Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup finale: Liverpool (N) 25.02. nedjelja [16.00]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 1,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Liverpool i Chelsea nisu neki rivali kada je Premier Liga u pitanju. Skoro da se nikad nismo borili za titulu jedni protiv drugih. 2014. godine smo i jedni i drugi bili uključeni u borbu koja je pripa

• Ako bude problema s FFP-om samobanirat ćemo se ko Juventus i riješen problem, za KL i tako nikog nije briga. Al trofej, pa makar bio miki mouse kup, je bitan za samopouzdanje, za građenje pobjedničkog

• Za trojicu nisam ni čuo prije ovog meča. Bradley je isplivao kad nas je prošli put nakantao Liverpool a ovaj mali Quensah je isplivao ranije ove sezone kada su kuburili sa povredama. Sve u svemu

Objavljene slike

Ovoj ekipi sa Endom, Eliotom i ostalim bi stari Celzi 3 komada glat spakovao. Elem ovo je nas domet trenutno, s ovim trenerom i ekipom ne moze bolje.

Nadam se da ce bar pokoji igrac osloboditi se straha.

Gusto je za jedno poluvrijeme 3 ciste lopte radi obicnog stopanja prodao. Konstantno je daleko od covjeka, pusta da mu krilni igrac ulazi u 16. Sve opasno po nas gol je s njegove strane doslo. 

Palmer nista ne radi osim sto pokusava gurnuti nekom tunel, ko da je na terminu a ne u finalu kupa.

Kaisedo po obicaju, ogromno je cudo da nije fasovao karton i samo se sudiji zahvaliti na tome. A mogao je i crveni dobiti komotno, kakav je kriterij ove sezone.

Moze se jos svasta tu komentarisati ali sveukupno je tuzno kako igramo ovo finale protiv jedne vrlo limitirane ekipe. Sav ocaj i neuigranosti nase ofanzive dolazi do izrazaja. 

Ja ocekujem drugo poluvrijeme da budemo bolji. Prevelik je ovo dan i pritisak za mlade momke. Sterling i Chilwell moraju pogurati ovu ekipu, nikako obratno. 

Nkunku bi trebao makar u 60-65 minuti uci ako ostane 0:0.

Steta za ponisten gol koji je mozda i regularan, ali i Caicedo je trebao fasovati mozda crveni.

U drugom moramo ici po gol, a i nase izmjene bi morale napraviti vecu razliku u odnosu na Liverpulovu.

21 hours ago, Zemo said:

Ma ne znam sta ocekivati od ovog luzera na klupi, nadam se samo da nasi nece ici na neki x i penale, jer smo i svaki put ispali na penale. Treba igrati momacki pa ko bude imo vise srece nek i osvoji. Ovo bi za nas bilo ko liga sampiona.

Tacno sam znao, znam ga u dusu, kako dise, svaki njegov potez.

Ovo se na kraju pretvorilo u najvecu bruku otkad gledam finala ovog kluba. 

Drago mi je jer toliko dizu ovu smijesnu igru i ekipu da je to zalosno. 

Klub tone i jos ce dublje potonuti ako sad ne dovedu pravog trenera.

Koji je ovo poraz u finalima unazad 5 6 godina? 

Poch je samo doprinjeo sa svojim luzerskim mentalitetom. Da je bilo koja druga ekipa bila danas umjesto Livepoola ne bi mi bilo zao. 

Just now, Bari said:

Koji je ovo poraz u finalima unazad 5 6 godina? 

Poch je samo doprinjeo sa svojim luzerskim mentalitetom. Da je bilo koja druga ekipa bila danas umjesto Livepoola ne bi mi bilo zao. 

Liverpolu treba skinuti kapu s 3 timom su osvojili kup i nadigrali nas.

Mudrik i madueke kad udju ko da smo samo igraca izveli a nikog uveli.

Da smo dobili na penale bilo bi mi mozda i krivo jer ovakav celsi ne zasluzuje trofej.

Liverpul nas nadigrao, liverpul zasluzio, celsi pojma nema. 

Al da skratimo pricu. 

Stvorene velike šanse:.

Chelsea 5

Liverpul 1

Neko ko nije gledao pomislio bi da se na terenu desavalo skroz obrnuto. 

I da dodam. Igrac utakmice Keleher. 

10 minutes ago, cobinho said:

Liverpul nas nadigrao, liverpul zasluzio, celsi pojma nema. 

Al da skratimo pricu. 

Stvorene velike šanse:.

Chelsea 5

Liverpul 1

Neko ko nije gledao pomislio bi da se na terenu desavalo skroz obrnuto. 

I da dodam. Igrac utakmice Keleher. 

Pokrij se po usima, u produzetku Pochetino se povukao kao da zivot ovisi protiv djecurlije i to citavih 30 minuta. Jel te sramota braniti ga nakon tog kukavicluka koji je priredio danas? Ljudi su igrali sa C timom, sa anonimusima kojima ne znam ime izgovoriti i povlaci se i igra bunker i ceka penale. Pa jebem ti fudbal i onog ko te naucio da je takav pristup dobar.

Tako je sefe i ja sam isto mislio da su penali nasa jedina sansa u ovoj utakmici, nema ti se sta zamjeriti. Glavu gore i idemo dalje, effort je bio massive. 

Picka ti materna krezava, serem ti se u onu saksiju limuna u kancelariji. 

Frajer je izmedju 2 produzetka poceo ispitivati igrace ko od njih moze pucati penal. Toliko o svemu sto ovaj luzer donosi u klub.

Nikad nijedno finale se vise nismo osramotili nego veceras. Bruka nad brukama.

6 minutes ago, cobinho said:

@hamco a ko je to tacno decurlija? 

Jarell Quansah (21)
Harvey Elliott (20)
Conor Bradley (20)
Bobby Clark (19)
James McConnell (19)
Jayden Danns (18)

To su djeca koja su dominirala citav produzetak. To su djeca koja su nas osramotila a posebno tvog ljubimca Pochetina koji je javno na pressu posle meca izjavio da je isao na penale.

Prosek godina :

Liverpul (startnih 11) :25,8

Chelsea (startnih 11): 23,9

Liverpul (zavrsnih 11) :24,0

Chelsea (zavrsnih 11) : 22,6

Sta mislis da li ce neki navijac liverpula da ispricah kako ih je samo spasla sreca jer je decurlija iz Chelsea promasila milion sansi?

Naravno da jeste!!! 

Posto ga tako slatko popljujete za produžetak kako to niko da primeti sta je dobro uradio u prvih 90?

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.