Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathan Ake (2012-2017, 17 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 308
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Spminje se neki povratak Akea, sto se mene tiče jedino u slučaju da je cijena nekih 10 miliona, neki manji iznos koji bi bio zanemarljiv da ispušimo.    Za stopera sad ulazi u najbolje godin

• Spominje se 40 mil funti, spominje se 50 mil eura. Sto je mnogo, mnogo je. Ne bih ga vise zelio vidjeti uopste kod nas, ali eto...

• diablo_bih
    diablo_bih

Eno sad govore da je City Njuki rekao davno 50 mil funti Sto znaci nece ga prodati za manje. Mislim da zbog toga necemo dovoditi Akea srecom. A ako ponudimo to, onda imamo idiote i u upravi i u trene

Sretan ti rodjendan.Zelim ti da budes najbolji CB na svetu i da budes stub nase odbrane do kraja karijere.
Pridružujem se čestitkama za rođendan! Nadam se da će ti Benitez poklonit malo minutaže u ovoj sezoni za rođendan. :-bd
[quote name='Kalouda' timestamp='1361212833' post='108063']dijeli rođendan sa velikim makelelom :D i ja mu želim sve najbolje[/quote]
bic pliz
ja djelim rodjendan sa chuck norrisom, i chelsea je osnovan na moj rodjendan
10mart :D

Sent from my Brain using Tapatalk

• Autor
On je ipak bolji stoper nego veznjak. Nadam se da će doći vrijeme kad će igrati i tu poziciju za prvi tim. Večeras uspješno odigrao prvi puni meč.
Dobra partija. Na pocetku malo zbunjen, ocekivano, ali brzo ga je proslo, i uradio je posao zadnjeg veznog kako treba.

And he's only going to get bether ;)
Decko je pokazo da ne moramo nakon lose partije prvotimaca odmah ''iskesirat'' 20 milja za Fellainie i ostale brijace. Samo moramo malo bolje pogledati u svoje dvoriste.
Da Chelsea gleda imalo u svoje dvorište sve bi lakše bilo. Nadam se da že se opametiti i da će Ake a i ostale mlade nade dobiti dovoljno prilike da se dokažu.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1362004602' post='109461']
Prezadovoljan sam Ake-om. Vidi se da je veliki talenat.

@wisey

Djeluje mi prekrhak za stopera, naročito u Engleskoj.
[/quote]
Djeluje, ali nije. Uostalom, mlad je on i još će se (fizički, između ostalog) razvijati. Al eto, jako je koristan igrač baš kao i Nate, pa može igrati na nekoliko pozicija uspješno. Al ko da gledam, i njega čeka neka posudba...
[quote name='Chelsea4' timestamp='1362002375' post='109448']
Decko je pokazo da ne moramo nakon lose partije prvotimaca odmah ''iskesirat'' 20 milja za Fellainie i ostale brijace. Samo moramo malo bolje pogledati u svoje dvoriste.
[/quote]
Džaba budalama u upravi to pričat...

Bilo je lijepo gledati Bertranda, Akea i Terryja u istoj postavi, to su 3 iz omladinske, ne znam jesam li to ikad uopće doživio u Chelseaju.
Fino je imati štopera koji može igrati i DMF.. Kalas i Bruma budućnost na štopere, Chalo i Ake u vezi ;) al to su samo želje..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.