrimo njih i damo im povoda da oni jos vise zagrizu. I sada ce nam Arsenal prici na 2 a LFC na 3 boda a ovi iznad su nedostizni za nas.

Sada igraci iz klubova koji su iznad nas kontaju: "Ma 'ajde pa i ako kiksnemo, Chelsea nas ne moze stici, opet ce oni kiksati." A ovi ispod: "Kakav Chelsea, nama pripada 4. mjesto. Dajem glavu da ce i naredni vikend kiksati."

Tako ja razmisljam, a tek proticnicki igraci...
Jesu telad. Danas su jedino za pohvalu trojac Cech-Terry-Luiz, i Torres kao solidan. Ostali nedo Bog nikome.

Hajd što pasovi nisu uredu, ali jeste li vidili kretanje veznog reda i krila, pa jebo im Abramovic mater, kad ih na klupi ostavis bune se, a kad ubacis ne mogu dva metra POTRÄŒATI. Već samo hodaju ko babe kakve.

Joj Bgm nebi oni kod mene ovako, ili bi oni iz Chelsea ili ja, ako neće se truditi.
nažalost nisam mogao gledat utakmicu al čini mi se da i bolje da nisam jer bi prosuo živce pred TV-om, samo ću reć da me ovo nimalo ne iznenaÄ‘uje i iz tekme u tekmu (kol u kolo) se potvrÄ‘uje moja konstatacija da "smo" prosječna momčad , drago mi je što je Lukaku igrao jedino me boli ozljeda Lampsa al nema veze neka možda i bolje nema njega pa mu nije imao tko izvadit Chelsea i spasit (opet9 AVB-u guzicu, mnogi pljuju po njemu pa evo kako je bez njega baš me zanima kako će ić dalje bez njega, samo da ne izbiva predugo da nebi ispali u Championship na kraju.
I kao što kaže moja slika.....
pozZ
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327158183' post='19258']Nek su oni McEachrana poslali na posudbu...[/quote]

Sad kad Swansea odrzi lekciju kako se brzo i tecno igra. B)
[quote name='Adis988' timestamp='1327157081' post='19251']

Moram i ja da ga pohvalim za onaj sjajni promasaj i sto nam je ukrao dva boda... Ne znam kako mozes hvaliti nekog ko profula cist zicer...
[/quote]

Znači samo je Torres kriv što smo danas remizirali :wacko: Stvarno je promašio veliku šansu i ne branim ga zbog toga, ali se trudio, dobro igrao, vraćao se, čak je 2 puta odlično reagovao u odbrani.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1327158374' post='19260'] Znači samo je Torres kriv što smo danas remizirali :wacko: Stvarno je promašio veliku šansu i ne branim ga zbog toga, ali se trudio, dobro igrao, vraćao se, čak je 2 puta odlično reagovao u odbrani.[/quote]

Ali da je 2 puta za vrijeme centarsuta bio u 5m a ne na ivici 16m, mozda bi se nesto i odbilo od njega u gol.
Igrao je Lamprad trideset minuta, pa napravismo li šta u tom periodu?? Znači nije nas sjebala njegovoa povreda, već nas je sjebalo ne zalaganje većine igrača. Stvarno sramota.
Danas kako su igrali, kao preko kite, sumnjam da bi ga poslužila sreća. I bolje što nije, jbm mu sreću. Treba igrati, truditi se da bi te malo i sreća pogurala. .
koje seljačine igraju za ÄŒelsi, pa onaj Meireles je seljačina teška.. vidi se po njemu kurči se sa frizurom, umjesto ako već ćelavi nek se ošiša na 0 i tačka, nego mora se on kurčiti po selu. Bosingwa glupan vidi se da ga je mama tukla do dvadesete godine ko junca, izgleda ko psihički bolesnik, ne smije skočiti sa Holtom retard jedan. aaaaaa kako me nerviraju junci glupi. malouda misli da je povuko boga za kurac retard, a 100% kod kuće ne smije pisnuti stari ga makljo ko junca mladog
jedino me Lukaku oduševio
slabo majkemi moje , ja nekontam ko drzi Maloudu vise u klubu veze on sa zivotom nema , treba ovo ici brze , brze se lopte rjesavati .. :
Boas ko da šaha igra pa nesto rukom pokazuje vazda objasnjava nesto , pa ako zna zabit Torres zabit ce , nije mutav da nezna hodat :S
A nista idemo dalje ...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.