Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathan Ake (2012-2017, 17 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ake je pokazao da je igrac koji ima buducnost, jos kad krene preuzimati inicijativu u veznom redu vjerujem da cemo dobiti novog Edgar Davidsa.
Da Chalobah i Ake dobro si rekao to su samo zelje, da se makar ostvare.
  • Odgovori 308
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Spminje se neki povratak Akea, sto se mene tiče jedino u slučaju da je cijena nekih 10 miliona, neki manji iznos koji bi bio zanemarljiv da ispušimo.    Za stopera sad ulazi u najbolje godin

• Spominje se 40 mil funti, spominje se 50 mil eura. Sto je mnogo, mnogo je. Ne bih ga vise zelio vidjeti uopste kod nas, ali eto...

• diablo_bih
    diablo_bih

Eno sad govore da je City Njuki rekao davno 50 mil funti Sto znaci nece ga prodati za manje. Mislim da zbog toga necemo dovoditi Akea srecom. A ako ponudimo to, onda imamo idiote i u upravi i u trene

Ake je sinoc odigrao jako dobro,na pocetku je bio zgrcen i stalno vracao loptu Teryu ali kako je utakmica odmicala i on se oslobadjao i odigrao cijeli susret,treba mu davati sto vise prilika radi se o izvanrednom igracu.
Zaista, ono što sam vidio sinoć, mali je igrao fenomenalno. Dobro je mlad, uz pravu trenersku ruku može se odgajati kao sjajan zadnji vezni, mislim da je on idealan za tu poziciju.

[b]Balkan Chelsea Supporters Club:[/b]

[i]Nathan Aké: "Moram priznati da večer prije utakmice nisam mogao zaspati od uzbuđenja." Zaista je predivno pročitati kako jedan ovako mlad i talentiran igrač, a uz to i veoma srdačan dečko, Chelseajevo dijete, priča o utakmici Plavaca. Za njega je to svetinja, a sinoć je pokazao nekima kako se treba igrati za Chelsea. LIKE za Akéa![/i]

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72621_485460171521595_1389041223_n.jpg[/img]
Moram priznat da je malo izuzetno dobro odigrao pogotovo ako uzmemo u obzir da mu je to ako se ne varam prvi nastup od 1. minute u sluzbenoj tekmi.

Istina da je mozda premalo riskirao i da je po mojem ukusu odigrao malo previse ziheraski. Ali zato postoje utakmice i trebalo bi mu davat cim vise prilike da se moze opustit i krenut slobodno igrat. Mada meni i ovakav ziheraski Ake je bolji od onog tromog i nepokretnog Mikela.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Bar ce on imati po necemu lepom da pamti Beniteza. 

Baš sam to htio napisati... Benitez je bar ovog klinca oformio ako ništa, nadajmo se da će igrati i pod novim trenerom :)

• 2 sedmice kasnije...

Ovog čovjeka moram posebno pohvaliti. Kako je tekma odmicala igrao je sve zrelije i zrelije. Oduzeo je na sredini dvije strašne lopte i pokrenuo prvoklasne kontranapade u stilu najvećih DMF-ovaca ala Essien i Makelele. Zaista me oduševio. Samo treba češće igrati da stekne sigurnost i iskustvo, jer to mu jedino fali. Ostalo sve OK i plus onaj odličan šut na gol. Da je lopta išla samo malo niže to bi bila golčina.

U ovom momentu je na poziciji stopera manja guzva, a ionako je to njegova prirodna pozicija, tako da bih vise voleo da istu i igra. 

Ma neka igra obje, po potrebi, pa ćemo vidjet kakav je, tj. trener će vidjeti i eto.. samo da igra :D

• 1 mjesec kasnije...

Fin tekst ukratko o Akeu...

Nathan Ake: The Next Big Thing in English Football?

By Jake Beales-Hobson  Published: 2nd July 2013

Ake na pozajmici u Vitesse 

Mislim da je to pametan potez, pogotovo ako nam ostane Kalaš pošto je on već skupio iskustvo u Holandiji, a Ake mora da igra redovno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.