Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1356897722' post='98139']
Da li to znači da ćemo Kurtoa povući s posudbe?
[/quote]

Ma kakvi. Ima Turnbull, branit će on tu utakmicu, dvije dok nema Čecha.
Kako navodi Sky Sports, u pitanju je povreda prepone.
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8373289/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea
Biće jako teško bez njega.On je nezamenjiv.Nadam se da će se vratiti do meča sa Arsenalom koji je na programu 20.januara.QPR,Stouk,Vigan,Reding možemo i bez njega dobiti.
Slavenski brate, što prije da nam se vratiš i oporaviš! Legenda si kluba, odigrao si preko 400 tekmi za Plavce, žrtvovao mnogo toga pa čak i tu svoju glavu. Ali znaj da te navijači jako puno vole! Pričaš pet jezika i dobar si bubnjar. Čovjek si kojem se navijači mogu diviti jer imaš i dosta onih kvaliteta koje su nenogometnog karaktera. I po tome se razlikuješ od raznih ubleha tipa Balotelli, Tevez i tako ti retardi.
Petar Bonetti, legenda, drži trofej kojeg će dati Petru Čechu, opet legendi, u znak 400 odigranih utakmica u svetom dresu.

[img]http://i.imgur.com/tDhZb.jpg?1?3524[/img]
Koliko je samo olaksanje za mene kao navijaca kada sam video Cech na golu. Onda znam da je gol siguran. Welcome Cech,thank you for coming back.
Povratak u tim u pravom trenutku.Uneo je sigurnost u ekipu samim svojim prisustvom,a tek odbranama.Mec bez primljenog gola,opet.
  • 3 sedmice kasnije...
kako lijepa odbrana Ciseu u prvom poluvremenu,imao jos par dobrih odbrana koje sam navikao da gledam od njega,kod golova nije mogao bolje reagirati.
e u kurac,nemo dosta problema. Debeli,poluproizvod Torres, Demba povredjen,Hazardu suspendovan jos sad i Chech...kada je dosao Benitez kao da nam je neko kletvu bacio :@

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.